12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Lockheed
    Nexus petíciót már régen alártam az összes emailcímemről... Nembánnám ha lenne folytatása. Emlékeszem mikor jött az első rész minden nap bementem a Mediaba megkérdezni, hogy megkapták-e már. Végén mondta az osztályon dolgozó lányka, hogy adjam meg a számom neki és úgyis ő írja majd alá a szállítólevelet amin jön és majd szól ha megvan és egyet ki sem rak a polcra. :) Lehet az agyára mentem a kitartásommal. De mondta, h kipróbálja majd mert kíváncsi lett rá. Végül azt mondta tetszett neki hehe. :)
  • tomonor
  • Vitez77
    Tapsra
  • Valen
    Szatelites küldi:

- M6-M3 -al kell telepíteni
    - rendszer közepére (én +/- 5m-re tettem le :), ha 100 méter az eltérés, már nem fogadja el

• tomonor
    de... én még mindig várok csak nemtudom mire :D
  • Vitez77
    " ennyi várakozás után"
    Ezt vond vissza Nálam többet senki nem vár....
    A többihez meg még nemtok mit szólni....
  • Vitez77
    Ne vegyél rá mérget...
    Amúgy Tomonor: üdv a petíciógyűjtők között
  • tomonor
    íííí de lehúztad...

Mondjuk a külföldi játékújságírók is lehúzták... :S
  • tomonor
    nyugi csak teszt volt
  • r4pt0r
    Azért a jupiter meg az x3 nem egy kategória a nexus 2 se pipálná le mert teljesen más.
  • NONPLUSZULTRA
    Hát srácok, ezt a játékot elqrták, nem kicsit, nagyon. Annyira topa lett, hogy már az amerikai felhasználók is vígan elboldogulnak vele...

Gusztustalan, hogy nincs esélyed sem felfedezéseket tenni, nem a nagy ismeretlenbe mész, hanem csak végig a sárga téglás utat kell követned, mint anno Dorothy. A BBS redndszer volt a Reunion sava-borsa abból láttad, hogy ez egy élő lélegző fejlődő világ. Kifejezetteen izgalmas volt küldetéseket keresni, miközben híreket lehetett olvasni. Most a képembe világítanak már messziről a gagyi dedós küldetésikonok - ami rendkívül bosszant, az hogy ha felveszel egy küldit, még feltérképezetlen területen is kijelöli azokat a kapukat, amiket fel sem derítettél még (Midnight Star-ban megkeresni a keleti kaput régen, az kihívás volt).
    Áru felszedése kényelmesen, veszélyérzet nélkül, felhúzott pajzsokkal??? Rengeteget halásztam Great Trench-ben, egy Khaak Támadás kellős közepén, és nem éreztem jól magam - reunionban nem lehetett volna megcsinálni pajzsok nélkül, de úgy az igazi, és a logikus.
    Az új irányítással meg lehet békélni, de a Sidebar zavar. Ha Shift+N-nel eltűntetem, életbe lép a klasszikus vezérlés, de KURZOR NÉLKÜL.
    A Látvány csak az egyik erőssége volt a Reunionnak, a TC-nek csak az egyetlen.
    Asszem, végigcsinálom a plotokat, és újrarakom a Reuniont az XTM-el.
    Sajnálom, hogy ennyi várakozás után egy ilyen lebutított dedós gamét kaptam, nem erre számítottam
  • r4pt0r
    Jaj plz ezt a 2videt vedd ki fentről.
  • tomonor
    Valami hír az új bannerről?
  • tomonor
    Lehet hogy most kicsit off leszek, ám mindenki, tegyen már meg annyit hogy felmegy erre az oldalra és aláírja a petíciót (Nexus - The Jupiter Incident 2). Nagyon jó játék lenne ha nyert ügy lenne. Vitéz oldalán is fent van ám én rögtön a peticióhoz irányítok:
    http://www.petitiononline.com/nexus_2/petition.html

Illetve itt egy nagyon klafa kis videó amit muszály látni. Ezt hagyták abba. Még az X3-at is túl szárnyalná :o
    http://www.youtube.com/watch?v=BhZQEvg1V0Y
  • Valen
    Tudom hogy a pasira ügyelni kell, na mind1. felszedem a lerakott sateliteket és az új
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hila's Joy-ban lévő Advanced Barracudam-mal
    újra próbálom.

