12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
r4pt0r #1122 Hmmm még a végén megtaláljuk a halálcsillagot is. :D -
#1121 I'm your father.
Egész véletlenül nem az Uránusznál vagy? -
#1120 Szerelem.szerelem... ...hajómat szerelem...
Jedi az X3-ban -
#1119 Mintha én nem próbáltam volna....
De nem is erre az esetre, hanem a későbbiekre gondoltam. -
r4pt0r #1118 Jah, de régen sem volt vita a Reunion forumban, csak új szelek lengedeznek. :D
Egyébként szintén támogatom Amarot. -
tomonor #1117 a csendben üléssel kapcsolatban, 3-szor próbáltalak megállítani titeket... ám már mind1. A szabályzatot még ki kell gondolnom, ám lehet hogy ugy teszek hogy kibérelek egy fw-s hostert egy sima lapnak ahol lesz FAQ meg szabályzat. -
#1116 Csinálhatnál egy "unofficial" szabályzatot a honlapodra, a linkjét meg kitehetnénk az aláírásunkba. Ha meg felkerül vmelyik tiltott téma, nem csendben ülni, hanem felhívni rá az érintettek figyelmét.
Mellesleg: szerintem a tartalmát a nagyöreg X-esek vitassák meg (nem kizárásképpen mondom ezt, de azért mégis annak legyen sztem beleszólása, aki letett vmit az asztalra, ne pedig vkinek, aki 1 hónapig van itt. Ez nem célzás) többségi szavazással, a többiek meg max javaslatot tehetnének, amit aztán megvitatnak.
Viva la demicracy! Viva la....najó, nem beszélek franciául. -
#1115 Valaki nem tudná nekem megadni az új szektorok pontos angol neveit? (Csak egy felsorolást, pontos helyesírással.) Próbálok összehozni magamnak egy térképet, amit kinyomtathatok, de a neten még csak német nyelvű verziókat találtam.
Amaroval tökéletesen egyetértek ami a vitát illeti, eddig nem volt itt szokás ilyen hangnemben ölre menni. -
tomonor #1114 No hát azt én is >.< Ám míg nincsenek kiirva a határozott szabályok, vagy egyáltalán még a levelemet sem olvasták el a modik, addig nehéz kordában tartani a népet. -
#1113 Tomonor, ha valaki házigazda kíván lenni, legyen határozottabb, és ne akarjon mindenkinek megfelelni, mert az különbözőségünk okán lehetetlen. Mikor reggel idekattintottam, kiült a vigyor a képemre, hogy az éji termés miatt vissza kell lapoznom, de aztán elképedve olvastam ezt a warez-nem warez hiriget. Ez egy tiszta fórum, akinek nem tetszik, lehet csinálni külön témát a tört verzió kitárgyalására, annak linkjét kitenni, hogy rátaláljon, aki azért jött - erre van már jó néhány, jól működő példa. Aki a játékról olvasni, sztorikat kibeszélni, netán segítséget kérni jön ide, annak ne kelljen átszenvedni egy halom off warez bejegyzést, mert legközelebb más helyet keres.
A csapatnak: egyikünknek sincs joga megítélni a másikat, ez a fórum nem erről szól. Mielőtt reagáltok a másik véleményére, olvassátok át mégegyszer a küldeni kívánt hozzászólásotokat, hogy a pillanat hevében nem ment-e át sértegetésbe a dolog - annak semmi értelme. Az X fórumokon mindig jó közösség volt, olyan emberekkel, akik nem egymást kritizálták, hanem századszor is leírták ugyanazt a segítséget az újak számára. Legyen ez így a legfrissebb, utolsó X topic esetében is.
Remélem, a továbbiakban az X3 Terran Conflict játékmenete lesz a téma. -
#1112 hmm nekem is valami ilyenbe kellene belekezdenem inkább a terranokat meg hanyagolni picit -
#1111 Adhja az ég.
A térkép meg itt van -
Ninju #1110 Mindig így szoktam kezdeni. (már ha lehet)
Már azon is agyaltam, h ha eladom az M8-at, akkor meg tudom venni az első gyáram.
Komoly dilemma. -
Legend #1109 Remélem a mai termés értelmesebb lesz.
