12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Lockheed
    Ahham működik! :) Namost még mindig az M7 mizériámmal kapcsolatban. Tegnap fölraktam a cheatpackot aztán leszedtem. Azokból a hajókból bedobáltam egyet-egyet amik között vacilálltam, hogy meg tudjam nézni az Encyclopediaban mit írnak róla mert az az Excel táblázat amit le lehet tölteni nem sok mindent tartalmaz... Valószínű, hogy Cerberus lesz a dologból a hangár miatt de ez akkor is érdekes számomra. Egy MTS 4 hajót tud dockolni egy M7 meg hatot ? És csak ez az M7 ? Pfff! Ez elég aljas! :) Másik dolog amire még rájöttem, hogy a Griffon NEM TUD drone-t gyártani. Ez meg milyen már ? Nincs ott a command menüben a parancs sem a special commandsnál. Ez azért érdekes. Bár az új patchel még nem néztem meg de nincs a changelogban erről semmi sem. De nem is nagyon szórakozom, mert így is rettegtem, hogy a cheatpack szétbarmol valamit... Le is szedtem gyorsan. De azért ez fura...
  • SaGa
    Sokszor egy sem. Ez a feladat majd minden szektorban felvehető, de legtöbbször nem találsz semmit. Érdemes az adott fajjal ellenséges hajókat scannelni, és esetleg jön egy kis verekedés, aminél leeshet egy hajó is...
  • SaGa
    Azt nem tudom, hogy a RU-ben volt segítséghívás működik-e. Ha megtámadanak, közel mész egy állomáshoz és segítséget kérsz. Ha van benn hadihajó, kijön és segít...
  • NONPLUSZULTRA
    Nem műxik, lefagy.
  • tomonor
    próbáltad már az eddigivel?
  • NONPLUSZULTRA
    Fakk. XTM-ben a Galleon volt egyik kedvenc hajóm Most csak foglalni tudok majd (bár még nem láttam - a Carrack másképpen néz ki pl. mint XTM-ben), lőttek a kényelmi megoldásoknak (szó szerint)
    Igazán kár, hogy még az elején vagyunk... Az X3 Ru-ba egy évvel a megjelenése után fogtam bele, már elég sok javítás meg tweak kijött hozzá addigra. Scrop térképétől még távol maradok egy kicsit, így izgalmasabb. Eléggé tanulságos volt, hogy telecsíteltem az XTM-et, most még tisztán nyomom...

3D model wiever mikor lesz TC-hez??? Infó?
  • D00M
    Sziasztok..

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyi lenne a kérdésem, hogy abban a küldiben, ahol illegális dolgok után kutatva kell scannelgetni a hajókat, hány darab lesz, mert már nagyon unom :) és milyen hajótípusokra kell figyelnem nagyon, már ha lesz ilyen tipikus csempész hajó?
  • mrzed
    Megtörtént az is... az Elephant és a kísérete kicsinálták a Xeonokat, de továbbra is semmi... :S
  • tomonor
    Deszeretnék már játszani ezzel a gamemel o:
  • Lockheed
    Nálam Scorp mapja sehol nem mutat ilyet.
  • Lockheed
    Na ott már a jumpdrive térképen ki kell választani a kaput ahová ugrani akarsz, és amikor ők beugranak azonnal jump out. :)
  • mrzed
    Nem tudom, hogy mi lehet a gond... Esetleg nagyobb felületű hajóval voltam, én egy Skate Prototype fedélzetéről próbálkoztam, talán így sikerült felszednem könnyebben.
  • mrzed
    Fő a változatosság...
    A következő terran feladatnál is elakadtam...
    Addig megvagyok, hogy elfoglaltam a Caiman-t és odavittem az Elephat-hoz. Itt azt írja, hogy "Plant: Tracking Device", viszont nem történik semmi. Max egy idő után beugrik pár tucan Xenon hajó és rapityára lő...
  • crossy104
    Szia!Félisten pilóta lehetsz!!! Hogy a rákba csináltad meg? Novám van, 190-et megy 3x25 pajzs.Leirhatnád mi volt a trükk a felszedésüknél.Engem seperc alatt kinyirnak.Kettő órája próbálkozok az esélytelenek nyugalmával.
  • NONPLUSZULTRA
    Eddig 70% ramot evett nálam, most 60-at.

Pirate Shipyard Anyone???
  • Lockheed
    Uhhh! Ez aztán patch. Nem hazudtak... Sokkal simábban fut a game és nálam olyan 15-20% -al kevesebb RAMot eszik és a procit sem használja annyira. Viszont ami érdekes, hogy nálam most a másik magot használja, mint eddig... :) Ilyet még nem láttam.
  • Lockheed
    Én úgy csináltam, hogy rátettem a telefonom állítva a CTRL gombra a gázkarnak támaszva és közben olvasgattam valamit. :)
  • NONPLUSZULTRA
    Találkoztatok már valahol Pirate Shipyarddal??

