12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#1322 Egy kérdést amire (komolyan) válaszoljatok:
Közületek ki rendelte úgy, hogy a játék+a könyv?
(CBJ levele alapján jutott eszembe).
Két spoiler között pls még ha PM-ben is de válaszoljatok. -
#1321 Vannak ezek a "menj el és hozz el egy TS/TP hajót, fizetek 35k-t" küldik. Namost ha megvan a hajó és eladod vagy megtartod (TS és TP hajókról beszélünk pajzs nélkül és 50% körüli hullal), akkor csak simán failed lesz a küldi, de se repu se pénz vesztés nincs. -
#1320 Igen, mert máshova töltöttem mint ahova gondoltam, hogy töltöm. :) Fáradt voltam/vagyok/leszek... Klikk rá és a DATA-ról letudod szedni. :) -
tomonor #1319 Na de ugyebár én meg vitéz kezdetektől megmondtuk hogy a Föld gyűrűje ez lesz. XP -
tomonor #1318 Nem mukodik a kép :( -
#1317 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként érdekelne hol lehet kapni az AGI Task Force ( Terran Military azaz XTM terran hajók ) hajóit, mert nem találom a helyet sehol sem... :) Egyébként ezek a küldik nem rosszak ám. Jelenleg a combat rankom instructor és vannak olyan küldik amikre azt írja, hogy HARD és fizet olyan másfél millát aztán 1 db Centaur a célpont meg a pereputtya de van, hogy magában. A Terran alap M3-al ( Scimitar ) vígan lehet szeletelni és olyan 3-5 perc alatt megvan jumpolással együtt a lóvé. Mindemellett igencsak tolja fölfelé a reput is. Szóval szerintem nemrossz foglalatosság. :) -
#1316 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki jár(t) már ott amikor 200 teladinumot kellene vinni egy Military Outpostba az Argon Sector M148 nevű szektorba ? El kellene érni a Confirmed Friend rangot. Már régóta Trusted Ally vagyok, bepakoltam a cuccot egy TS-be, de nem enged be mert viszonylag gyorsan elkezd rám lőni mindenki. Itt mi a teendő, mert eléggé megakadtam most... -
Ninju #1315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az azért nem szép dolog, h nem működik a Jumpdrive a Terran szektorokban. :P
Mondjuk a logikáját értem, de azért jó lenne valami. Megőszülök! -
#1314 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bakker! Már régen elhagytam azt a részt. De ahogy néztem az elején az egyik legjövedelmezőbb foglalatosság a taxizás. Vesz az ember egy TP-t, bele cargo life support systemet ( Military base és outposton árulják ) meg jumpdriveot majd szépen beáll embereket furikázni. Főleg a Hardokat! :) Van rá mondjuk 10-12 perc mert 3-4 szektorra van és ilyenkor 30 EC-vel odaugrasz kipakolod őket és már fizetnek is 80-150 ezret... -
#1313 Ha pedig vki nem tudna angolul (megesik):
itt van magyarul. -
#1312 Egy tipp a kezdetekhez.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki annál a küldetésnél tart, ahol a novát kell feltűnés nélkül követni a Jackson nevü pasinak. Ne kapkodja el! Menjen közel a novához hogy az bepánikolva elugorjon, majd menjen rá az L-ekre, nekem sorban adják meg magukat, (10-ből legalább 6). Aztán kiugrani a hajóból kézi-lézerrel feljavítani a hull-ját, és eladni! felszerelés nélkül is majdnem 500,000 Cr.-!!! Alig 3 óra alatt összeszedtem négy és fél milliót, és 6db 25MJ-os pajzsot, plussz pár Fight Dron-t, (egy MKII-es tipusút is). A reunionnal ellentétben, itt a TC-ben azok a hajók után is kapsz reput (és ha van police-licens-ed pénzt) amikből kiugrasztod a pilótát. -
#1311 Ez így nem fair:
-= *THE X3:TC VIDEO COMPETITION* =-
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxx
Today we have something special for you: The X³:Terran Conflict Video
Competition.
The aim is to find out who can create the best video of X3:TC? Tell an
exciting story or show an epic battle! Let your creativity flow and
upload your video to YouTube, then post a link to your video in the
competition thread on our forum. A jury, consisting of the X3:TC
developers, will evaluate the videos and choose the best ones.
The grand prize will be a Matrox Triple Head2Go adapter! With this
adapter you can connect 3 monitors to your PC and stretch one
application across three monitors! Surround Gaming will become a
reality.
But we got also lots of other cool prizes!
Several books:
Bardioc. Perry Rhodan 100. (german)
All-Mächtiger!: Faszination Perry Rhodan (german)
X:Farnham's Legend
X3:Yoshiko (german)
Nopileos (german)
The following PC-games:
Lost Empire Immortals
Tarr Chronicles
Perry Rhodan
A signed copy of X3: Terran Conflict
And DVDs!
Astronaut Farmer
Battlestar Galactica - Part one
Farscape - Season 1
Farscape - Season 2
Farscape - Season 3
Some prices are German only, some are English only so the pool will be
assigned accordingly.
Videos uploaded to YouTube can be a maximum of 10 minutes long and 1GB
in size.
A short instruction manual explaining how to upload and create a video
you can find on the Egosoft forum at the following address:
http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=218778
Deadline for video submissions is 30th November 2008.
Ha a hónap végéig nem érkezik meg és lemaradok róla, akkor -
#1310 Hopsz most nézem, hogy mivel a HyperSnapDX capture gombját a Scroll Lock-ra tettem 1-2 fotóban ottvan a kis üzi amivel a G15 figyelmeztet a gomb be/ki kapcsolt állapotára... Sorry. :) -
#1309 Nos szerintem ( abból amit eddig láttam ) a Moon és Earth szektorok a legszebbek.