Újra belinkelhetnétek a térképet, nem baj, ha német, de angolnak jobban örülnék.
Mikor lesz már hétfő....őőő...utálom a hétfőket...de jön majd a postás...jaaa...ha nem hozza a TC-t ráengedem a kutyáimat. -
tomonor #1108 zZz -
#1107 Na, látom később mg lett értve, akkor ez a koment semmis lett. -
r4pt0r #1106 Addig aludd ki magad amíg nincs meg a game, mert utána vége a szociális életednek. ^^ -
#1105 Na, itt az újabb provokátor.
Melyik részét nem érted annak, hogy "téma lezárva" és hogy "písz", vmint "ne kezdjünk el személyeskedni".
-
crossy104 #1104 Részemről béke! Jó éjt mindenkinek! -
#1103 OK, akkor csak suttogunk. "suttogva": mint mondtam: písz.
Az olvasási hibáért meg én kérek elnézést (tovább vitte a vitát). Tényleg kell már az a szemüveg "suttogás vége" -
crossy104 #1102 Nem érdemes vele foglalkozni, mert nagy filozófus lesz.Nem hiszem, hogy még semmit sem töltött le.Irritáló volt, hogy okoskodik.Mellesleg én tanultam jogot, és tudom, hogy a warezos és egyéb hasonlatai badarságok. -
tomonor #1101 ...enyém az utolsó szó mer megyek alszani :D Psszt, fel ne ébresszetek! >:O -
r4pt0r #1100 Igen én ilyen "enyém az utolsó szó huszár vagyok"...... :P -
#1099 Kb hanyadszorra írjam le, míg eljut a tudatodig? "Téma lezárva" és "ez nem kioktatás". ha ezt nem vagy képes felfogni, akkor részvétem. Ha meg csak azért jársz ide, hogy "csakazértis enyém az utolsó szó", akkor gratulálok.
Na mostantól kuss legyen (igen, nekem is) és tabula rasa. -
r4pt0r #1098 Azért kíváncsi leszek majd milyen játékot csinálnak majd egonál, ügye azt mondták a történetet lezárják. De biztos vagyok benne hogy megmaradnak annál amit ismernek vagyis az űr szimnél, és talán egy új univerzumot csinálnak. -
r4pt0r #1097 Én is átlestem manualt, kicsit többet is megtudtam mint kellet volna. Volt 1-2 dolog amit inkább gameban akartam volna megtudni. -
r4pt0r #1096 Ohh igen a törvény szeretem amikor ezzel jönnek, remélem te még sose mentél át zebrán amikor piros volt, vagy bármi ilyen kis dolog mert az is törvény. A törvény szóval könnyen lehet dobálozni de a legtöbb ember nem boltban veszi pl. a cigit, vagy sorolhatnám. A világ nem a törvények szerint megy, ez van.
Ismerek 1-2 én embert aki tényleg betart szinte mindent, nem tudnék olyat mondani amit nem, viszont ezek az emberek sose kezdenek prédikálni másnak hogy miért nem tartják be. -
tomonor #1095 Na, végigfutottam a manual-on. Nos, láccik rajta hogy ki van fényképezve, ám legalább olvasható. Az viszont szemen vágott milyen jó sok fajta fegyó van. Mint tudni illik, elvesztették az alpha, beta, gamma erősségi jelzésüket, ami elsőre érdekes lesz.
Aki a X3 TC bejelentése után nézegette az egó fórumait (és tud is angolul) az észrevehette, hogy olyan scripteket jelentett be néhány híres fórumozó ember, amik végül nem készültek el véglegesen vagy egyáltalán, pedig volt rá érdekeltség. A válasz nem a komplexitásba volt: hanem az egó az ötletüket vagy megvásárolta, vagy nem engedte hogy elkészítsék mert már tervbe volt véve. Mindenesetre a leírásban olyan scriptekre utaló dolgokat találtam, mint a Racial Weapons, vagy Realspace doboz szektorok megszüntetése, stb :P -
#1094 Meglesz. -
#1093 Már bocs, de nem jogra járok. viszont kiolvastam a római jogot (többek között, hogy ne mondjam pl. az európai alkotmánytörténetet és vagy egy rakat filozófus művét ne soroljam. ez van, szeretek művelődni). Szal nem kell nekem magyaráznod, hogy mi a vicc és mi nem. Javaslom olvass utána, nagyon érdekes dolgokra jöhetsz rá.