Nem megy a foglalósdi. Az Adv. Eclipse-el túllövöm a szerencsétleneket. Eddig egy Pirate M8-ast sikerült csak elfoglalnom.
    Legumiztam a Joystick ravaszát, annyi ideig tartott megjavítani repair laserrel. Szép pénzt fizettek érte.
  • tomonor
    Akkor nemsürgős megváltoztatni a bannerben :D
  • Lockheed
    "The hotfix will correct the specific problem it addresses in savegames as well as in new games, so assuming your slowdown is caused by that problem, it should be fine."

CBJ
    EGOSOFT
  • mrzed
    Egy újabb patch:

X3TCUpdate1.2_to_1.2.1.exe
  • tomonor
    és még ment is :D
  • NONPLUSZULTRA
    De közben feltöltődik a pajzsod
  • NONPLUSZULTRA
    Nehézségi fokozatnak én is örülnék, az XTM után a TC sétahajókázás...
  • SaGa
    Érdemes mihamarabb Docking Computert venni (Paranid termék), mert sokat tud segíteni az időre menő feladatokban, illetve el lehet ugrani a komolyabb harakiri elől egy-egy állomásba vele. Igaz, ilyenkor kint megvárnak...
  • mrzed
    Tomonor: Köszönöm a pontosítást.
    © SaGa: Az elsőre gondoltam.

Mentségemre legyen, hogy most nincs előttem a játék, ennek köszönhető a pontatlanságom.
  • SaGa
    Valamit keversz...
    Az automata dokkolás és a Docking Computer két különböző dolog. Az első valóban el tud szuttyogni, de ha van DC-ed, elég a kijelölt állomástól 4-5 km-en belül lenned és egy gombnyomásra (alapból Shift-D) bent is vagy.
  • Lockheed
    Nekem az állomás túloldalán jöttek ki. :) És akkor örültem az MTS 3x200MJ pajzsának! :)
  • tomonor
    *salvage insurance
  • mrzed
    Azért az sem árt, hogy ha van az adott fajnál police liszenszed, mert különben a scannelgetés illegális tevékenység, és elég szépen csökken tőle a reputációd.

Az Argon Sector M148-as küldetésre köszönöm a tanácsokat.
    Végülis nekem az alábbiak szerint sikerült megoldanom:
    Egy teherhajóval előre küldtem a 200 teladiumot, majd a dokkolását követően uána mentem egy M3-assal. Viszon csak akkor érdemes így belevágni, ha megy a manuális dokkolás, mert mire a docking computer bebohóckodja a gépet, addigra miszlikre szednének. Lehet még trükközni, hogy rátapadsz az állomásra, és ott próbálsz manőverezni, míg 500 méternél közelebb vagy hozzá, addig nem lőnek rád. A dokkolást követően átszálltam a teherhajóba, majd miután tudomásul vették a szállítmány megérkezését, azonnal vissza az M3-asba. Úgy néztem, hogy ez fontos lépés, mert ellenőrzi a life support meglétét, ha nincs, akkor adnak egyet. Amennyiben az átszálás előtt történik az előbb említett cucc ellenőrzése, akkor nem fog kijönni a két szkafanderes. Ha minden stimmel, akkor az állomás elhagyását követően a hajótól pár méterre megjelenik a két megmentendő személy. Meglehetősen nehéz őket felszedni, de nem lehetetlen, a második a felvétele után egy visítás hallat. Nem kell parázni, nem pusztult meg, csak agonizál egy pöttyet... :) Ha ez sikerült, akkor a jumpdrive segítségével azonnal nyomás a Heretic Ends-be. Célszerű a slavage bigyó beszerzése is, hogy menet közben az űrben is tudj állást menteni.
  • Lockheed
    Van egy-egy nehezebb mission de szerintem azokkal a hajókkal amit a plotban tolnak alád bőven teljesíthető a dolog. Szerintem túl könnyen is az elvétve előforduló komolyabb feladatokhoz képest. Kár, hogy nem lehetett valahol nehézségi választani... Mindenki beállíthatná magának a neki megfelelő szintet.
  • crossy104
    Ez a Terran hadjárat kissé nehéz.Argonként kezdtem /névtelen/ és úgy is ezt adta be. Néha legalább 20-25 xenont zúdit a gép a nyakamba.
  • SaGa
    Annyi a feladat, hogy kipécézel magadnak hajókat az adott szektorban és időben, és scanneled őket. Ha találsz valamit, akkor az érték x%-át megkapod jutalomként. A scanneléskor kijelzi, ha valami "illegal".
  • sandros
    Vannok olyan kuldik ahol illegalis arukat kell keresni a hajokon. Ez hogyan muxik? Mert mar vagy harmat is elvallaltam de semmit sem talalok? Nekem kell tudni hogy mi az illegalais vagy kijelzi a gep? Ha ranezek a hajok listajara akkor abbol lehet sejteni vagy barkinel lehet barmi. Van ebbe valakinek tapasztalata? (f. scant megvettem).
  • Lockheed
    Hé pajti! Ez jóféle muzsika. :) Tetszik. Olyan kis nyugodt kellemes.
  • tomonor
    D:
  • Valen
    elég primitiv megoldás, de neked elnézzük :D
  • tomonor
    na most már mennie kell firefoxon is....
  • Vitez77
    Kösz...
  • tomonor
    csak firefox-nál.