12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Legend
    Azért jó ez a játék, mert nagyon sok szemszögből lehet megközelíteni, kinek ez tetszik benne, kinek az.
    Trade
    Fight
    Build
    Think

Enjoy
  • Legend
    Későn frissítettem, bocs. A sztori egyébként a Farnham's Legendben van leírva részletesen.
  • Spazz Maticus
    Egyébként postán megkapta már valaki?
  • Legend
    Én rengeteg ilyen hajóval találkoztam, bár nem eléxem, hogy XTM felrakása előtt ott voltak-e.
  • Legend
    Szerintem Ninu Gardna esélyesebb Julian anyjának szerepére.
    Kyle megdolgozta Ninut a Goner hajón, és a névrokonság is szemet szúrhat...

Hogy kell spoiler-boxot kreálni?
  • Spazz Maticus
    Bocs hogy így kezdem a fórumra írást, de ki a f*szt érdekel, hogy Julian
    meg a többi benne lesz e?
    Régi x3 fan vagyok, de azért valljuk be nem a történeti szál miatt szerettük az előző részt...
    Legyen kiegyensúlyozottabb a játék, meg legyenek változatosabbak a küldik,
    mongyuk még javuljon a gazdasági része, és elégedett leszek.
    Szabad a történet, minek Julian?
    Üdvözlöm Tomonort. Néhány éve rendszeresen látogattam az oldalát mikor az X3-mal ismerkedtem. Remélem a TC-nál is ugyanaz marad a színvonal.
  • tomonor
    nem arra mondtam. Benne vannak, csak nem az X2 Design-ával. Tudni illik hogy az X3 már egy teljes váltás volt, lecserélték az öreg hajódesignokat.

Míg az X2 1 évvel játszódik az X3 reunion előtt... Annyi idő alatt nem lett volna idő annyi sok hajó designát leváltani. Ezért az ott nyugvó titan roncsa az X2-ből nem passzol az X3-ba.
  • tomonor
    ezt honnan szetted? Ugyanis én a hivatalos argonopedia oldalon azt találtam hogy julian anyja egy bizonyos Ninu Gardna, testvére volt Ion Battler-nek. Julian viszont elmenekült előle (kyle pedig elrepült, ám nem tudodt születendő fiáról)

Továbbá nem Ben Danna, hanem BAN Danna. :P
  • Valen
    Tomonornak és Burinak:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem keverik bele az X2-t, de mivel annó az X2-ben úgy indul a játék, hogy President End megsemmisül egy váratlan Khaak támadásban, így logikus, hogy az a rendszert védő Argon hajók roncsai ott maradnak.

És az X3 Reunion-ban is ott vannak a roncsok President Ends-ben.
  • Valen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Földi év:2912 (X-év:742)-ben X-BTF: Kyle Brennan (mi) az új terran jumpdrive hibás ugrását követően bekerülünk az X univerzumba. Feladatr megtalálni a haza vezető utat. Megöljük a Xenon M0-t Xenon 101 rendszerben. Később Kyle Brennan eltünik az X univerzumban.

X-Tension: Elena Kho-t utánnunk küldik, hogy találjon meg és vigyen haza, de az ő hajójának a hajtóműve is javíthatatlanul meghibásodik.

X2 The Threat: Julian Gardna (mi) börtönben vagyunk, de sikerül ellopnunk egy hajót, később Ben Danna, Kyle jóbarátja új esélyt ad nekünk, cserébe a TerraCorp-nak kell dolgozni. A Terracorp vezetője Ellena Kho, lánya Saya Kho lesz a társunk. A story vége fele a Khaak támadást sikeresen visszaverik az Omicron Lyrae-i csatában. Juilan és Saya nemzeti hős. Ebben a részben derül ki, hogy Ellena és Kyle egy rövid időre találkoztak, aztán szétváltak. Ben és Kyle a Xenon M0 elpusztitása során ismerték meg egymást, jóbarátok lettek. Ellena és Ben továbbra is tartotta a kapcsolatot egymással, próbálták megtalálni Kyle-t amennyire idejük engedte. A Story közben ráutalással Julian kideríti, hogy Kyle Brennan az apja, és hogy Ellena Kho az anyja, Ergo Saya Kho a testvére. Ezért nem is jöttek össze egyik részben se.

