12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Valen
    Na kipróbáltam, egész jó megy, csak a hirtelen fordulókkal teli csatáknál a földi szektorokban néha-néha megáll 4-5 mp-re betölteni a cuccokat, de utánna folyamatos.

A régi rendszerekben meg teljesen jól fut.

BTW, csak engem zavar az, hogy a Terran Sektorok nagyon szépen kidolgozottak, szép nagy állomások, stb, amilyennek lennie kell, a régi rendszerknek az állomásai viszont irreálisan kicsik hozzájuk képest.

SZal áttervezhették volna igazán az állomásokat, hogy jobban igazodjon a méretekhez.
  • tomonor
    Tényleg, és a khaakokkal mi van? :P
  • r4pt0r
    Azt írta csak olyan szektort pakolt bele amihez van kapu is.
  • BuriP
    A térképről hiányzik egypár szektor: Aldrin, és a Kha'ak szektorok.
    Valamint a főbb állomásokat (HQ, Shipyard, EQ dock) is máshová írja mint a többi, eddig megjelent térképek.
  • r4pt0r
    Hmm nem hasonlít kicsit az XTM térképére? Mondjuk bajnak nem baj csak mintha ilyesmi lett volna. Mondjuk lehet már rosszul emlékszem.
  • Valen
    Na, hatalmas SPOILER következik:

és még 1 dolog, (németül tudók előnyben)

X-Universe
  • kisviku
    Felőlem legyen Tomonor a házigazda.Én úgysem voltam hű hozzátok barátaim...elhagytam e világot mikor kijött a TF2

Amúgy köszönettel, jól vagyok, baromi sok melóm lett,de foglalkozom a témával, azt megigérem.
    Hogy könyvecske mikor lesz, egyelőre nem tudom.Majd ha itt lesz a kezemben...
    Azt hiszem muszály lesz elmerülnöm megint abban a csodálatos világban.
  • Valen
    Itt is megjött. Na NOLIFER program bekapcsolva :D
  • tomonor
    Nem semmi a mostani nap képe az egón... rajta van a Xenon CPU hajója, az eefa :D
  • Spazz Maticus
    Igen. Ma jött meg a postai.
    Most vettem át.
  • Vitez77
    A poén az egészben, hogy most láttam a metrón egy, a magyar postát népszerűsítő plakátot. Akkora kínröhögést még nem látott senki, mint most...
    Idézem: "A posta ma korábban jött, és nem jött még meg a csomag". Mindig későn jön a posta, ma bezzeg korán. És az egész família nincs jelenleg otthon... Vki odafent nagyon jól érezheti magát a kínszenvedésemen.
  • Zombye
    Szervusztok!
    Üdv mindenkinek!

Nálam is véget ért a várakozás ideje, 15-én adták postára, ma lementem megkérdezni, hogy ugyan már megérkezett-é. -Még nem. Mondja a hölgyike. Erre hazajövök, hát nem azzal fogad anyám, hogy megérkezett a csomag amire vártál... Ennyit a postáról. No mindegy. Lényeg, hogy itt van. Még nem bontottam ki, benne van még a celofánban.

Előtte asszem VGA-t kell cserélnem (most vettem frissen egy HD4670-est. mer szerintem ez az alap HD3450-es kicsit kevés lesz hozzá :D

Szóval öröm és bódottá!

Szerenc
  • BuriP
    Új játék vége felirat van!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A "the end", helyett "game over". Sikerült megszemlélnem mikor egy M7 tűzvonalába kerültem, a xenon N-nel együtt engem is felaprított egy sortűzzel. Azt hiszem elkönyveltek járulékos veszteségnek. ;-)
  • Amaro
    Felülbírálom magam, most tűnt fel, hogy kettő van. A terrán tájkép menthető, azt hiszem, az helyresimogatás után ki fog kerülni valahová
  • Amaro
    Azért ennyire ne lelkesedj be a poszter miatt. Az enyém nagyon csúnyán volt nyolc részre hajtogatva, olyan gyűrött élekkel, hogy rögtön átgondoltam a német precizitásról alkotott véleményemet. Használhatatlan. Sebaj, úgyis kell majd a hely a térképnek és a táblázatoknak. Kár, hogy nincs időm nekikezdeni.
  • Vitez77
    POOOOOOOOOOOSZTEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Elegem van: írok haza, hogy csináljanak vmit ezzel a postával...
  • BuriP
    Jó nálatok a postásoknak, itt még nem ilyen stabil az állapotuk, az állatok nem voltak képesek 10 lépcsőt megmászni, inkább bedobták a postaládába. Véletlenül néztem bele, és vettem észre.
    De igényes lett a csomagolás: papírdoboz, fél centi vastag a kézikönyv, a tokban a poszter, és a lényeg: A LEMEZ!
  • Vitez77

Én holnap megyek haza, de állítólag még nem hozta a postás. Ha viszont holnap sem lesz, akkor nézzétek a kékfényt, mert benne leszek
  • Legend
    A postás túlélte a mai napot. Ünnepélyesen bejelentem, hogy Megjött a Game. Kezdhettek reménykedni.

