12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Lockheed
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen én is erre gondoltam ezért is hittem azt, hogy kell valami mert én olyan 150 méterre voltam a pirate stationtól és meg sem nyikkant...
  • Gombocka
    Nekem se jött még meg, pedig email-t kaptam hogy 15.-én postázva lett...
    Hát mostmár csak a jövőhéten lesz ebböl valami :(
  • SaGa
    Valamilyen van, mert az adathurcibáló robot elvesztésekor is scanneled az escape pod-ot...
  • SaGa
    Juteszembe: Scopr barátunk mappere is működik jól a #1237-ben belinkelt kieggel. A log-ot ellenben a Dokumentumok\egosoft\x3tc alá teszi, nem a játék könyvtárába, mint a Reunion verzióban...
  • Lockheed
    Hmm azért néztem be akkor mert nekem nem mondta, hogy initiating scan. Van vmi scanner a gépen, vagy magától csinálja?
  • SaGa
    Jogos...

Akkor most jön:
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\EGOSOFT\X3TC]
    "GameStarts"=dword:000fffff

Egyébként meg: terranként is ronggyá lőnek, ha bemész a Föld szektorba. A gyűrű (Torus) védelmi rendszere kétszer szól, harmadszorra lőnek...
  • Valen
    Na igen már megrendeltema +2 GB RAM-t meg egy új ATI kártyát :D
  • Valen
    PTNI HQ melletti Unknown sectorban:

5 km-re követtem a NOVA-t, mikor bedockolt, kijött 6 db M5/M4. Elindultak felém. tettem egy kört a bázis körül velük úgy hogy a Engine Tuninggal 275 Km/h -val mentem. Ezzel elcsaltam őket a bázistól. Közelmentem a bázishoz (500 m-re), és elbújtam az egyik szárny és a hajótest közötti üregbe. A scennelés kb. 1 perc, ezért a 6 db vadász mikor visszaért elkezdett lőni rám, de a fedezék miatt a Bázist lőtték.
    Mikor végeztem a scennel, full speed és irány a kapu. PTNI HQ-ba már nem követtek.

Egyébként a Terran M4-sel 5 db 5MJ-s pajzsal 2 EMPC-vel simán lelősz egy Xenon L-t.

• Lockheed
    Azt hiszem a lényeg lemaradt... :)
  • SaGa
    Ha valaki szeretné már most látni a többi kezdést, akkor a spoilerben ott a lehetőség...

A Terran USC Commander annyival könnyebb, hogy egy M3-ast kap indulásnak, 6 db ágyúval, amúgy ugyanazok a kezdeti feladatok, mint az alap terran karakternek. A sebesség és fordulékonyság tunningolandó, mert alapon van, pénz egy ezres...

Regedittel keresd meg az alábbi kulcsot. Alapártelmezetten 0 az értéke, javítsd ki az itt is látható ffff-re és megnyílik az összes indulási lehetőség, ami a doksiban is fel van tüntetve...

Amúgy bő 1 és negyed óra volt a telepítés valamiért, ellenben full grafikával (4xAA, 8x AF) simán fut a 3.2 GHz-n pörgő E8200-assal 4 GB 800-as DDR2-vel és NV 8800GTX-szel..
  • Lockheed
    Hát szerinte arra lehet csinálni kell egy külön joy configot ami folyton nyomja majd és mire egy capitalt meghegeszt addig megkajál az ember... :)
  • BuriP
    Ez a hajójavítás szkafanderben nagyon jó dolog, a claimolt hajókat is feljavíthatod ingyen, úgy adni el. Tetszik. párszor már nekem is szükségem volt rá, vadászoknál csak egy-két percig tart, kiváncsi vagyok, nagy hajókat hogy javít.
  • crossy104
    Szerintem igen.Nem mindig a harc a megoldás mindenre.
  • crossy104
    Talán kereskedni kellene az elején.Többieket olvasva kissé nehéznek tűnik a "hazafi" stilus.
  • Lockheed
    #1259-ben leírtam a lényeget. :)

Jackson elküld a PTNI Headquarterts melletti Unknown szektorba egy novát követni ami egy kalóz stationra megy. No itt 3 buster és 3 M megtámad ami a félig felfegyverzett Terran M4-emnek a biztos halált jelentni... A lényeg, hogy ne menj 10 km-nél közelebb hozzá hanem csak kövesd. Jönnek majd szembe kisebb kalóz csapatok ezeket kerüld ki alulról/felülról vagy oldalról olyan jó 15-20 km-ről. Mikor odaérsz a bázishoz jön rád 3 buster és 3 M ami ellen tehetetlen az ember a kezdőhajóban. Én elcsaltam őket a bázistól olyan 50km-re majd mivel már az engine tuning megvolt odarohantam és befogtam a bázist de nem történt semmi. Utána jöttem rá, hogy lehet scannert venni kellett volna... Ciki. Mindegy szét lőttek, mint a rongyot. Majd visszatérek rá ha lesz egy kicsit jobb hajóm mert ez így gáz. Csak ami idegesít, hogy 5 percenként bejelentkezik az a gyökér és aktiválja a guidance systemet ami bőszen mutogatja, h merre menjek és közben csipog.
  • BuriP
    Akkor lehet hogy távolról kell követni, hogy ne fogjon gyanút?
  • BuriP
    Argon patirot (katona), kereskedő, kalóz.
  • crossy104
    Csak annyit tudok, hogy anxiety= aggódás, aggodalom.
  • crossy104
    Argon kezdéseknél milyen lehetőségek vannak?
  • BuriP
    Egy Terran, és Három Argon kezdési lehetőség van, de később a játék előrehaladtával, meg lehet nyitni még egy tucatot.
  • BuriP
    Nekem megjött tegnap.