Az olvasást meg neked javaslom, mivel már előre jeleztem, hogy romlott a szemem, és szemüveg kell (de az orvosnál hosszú a lista).
Szövegértelmezést is tanulhatnál, mivel már nem egyszer jeleztem, hogy "téma lezárva" és hogy "ez nem kioktatás". Szal ne kezdjünk el személyeskedni, az nem ide való.
@r4pt0r: ez a törvény, nem pedig a nézetem
@raider27: őszt írtak ki, szal most max. 1 hónapjuk van -
mindero #1092 Kösz, én jelentkezek. -
r4pt0r #1091 Hát nekem is kell válaszolni az érdekes nézeteidre. :D -
raider27 #1090 Mikor megjelent az X3Reunion hetente telefonáltam rá a CDGalaxis-ra hogy "mikor lesz má"? Aszonták nembiztos hogy lesz... Kb. 2 hónap múlva lehetett megvenni..! -
crossy104 #1089 Kezdjük azzal, hogy olvass figyelmesen!Majd az egyetemen megtanitják. Én vagyok 38 éves!És ha az egyetemen netán jogra jársz, akkor a korodból itélve még csak a római jognál tarthatsz.Később megtanitják a következőt is. Ha a netről letöltesz egy játékot kipróbálni, tesztelni, de pár nap múlva számlával igazolva megveszed, akkor a cselekményed társadalomra való veszélyessége olyan csekély mértékű, hogy az büntethetőséget kizáró ok. Ha nem veszed meg akkor más a helyzet.Az autós hasonlatod pedig pedig egy vicc.Tanulj jogot, és utána folytatjuk az eszmecserét. -
#1088 Mivel a baromságaidat nem hagyhatom szó nélkül -
#1087 Mellesleg: havi 30k?
Mint mondottam volt: türelem.
Most vettem meg a PoP trilogyt, mert le volt árazva 3000ft-ra (amennyibe a sima 3. rész kerül). Szal megnyugodhatsz, én sem úszkálok zsébe, és nem nyomom Far Cry 2-t meg Clear Skyt. Inkább megvárom, míg reális áruk lesz. -
r4pt0r #1086 Ezt mondom hogy az ego és senki nem ad olyat amit ki lehet próbálni. Ezért kénytelen az ember saját magának megnéznie. Lásd filmek, zenék, itthon magán célra ingyenesen lehet letölteni, de mégis vannak a boltak polcain. Ugyanis sok ember letölt valamit, és tetszik neki, és rá tud száni egy kis pénzt megveszi. Ha minden játékot megvettem volna amit megnéztem már csak idén az pár száz ezer lett volna. És nem is kell mondanom hogy ebből kb jó ha 3 játék érdemelne pénzt.
Egyébként tudok olvasni hogy vita lezárva, de megint te válszoltál. :P -
#1085 Na, azért a próbavezetés példa nem igaz: az akkor lenne jó, ha az Egosoft adna neked egy próbaverzót.
És ki beszélt itt havi 30k-ról?
+ez nem az én nézőpontom, hanem az általános gazdasági igazság (ahhoz, hogy vmit megvegyek, le kell mondanom vmi másról), a gazdasági költség törvénye, ami a világon mindenhol érvényes.
És légyszives, olvasd legközelebb végig. Idézem:
"De vita lezárva, mindkét (warez és antiwarez) oldalról is " -
r4pt0r #1084 "TC ára hogy nem játszhatsz Clear Sky-t" hmm érdekes felfogás. Nekem meg az a felfogásom hogy nem nyugaton élek és nem fogok havi 30kt kiadni játékért. Meg olyan játékot nem veszek meg amit nem néztem meg más úton. Lincoln példával élve próbavezetés sok helyen van mielőtt megveszel egy kocsit, és sajnos a játék demok meg videk nem azt mutatják milyen lesz egy játék.
Persze mindenkinek meg van a nézőpontja, csak el kell fogadni a másét is. -
#1083 Nem posta: külön szerződésük van egy céggel, ami kihozza neked. Így nem fog elveszni. Ezért kell fizetni +1000HUF-ot