(már csak a garanciás cseremonitoromat kell visszakapnom)
  • BaLeeX
    Viszont letölthető a STEAM-en is, ott olcsóbb, 7-8k körül van az ára (39$ ha jól emlékszem).
  • SaGa
    Megjelent, fizetős, az EGO-tól rendelve 10-12k HUF között van, Euró árfolyamtól és rendelési konstrukciótól függően. Még nem kaptuk meg, bár elvileg 15-én feladták az előrendelt példányokat...
  • Ace McCloud
    Sziasztok!
    Egy ideje nem követtem már a fóruméletet, de azért most bekérdeznék.
    Előre is bocsi, ha már 1000x feltették a kérdést, vagy nyílván való dolgokra kérdezek rá, de...
    A taerran c. szabadon letölthető lesz, vagy pízzé köll venni a bótban??
    Amennyiben külön meg kell venni, mi lesz a várható árfolyama??
    Mikor jelenik/jelent meg??
  • NONPLUSZULTRA
    Szépen megújultunk, már csak ünnepelni kéne...

(azt hiszem, holnap nem adok enni a kutyáimnak - kutyasz@r lesz a postásból, ha nem hozza a TC-t)
  • tomonor
    amugy itt egy tipp a bannerhez:
    http://www.egosoft.com/news/images/news_2008_10_16_001.jpg :D sok sikert
  • tomonor
    nem terveztem addig lezárni míg össze nem jön legalább 3 darab...
  • Vitez77
    Legyen péntek a határidő Sztem a szünet kell ahhoz, hogy összedobjunk vmit (később is lehet a határidő, de sztem péntek előtt ne zárd le)
  • tomonor
    Mozgó gif bannereknek még jobban örülünk. Nem gondolok nagy dologra, csak max a Trade Fight Build Think szlogen egymás után felvillan, vagy valami ilyesmi... :)
  • tomonor
    Csak nyugodtan, a verseny elkezdődött. A dolog egyszerű: készítettek egy banner-t, ami max 780x200 pixel nagyságú és elkülditek priviben itt. Legyen benne az "X3 Terran Conflict" és majd mikor összegyűl egy pár darab, megtartjuk itt a szavazást (nem keverem bele az oldalam).
  • Valen
    Majd ráérő szabadidőmben, ha megjön, akkor énis beszálok a Banner készítésbe
  • Vitez77
    Én csak azért nem vettem részt mert nem tudtam róla

AHA! Akkor jól láttam én XD
  • tomonor
    nem, acctually én voltam, épp akkor cseréltem át mer két számot átcseréltem a dir-ben
  • Vitez77
    Rosszalkodott az SG akkor. Mert pont azt néztem, hogy mind2n ott volt az Egosoft logo. Sebaj, írták más fórumokon is, hogy manapság huncutkodik az SG.
  • tomonor
    Nos, felőlem lehet. ám eddig nemsokan vettek részt a közösségből ilyen dolgokban... >.<

Jó, részemről lehet. Sajna a Photoshophoz nem értek annyira, ám ha megnézem a klántársaimat külföldről... kb annyi idősek mint én ám olyanokat tudnak...
  • BuriP
    Ez a bannerkészítés nem is rossz ötlet, én támogatnám. (Majd mikor már megvan a játék, és lehet képeket is kivenni belőle, még jobbat lehet majd csinálni, és lecserélhetjük.
  • tomonor
    jah, kösz :D
  • tomonor
    :/ Talán csak elakadt Némethonból a gép. (hóvihar?)
  • BuriP
    Noccak, Noccak, BANNER.
    Szóval megkezdődik "Tomonor rémuralma" ! Gratula!

Vitéz: Sajnos még nem jött meg, kezdek dühös lenni. Ha megrenedelés helyett kimegyek, és megveszem, már 4 napja nyomnám a game-et!
    Most már késő bánat, azt hittem így előbb hozzájutok, de...!
  • tomonor
    neeem. amugy az X3 alatti Egosoft a különbség.
  • Vitez77
    Őőőőő....ez nem az ami most van kint? Csak kicsit homályosabban
    Sztem írj ki egy versenyt (mindenki bead 1-et vasárnapig), azt a honlapodon megszavazzuk
    Sztem.
  • tomonor
    köcc!

Apropó, ez hogy teccik?