Több az ellenség? Scale Green Plate-ben az előbb majdnem kivasalt egy J. Majdnem elértem a kaput mikor berobbant a szektorba, a kapun át jött. Olyan közel volt hogy a gép megfagyott egy pillanatra, már láttam magam előtt a game over feliratot. visszafelé meg jött díszkisérettel egy Q. Erre válaszul megjött a teladi erősítés egy M7-es Shrike, két M8-as Peregrine-nel. Szép csata volt, a Q hatalmasat robbant.

Küldetés (plot)!:
    Valaki tudna segíteni, ott tartok hogy támadják a konvojokat (nova rider + 4db L) Jackson beszél valamit és küldözget egyik helyről a másikra. Hiába megyek közel a novához bejön a Anxiety felirat felmegy 100-ra a százalék, és ugrik. Ha rálövök ugrik. Megpróbáltam szkennelni (külön ezért vettem egy szkennert),de semmi. az angol tudásom nem túl jó, ezért nem tudom mit csináljak, már eljátszotta velem vagy 10-szer!
  • Lockheed
    Több Argon is van...
  • crossy104
    Én csak este kezdem, de lenne egy kérdésem.Milyen kezdése lehetőségek vannak? Én Argonnal szeretnék kezdeni ha lehet.
  • Lockheed
    Huhh a terran storyplot szerintem baromi nehéz!

Az elején anyi repu nincs, hogy az alapból 2 EMP fegyver mellé még vegyen az ember kettőt és a storyplot elküld a PTNI Headquarterts melletti Unknown szektorba egy novát követni ami egy kalóz stationra megy. No itt 3 buster és 3 M megtámad ami a félig felfegyverzett Terran M4-emnek a biztos halált jelentni... Visszakolbászoltam a terran szektorokba hátha itt tudok némi pénzt keresni. Vannak taxi jellegű küldetések amihez kellene cargo life support system, amit errefelé nem ismernek és az encyclopedia sem látott még ilyet. Egyébkén megnyugodva vettem tudomásul, hogy a Terran Military az összes XTM-ben megismert terran hajót használja. Valhallát még nem láttam de még a Földön sem voltam szóval lehet... Most már csak abban bízom, hogy mindez amit írtam a spoiler tag mögött marad...
  • Vitez77
    Fontos! (nekem)

Kérek mindenkit, aki előrendelte a játékot, és kapott anno egy mailt, hogy ok. 15-én fel lett adva a csomag, szóval ők mondják meg nekem: RAJTAM KÍVÜL MINDENKINEK MEGJÖTT AZ A CSOMAG??!!! Most komolyan: nektek megjött? igen vagy nem?
    Kösz! (ha mindenkinek megjött, akkor írok az Egonak)...
  • tomonor
    ...legalább már tudom hogy a spoiler+kép combóval ne próbálkozzak...
  • tomonor
    lehet hogy ranktól függ...

• Ninju
    Én ezzel nem találkoztam.

Bár tényleg több az ellenség, mint korábban.
    Apropó! Ha már spoiler: Tudja valaki, hogy mi lett a station managgerrel? Vagy csak én vagyok az úthenger és nem találom. :)
  • tomonor
    nem mintha meglenne nekem a játék, csak gyüjtöm az infókat az interneten keresztül...
  • tomonor
    Kis infó a játékból:
    Amiután átmentél egy kapun, általában 5 kalóz hajót spawn-ol a gép.
  • SaGa
    Ide is megérkezett. Mindenesetre a csomagos postást, ha meglátom, kissé elbeszélgetek a fejével. Gondolom nem találta a csengőt, vagy nem mert csengetni a kutya miatt, de felrakta a csomagot a kerítésoszlop tetejére és ott hagyta. Jó másfél óra múlva vettük észre...
  • crossy104
    Sajna estig dolgozom, de utána én is megkezdem a játékot..Már épp ideje.
  • Lockheed
    Ja és odafigyelni, mert ha nem autopilottal megy az ember alkalmanként át lehet SETAzni a kapukon anélkül, hogy elindulna a warp... :)
  • Lockheed
    Nekem nagyon tetszik az új kezelőfelület... Az irányítás ötletes bár én joyt használok. Imádom az új zenéket és sajnálom, h egypár régit nem cseréltek le... ( pl: fight, dock, ) Bár én a Terranok kivételével még csak az Argon és Teladi stationokat láttam a Reunionhoz képest szerintem azok is bazi nagyok lettek. Sokkal több erőforrást eszik nálam, mint a Reunion+XTM szénnéscriptelve. :)
  • sz4bolcs
    Székely Dózsa György csillagromboló. :D
  • Lockheed
    Áááá nem hiszem el! A docking music ugyan az! :) Már az agyamra mennek ezzel a zenével...
  • tomonor
    van kép róla?
  • Valen
    Na igen, a Terran M4 elég randa :D
  • BuriP
    Annak idején valahol azt nyilatkozták, hogy a földre csak a plot befejezésekor lehet elmenni, az pedig (remélem) nem 5-6 óra. Majd akkor meglátjuk.
    Most claimoltam egy L-t 3x25MJ pajzs rajtamaradt.már a negyediket L-et, plussz egy Bustert. Nem tudom melyiket használjam tovább, mert ez az M4-es, amivel a terran szereppel kezdünk, ez nekem nagyon nem jön be.
  • Vitez77
    Mivel nekem még nincs itt a game, ezért nem láttam még, de szerintem reális, hogy míg az "eredeti" X fajok terjeszkedtek, addig az emberiség a Naprendszerben rendezkedett be, főleg védelemre, militarista beállítottsággal. Sztem ezért nagyobbak a cuccaik.
    Spoiler kérdés:
    Mi van a Föld-gyűrűvel?