Akit érdekel a Földi gyűrű és az oda való dokkolás annak van itt pár ScreenShot. Nekem leesett az állam!
ScreenShots - Save As...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A TC-ben 20 km-ről lehet comot nyitni bárkire és ha a Földön járunk amint elérjük ezt a távot be kell jelentkezni engedélyt kérni a dockolásra, különben a Lasertowerek a gyűrűn megcsapkodnak! Naggggyon kell vigyázni a Föld szektorban lévő Holdra nyíló kapuval és szigorúan csak a szélébe menni! :) Az előbb egy Military convoy majdnem eltiport. 2 Valhalla 5!!! Tyr és kb 15 másik Capital + a support jött befelé olyan 1,5 percen keresztül szinte folyamatosan. Csak pislogtam a kapu mellett a kis fing M3-as hajómban, hogy itt meg mi van? Egyébként a Terran szektorokban nagyon nagy a nyugalom ezt leszámítva nem láttam még nagyon nagy convoyokat harcokat meg csak mission közben. Persze azért kisebb groupok 3-4 capitallal jönnek mennek. Viszont a Teladikat nagyon erősen terrorizálják a Xenonok. :D Folyton ütik őket. PTNI környékén mindig van valami csörte! -
tomonor #1308 nem. -
Micsu #1307 sohnen gépek vannak benne? -
#1306 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ledegradálás, de gyakorlatilag X3+XTM egyik kis Terran revamp-al :) (új objectek, új rendszerek, javított scriptek, pár új zene, ennyi) -
#1305 Való igaz. Bár a földet még nem láttam de nagyon tetszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Imádom, hogy végre megjelentek nevesített cégek a játékban a TerraCorpon kívűl és örömömre szolgált, hogy az OTAS is maradt.
Szerintem határozottan jót tett a játéknak, hogy az XTM team rendesen beledolgozott a fejlesztésbe. :) -
#1304 valóban szép, a terran szektorok tetszenek a legjobban, nagyon szépek lettek -
mrzed #1303 Gyönyörű a játék... 1920x1200-as felbontásban röccenésmentesen fut... remélem így marad ha majd a komplexumok építésénél járunk. -
#1302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért nem láttam, hogy scannelek mert nem volt bekapcsolva a feliratozás és már akkor lőttek rám és nem hallottam... De nem bíztam a véletlenre egy Rapierben mentem 420 m/s max speeddel... :) -
Ninju #1301 Igen, de itt elég csak 1x beállítani és sztem minden műveletnél működik.
Majd kipróbálom az egyik gyáramban.
-
#1300 Áááá az agyamra megy vele! :) -
tomonor #1299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet hogy Betty ittas :D -
#1298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A missionokkal csak óvatosan. Van olyan, hogy érte kell menni egy hajóért és elhozni. Odamentem a full speed upgrades M4-el kiszállok, claimolom, megjavítom, kijelölöm neki a dockolási célpontot és félúton volt visszafelé amikor lejárt az idő. 2 teljes szintet esett a repum... :S Egyébként az autopilot katasztrofális! Folyamatosan össsze-vissza forog a közelében nincs semmi. Rengeteg idő elmegy vele. -
#1297 Tudom, gondolkodtam, hogy téged beírjalak-e, mint az egyetlen addigi válaszolót...de úgy nem lett volna elég hatásos
Szombatig várok (akkor még van posta, ugye?), és írok az Egonak... -
tomonor #1296 -
#1295 #1262 - első sor. -
#1294 Cr. -
#1293 Megkésve bár, de törve nem:
FIGHT! -
tomonor #1292 Terranok milyen pénznemben fizetnek? -
#1291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Terran USC Commanderként kezdesz az ATF rangod magasabb és beengednek a földre szerintem. Mivel ha jól emlékszem a Mars accest a Saturn Research Base-n kapod meg itt meg Earth Access 0% ATF ranggal kezdesz... Csak gondolom, h beengednek ki nem próbáltam. -
tomonor #1290 ez az X3:R-be is volt... csak az volt a parancs hogy jump and fly to sector vagy jump and land. -
tomonor #1289 nekem sincs :D (nem is rendeltem, majd türelmesen kivárom míg a polcokra kerül.... úgy se futna a gépemen >.<)
Továbbá: 3 órára mentem el hazulról és látom: 30 új üzenet! :D -
Zombye #1288 Nekem konkrétan 15-én jött a mél az egótól, hogy feladták, és tegnap délután érkezett meg. Illetve lehet, hogy délelőtt, én 3-kor már a csomagot bontogattam. Szóval nekem megjött.
-
#1287 Ahha. egyenes választ nem kaptam (kösz), de ahogy látom, már mindenkinek megvan rajtam kívül...
asszem akkor írok az Egonak. -
#1286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem leesett a Cargo Life Support System c. probléma is. :) Gondolom azért nem ismeri az adatbázis mert beépített tartozék a TP hajókban. Kellett némi idő míg leesett annak ellenére, h egyértelmű... -
#1285 Nem, nem kell külön gombbal aktiválni a scennelést, csak közel mész 500 m-ren belülre :) -
#1284 Ááá dekemény! :) Végre vége a szüttyögésnek... -
Ninju #1283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre használja az autópilóta a jumpdriveot!!! Ha van a hajón a command menüben lehet beállítani, h milyen minimális távolságra ugorjon és mennyi energiát vegyen autómatikusan!!!!