A csóka egyébként át rakható egyik hajóbol a másikba.
  • SaGa Jr
    Ki kell ugorjál a hajódból és kívülről megjavítod. Ehhez csak rá kell lőnöd a saját gépedre. Az űrruciban van ugyanis reapir laser. Ha ezzel lövöd a hajót, akkor javítod.
  • sandros
    Meg egy kerdes:
    Itt a forumba irtatok hogy meg tudom magamnak javitani a serult hajomat. Ezt hogyan is kell? Vennem kell valamit hozza?
    Koszi.
  • sandros
    Koszonom!!
  • SaGa Jr
    1. Ha valami feladathoz kötött a dolog, akkor oda kell repülnöd hozzá 500 méteren belülre, legjobb 450 vagy kevesebb, és ott kivárni a csekkolás végét.

2. Terracorp HQ, OTAS HQ, Atreus HQ. A Terran szektorok közül általában a Földön, de előfordulhat más állomáson is. Heretics End-bem is láttam már az Argon Station-ön.
  • SaGa Jr
    Nálam nem volt semmi gond a telepítgetéssel
    mindig az adott szektor közepére tettem be 1 advanced satelite-et és jött is az elfogadó szöveg és mehettem tovább
    .
    Igaz vadászgéppel röpködtem akkor.

Talán a gond az lehet, hogy nem vetted fel Cpt. Pearle-t. Ehhez dokkolni kellett az állomáson (Asteroid Belt-ben) és megfelelő mennyiségű helyre plusz létfenntartásra (cargo life support system) is szükség van.
    Nem szabad gépet váltani miután felvettük a kapitányt. A manusnak benn kell lennie a cargo hold-ban hogy elfogadott legyen a feladat.

Amennyiben gépet váltunk kinn az űrben, a kapitány kidobódik és elindul egy állomásra. Onnan már nem vakarjuk ki. Ugyanez történik ha megsérül a gépünk és kimegy a létfenntartó rendszer, netán bedokkolunk egy kisebb géppel egy nagyobba.
  • sandros
    Hali,

Ket kerdesem lenne:
    1. hogyan tudom scannelni a Pirate baset?
    2. Hol tudok venni jumpdriveot?

Koszi!
  • Valen
    Na az a OTAS Zephyran kb 450.000-rt valóban jó vétel.

Simán meg is csináltam a Teladianium szállítást a Military Outpostra, de utánna a Satelite telepítést nem fogadja el.

Letettem a cél rendszerbe egy Advenced Satelite-t, semmi. Letettem egy Navigational Satelity-t, semmi. Teleraktam az egész rendszert szatelittel (18 db) semmi.

Lehet az a baj, hogy nema Sabre-vel, hanem a Katana-val csináltam?

Ha nem, és valaki megcsinálta pls help.
  • Zombye
    Nyugi, még én is csak az univerzum felfedezésével foglalatoskodom, a kapott Argon Discover Advanceddel.

Más:

A navigációs parancsok között nem találom a "move to coordinates" parancsot. Mit is kell hozzá vennem? Navigation Command Software MK1 az van.

• Lokids
    Vazz miket irogattok itt. Nekem meg csak csorog a nyálam. Épp, hogy cska bel etudtam lesni a játékba, ott vagyok 6000 kredittel egy elitben (mondjuk meglepődtem, hogy elitet adtak alám, nem pedig bustert), ti meg itt taglaljátok a jobbnál jobb hajókat.
  • SaGa Jr
    Terran hajók közül az ATF gépek a jobbak ha harcról van szó. Az alap Terran hajók amolyan mindenben kicsit átlag feletti teljesítményűek, bár sokat ront a használhatóságukon a gyér fegyverzeti variálhatóság.

