12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#1242 Na kipróbáltam, egész jó megy, csak a hirtelen fordulókkal teli csatáknál a földi szektorokban néha-néha megáll 4-5 mp-re betölteni a cuccokat, de utánna folyamatos.
A régi rendszerekben meg teljesen jól fut.
BTW, csak engem zavar az, hogy a Terran Sektorok nagyon szépen kidolgozottak, szép nagy állomások, stb, amilyennek lennie kell, a régi rendszerknek az állomásai viszont irreálisan kicsik hozzájuk képest.
SZal áttervezhették volna igazán az állomásokat, hogy jobban igazodjon a méretekhez.
-
tomonor #1241 Tényleg, és a khaakokkal mi van? :P -
r4pt0r #1240 Azt írta csak olyan szektort pakolt bele amihez van kapu is. -
#1239 A térképről hiányzik egypár szektor: Aldrin, és a Kha'ak szektorok.
Valamint a főbb állomásokat (HQ, Shipyard, EQ dock) is máshová írja mint a többi, eddig megjelent térképek. -
r4pt0r #1238 Hmm nem hasonlít kicsit az XTM térképére? Mondjuk bajnak nem baj csak mintha ilyesmi lett volna. Mondjuk lehet már rosszul emlékszem. -
#1237 Na, hatalmas SPOILER következik:
és még 1 dolog, (németül tudók előnyben)
X-Universe -
kisviku #1236 Felőlem legyen Tomonor a házigazda.Én úgysem voltam hű hozzátok barátaim...elhagytam e világot mikor kijött a TF2
Amúgy köszönettel, jól vagyok, baromi sok melóm lett,de foglalkozom a témával, azt megigérem.
Hogy könyvecske mikor lesz, egyelőre nem tudom.Majd ha itt lesz a kezemben...
Azt hiszem muszály lesz elmerülnöm megint abban a csodálatos világban. -
#1235 Itt is megjött. Na NOLIFER program bekapcsolva :D -
tomonor #1234 Nem semmi a mostani nap képe az egón... rajta van a Xenon CPU hajója, az eefa :D -
Spazz Maticus #1233 Igen. Ma jött meg a postai.
Most vettem át. -
#1232 A poén az egészben, hogy most láttam a metrón egy, a magyar postát népszerűsítő plakátot. Akkora kínröhögést még nem látott senki, mint most...
Idézem: "A posta ma korábban jött, és nem jött még meg a csomag". Mindig későn jön a posta, ma bezzeg korán. És az egész família nincs jelenleg otthon... Vki odafent nagyon jól érezheti magát a kínszenvedésemen. -
Zombye #1231 Szervusztok!
Üdv mindenkinek!
Nálam is véget ért a várakozás ideje, 15-én adták postára, ma lementem megkérdezni, hogy ugyan már megérkezett-é. -Még nem. Mondja a hölgyike. Erre hazajövök, hát nem azzal fogad anyám, hogy megérkezett a csomag amire vártál... Ennyit a postáról. No mindegy. Lényeg, hogy itt van. Még nem bontottam ki, benne van még a celofánban.
Előtte asszem VGA-t kell cserélnem (most vettem frissen egy HD4670-est. mer szerintem ez az alap HD3450-es kicsit kevés lesz hozzá :D
Szóval öröm és bódottá!
Szerenc -
#1230 Új játék vége felirat van!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "the end", helyett "game over". Sikerült megszemlélnem mikor egy M7 tűzvonalába kerültem, a xenon N-nel együtt engem is felaprított egy sortűzzel. Azt hiszem elkönyveltek járulékos veszteségnek. ;-) -
#1229 Felülbírálom magam, most tűnt fel, hogy kettő van. A terrán tájkép menthető, azt hiszem, az helyresimogatás után ki fog kerülni valahová -
#1228 Azért ennyire ne lelkesedj be a poszter miatt. Az enyém nagyon csúnyán volt nyolc részre hajtogatva, olyan gyűrött élekkel, hogy rögtön átgondoltam a német precizitásról alkotott véleményemet. Használhatatlan. Sebaj, úgyis kell majd a hely a térképnek és a táblázatoknak. Kár, hogy nincs időm nekikezdeni. -
#1227 POOOOOOOOOOOSZTEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elegem van: írok haza, hogy csináljanak vmit ezzel a postával... -
#1226 Jó nálatok a postásoknak, itt még nem ilyen stabil az állapotuk, az állatok nem voltak képesek 10 lépcsőt megmászni, inkább bedobták a postaládába. Véletlenül néztem bele, és vettem észre.