X3 The Return: Juilan Gardna és Saya Kho továbbra is együtt keresik apjukat és a Terranokhoz vezető utat. Eközben a Khaak támadások helyei és idejei különös egybeesést mutatnak hőseink útjával.
  • tomonor
    nem értem mért keverik bele az X2-t... :-/
  • BuriP
    Trantort=President End (német-angol, na ezért kellenek az angol szektornevek)
  • BuriP
    Két kis kép a TC-ből. Trantort szektorból.:
    1 kép
    2 kép

Ilyen a reunionban nem volt.
  • BuriP
    Valaki az #1115-re?
    Talált már valaki angol nyelvű térképet?
    Csináltam egy vaktérképet. A régi szektorok nevei és a főbb állomások(shipyard, EQ-dokk, Millitary outpost, Pirat base, cégek HQ-jai) is bevannak jelölve mind. Már csak a nevek hiányoznak, és a fajok színjelölései. Nem akarom a németről fordítani, mert ők elég szabadon fordították le őket, és így nem lenne értelme. Ezért kellenének a pontos angol nevek, úgy már kiokoskodnám hogy melyik melyik.
  • tomonor
    Mikor? o_O
  • Valen
    már rég kiderült :D
  • tomonor
    És közbe kiderülne hogy Saya az Julian testvére

(deja vu)
  • Vitez77
    Hívjatok betegnek, de reméltem Julian összejön majd sayaval, mint a Shepard azzal a kék csajjal a Mass Effectben
  • tomonor
    biztos majd találkozunk velük, vagy említésre kerülnek... :)
  • Vitez77
    Kiváncsi leszek akkor milyen formában fognak megjelenni a gameban (esetleg Juliannal válvetve győzzük majd le a gonosz Terraformálókat?).
    Ez egy kicsi csalódás nekem, nem igazi lezárás. Persze attól még imádni fogom az ellen írtását a Terránokkal
  • tomonor
    Ezt a játékot alapba úgy tervezték mint az X-Tension-t. Szabad vagy. Szal nem, hősökkel nem lehetsz. Ám ennek ellenére mindegyik kezdésnek (vagy majdnem mindegyiknek) külön plotja van, ezért érdemes többször is elkezdeni a játékot.
  • Micsu
    mon mikortól árulják a gémet?
  • Legend
    Nem tanítópályára gondoltam, hanem szimulátorra.
  • Ninju
    Akkor így már nem poén.
    Valamiért az volt bennem, hogy Te németül beszélsz. :)
  • Legend
    Legend's Home ezúttal nem lesz az otthonom, mert eggyel odébb került a térképen, belekúrtak egy shipyardot, meg egy űrkastélyt ez vérlázító!
    Megváltoztatom a nickemet - akkor regiztem ide, mikor még új tulaja voltam a szektoromnak: Legend's Home. Most ha sajátomnak akarom, rendesen csökkenne a repum az Argonoknál...
  • r4pt0r
    De. De lehet semmi köze nincs tuthoz. :P
  • Vitez77
    Nem erre gondoltál véletlenül?
  • Valen
    igen
  • r4pt0r
    Elvileg neten találtam tutorial videt amiben egy csajszi beszél. Nem tudom hogy a játékban volt e de lehet.
  • Legend
    Van tesztpálya a TC-ben? Mintha nem láttam volna a menüben. (fotón)
  • r4pt0r
    Hát erre várok amióta bejelentették, hogy kiderüljön hogy kik az igazi királyok az űrben, és természetesen nem más mint a terranok. :P
  • Vitez77
    Na végre egy Terrán bajtárs
  • r4pt0r
    Én arra lennék kíváncsi hogy ügye van több kezdés, de pl Terranal szeretnék kezdeni kimaradok e esetleg valami nagyon jó küldetésből.
  • Vitez77
    Spoiler jellegű kérdés: most akkor a következők közül senkivel sem lehet majd játszani:
    Julian, Kyle, Elena, Saya?
  • Ninju
    A német rokonoddal angolul beszélsz?

(poén volt)
  • Vitez77
    Figyu, nekem hetekbe telt, mire a posta meghozta a dedikált pólómat...
    Én már tudok várni.
  • Valen
    Figy. ha tudom hogy igy szállít a posta, akkor kimentem volna érte Német honba :D

Egybekötve egy rokon látogatással, valahogy így:

Én: Hi
    Rokon: Hi
    Én: I come to see you, and buy a computer game. Sorry, I have to go. Bye.
    .
    .
    .
  • Vitez77
    Asszem Egoék új játékára szervezni kéne egy túrabuszt ami elvisz minket a legközelebbi boltig, ahol lehet kapni a gamet
  • Valen
    Na igen, az ember egyszer vesz játékot házhoz szállítással, de azzal is megszívja...

Másutt lehetett választani, hogy sima posta vagy DHL/UPS hozza. De itt nem lehetett.

Többet se veszek igy játékot :D
  • BuriP
    Talán majd holnap, eddig még nem ért ide a postás a játékkal!

A képet úgy találtam a neten.