A Katana egész jó kis általános célú gép (már ha létezik egyáltalán ilyen meghatározás korvettek között).
    A teljes Terran M6-os szériából a gyengébbek közé tartozik. A többi faj azonos osztályú gépei közül kiemelkedik szívósságban (5x200 MJ pajzs), árát tekintve is megéri mert a legolcsóbb gépek között van. 3 tornya, közepes méretű raktere és összesen 12 ágyúja azért rendesen megdobja a túlélőképesség és a cipelhető árúmennyiség terén.

Harcolni egyértelműen a Vidar és a Vali (ennek a gépnek van a legtöbb pajzsa) való. Gyors és biztonságos veszélyes árú szállítására a Springblossom az ideális gép. Már a Terran gépek közül.

Az összeset lepipálja azonban a Paranid Hyperion. Átlagnál jobb sebesség, sok pajzs (5x200MJ), sok torony (4), sok fegyver (összesen 18 ágyúja lehet), átlagos pajzsgenerátor (2500MW), hatalmas raktér és persze mindehhez kimagasló ár. Messze ez a legdrágább gép az M6-os szériából.
  • Lockheed
    Eldobom az agyam. Az általam lentebb említett Zepharyn nevű hajó M3at is tud fogadni 4 db-ot. Azért ez nem semmi. :) Az már jó kis védelem egy MTSnek. Ráadásul látványosan dockolnak az alján és látszanak is a bedcokolt hajók, mint az MKII Droneok a Griffonon. :) Azt hiszem megvan a kedvenc transport shipem.
  • Lockheed
    Hát ha minden igaz hozzádvágnak majd a plotban egy Vidart. Sztem az jobb...
  • Valen
    Terran Katana-t próbálta már valaki? olyat akarok venni, csak nem tudom megéri-e ? :D
  • Lockheed
    Na végre megcsináltam ezt a vigyünk teladinumot az Argon Military Outopostra missiont. Elég aljas. Federation Overwatch vagyok és lőnek rám. :) Mindegy. Fölhívnám a figyelmet a Legend's Home-ban kapható Zepharyn nevű MTS hajóra a figyelmet. 140 max speed 2 turret és van main ágyúja is mindenhova 2-2 ágyút lehet fölrakni. Raktere nem valami nagy 1275XL de nem is silicont kell vele hordani, viszont 3x200MJ(!!!!) pajzs megy rá ami nem semmi és tud fogadni 4(!!!) hajót. M4 belemegy, nagyobbat nem próbáltam. :) Beleszerettem, nagyon jó kis hajó. 63% shield még megvolt mikor bedockoltam szóval igencsak jól tölti a pajzsát. (1200MW generator)
  • Valen
    csak bután néz ki 2 LOAD gomb egymás mellett :D
  • tomonor
    najó, holnap megnézem mit tehetek érte.
  • tomonor
    nem kivánság műsor

VÉgülis az a cél hogy a patch-et leszedjük, nemdebár? o.o'
  • Valen
    A patch ikon lehetne a Save gomb a Load helyett :D
  • Valen
    Állomás/hajó kis ikonnal kijelöl C betü megnyom(20 km-n belül), beszél ikonos ipsével, legfelső mondat

más:

Hasznos cucc (script): a Freight Transporter Upgrade és a SpacLoot Transporter. Download alatt megtalálhatók a Cycrow féle MOD installerrel együtt.
  • NONPLUSZULTRA
    Kommunikálj a személyzettel, valakinél ott lesz ugyanaz az ikon.
  • Lokids
    Valaki árulja el, hogy lehet missziót vállalni?

Gondolom a villanykörte ikon azt jelzi. Landoltam, de sehol sem találok olyan menüt ahol felvehetném a missziót...
  • tomonor
    még egy gomb hiányzik. vagy linkek oldalra fog vinni vagy egyéb ötlet?
  • tomonor
    hát ennyiért aztán volt értelme...
  • NONPLUSZULTRA
    Megettem, így ereje és minden tudása belémköltözött... MUHAHAHAHA!!!!
  • NONPLUSZULTRA
    shift+N, a könyv szerint, de nekem nem jelenik meg ebben a módban a kurzor, egérrel nem tudok kijelölni semmit.