De igényes lett a csomagolás: papírdoboz, fél centi vastag a kézikönyv, a tokban a poszter, és a lényeg: A LEMEZ! -
Én holnap megyek haza, de állítólag még nem hozta a postás. Ha viszont holnap sem lesz, akkor nézzétek a kékfényt, mert benne leszek -
Legend #1224 A postás túlélte a mai napot. Ünnepélyesen bejelentem, hogy Megjött a Game. Kezdhettek reménykedni.
(már csak a garanciás cseremonitoromat kell visszakapnom) -
#1223 Viszont letölthető a STEAM-en is, ott olcsóbb, 7-8k körül van az ára (39$ ha jól emlékszem). -
SaGa #1222 Megjelent, fizetős, az EGO-tól rendelve 10-12k HUF között van, Euró árfolyamtól és rendelési konstrukciótól függően. Még nem kaptuk meg, bár elvileg 15-én feladták az előrendelt példányokat... -
Ace McCloud #1221 Sziasztok!
Egy ideje nem követtem már a fóruméletet, de azért most bekérdeznék.
Előre is bocsi, ha már 1000x feltették a kérdést, vagy nyílván való dolgokra kérdezek rá, de...
A taerran c. szabadon letölthető lesz, vagy pízzé köll venni a bótban??
Amennyiben külön meg kell venni, mi lesz a várható árfolyama??
Mikor jelenik/jelent meg?? -
#1220 Szépen megújultunk, már csak ünnepelni kéne...
(azt hiszem, holnap nem adok enni a kutyáimnak - kutyasz@r lesz a postásból, ha nem hozza a TC-t) -
tomonor #1219 amugy itt egy tipp a bannerhez:
http://www.egosoft.com/news/images/news_2008_10_16_001.jpg :D sok sikert -
tomonor #1218 nem terveztem addig lezárni míg össze nem jön legalább 3 darab... -
#1217 Legyen péntek a határidő Sztem a szünet kell ahhoz, hogy összedobjunk vmit (később is lehet a határidő, de sztem péntek előtt ne zárd le) -
tomonor #1216 Mozgó gif bannereknek még jobban örülünk. Nem gondolok nagy dologra, csak max a Trade Fight Build Think szlogen egymás után felvillan, vagy valami ilyesmi... :) -
tomonor #1215 Csak nyugodtan, a verseny elkezdődött. A dolog egyszerű: készítettek egy banner-t, ami max 780x200 pixel nagyságú és elkülditek priviben itt. Legyen benne az "X3 Terran Conflict" és majd mikor összegyűl egy pár darab, megtartjuk itt a szavazást (nem keverem bele az oldalam). -
#1214 Majd ráérő szabadidőmben, ha megjön, akkor énis beszálok a Banner készítésbe -
#1213 Én csak azért nem vettem részt mert nem tudtam róla
AHA! Akkor jól láttam én XD -
tomonor #1212 nem, acctually én voltam, épp akkor cseréltem át mer két számot átcseréltem a dir-ben -
#1211 Rosszalkodott az SG akkor. Mert pont azt néztem, hogy mind2n ott volt az Egosoft logo. Sebaj, írták más fórumokon is, hogy manapság huncutkodik az SG.
-
tomonor #1210 Nos, felőlem lehet. ám eddig nemsokan vettek részt a közösségből ilyen dolgokban... >.<
Jó, részemről lehet. Sajna a Photoshophoz nem értek annyira, ám ha megnézem a klántársaimat külföldről... kb annyi idősek mint én ám olyanokat tudnak... -
#1209 Ez a bannerkészítés nem is rossz ötlet, én támogatnám. (Majd mikor már megvan a játék, és lehet képeket is kivenni belőle, még jobbat lehet majd csinálni, és lecserélhetjük. -
tomonor #1208 jah, kösz :D -
tomonor #1207 :/ Talán csak elakadt Némethonból a gép. (hóvihar?) -
#1206 Noccak, Noccak, BANNER.
Szóval megkezdődik "Tomonor rémuralma" ! Gratula!
Vitéz: Sajnos még nem jött meg, kezdek dühös lenni. Ha megrenedelés helyett kimegyek, és megveszem, már 4 napja nyomnám a game-et!
Most már késő bánat, azt hittem így előbb hozzájutok, de...! -
tomonor #1205 neeem. amugy az X3 alatti Egosoft a különbség. -
#1204 Őőőőő....ez nem az ami most van kint? Csak kicsit homályosabban
Sztem írj ki egy versenyt (mindenki bead 1-et vasárnapig), azt a honlapodon megszavazzuk
Sztem. -
tomonor #1203 köcc!
Apropó, ez hogy teccik?