12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Lockheed
    Hehe! :) Akkor ez olyan, mint a Software Signature Scrambler csak ez 2k az meg 1 milla.
  • NONPLUSZULTRA
    Nem tudják szkennelni a rakteredet a fakabátok tőle.
    Illegal holmik, ill.extensionok esetén javallott.
    Boronoknál ki kellett dobnom a távclaimolómat.
    Drága volt.
  • Lockheed
    Az mire való ?
  • NONPLUSZULTRA
    kösz
  • Lockheed
    Ááá! Most eveztem el először Argon Prime környékére és felháborodásomnak adnék hangot! Home of Light nem is hasonlít régebbi önmagára... Ez volt a kedvenc szektorom. A zene, a háttér, a színvilág... Most meg tisztára olyan, mint CloudBase SW volt. (nemtudom most milyen nem voltam még arrafelé) Eléggé elszomorodtam emiatt, mert szerettem a HOL szektort nagyon. :) Bíztam benne, hogy maradta a régi de hát ez van sajnos... :S
  • SaGa Jr
    Az elhalásuk és sikertelenségük oka egyszerű: Nem tudnak bejutni (kicsi a mechanic skill-jük). Ha már benn vannak akkor nagy gond nem lehet. Lévén ellenállás az valójában nincs odabenn. Amin még fennakadhatnak, hogy ha nagyon vacak az engineering skill értékük, akkor egszerűen lebontják maguk körül a hajót, vagy ha ez nem probléma esetükben akkor a hacking skill túl kicsi (ekkor meg nem tudják átvenni felette az irányítást).

Elméletileg amúgy a gépnek kéne az egész procedúrát lejátszani, a te dolgod kimerülne abban, hogy vigyázol a csapatszállítókra. Viszont nálam marhára nem csináltak semmit, ezért beküldtem 5 emberemet (akiket előtte jó sokat treníroztam) és ők egy perc leforgása alatt elfoglalták. Igaz a flotta ad melléd egy TP-t benne 10 kopasszal, de azokkal sokra nem megy az ember.

Viszont olvastam olyan beszámolókat is, hogy volt akinél a gép tényleg elindította a csapatokat és elfoglalta a céljárművet, meg volt olyan is hogy sok sikertelen próbálkozás után egyszercsak sikerült a dolog, pedig éppen senki nem volt beküldve, sőt visszafelé jöttek a túlélők.
  • Lockheed
    Thing's Excavation - Strong Arms HQ
    Heaven's Assertiontól délre lévő Unknown szektor - Duke's Haven
  • NONPLUSZULTRA
    Cargo bay Shielding-et hol lehet venni?
  • X3
    na igen.ezt is kár hogy kihagyták belőle.
  • Lockheed
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát oda a Vidaroddal vinni kellene 5db nagyon képzett marinet, (tápos mechanical,hacking,fight skillekkel) de én kiugrottam onnan marine utánpótlásért és a terran cimbik elfoglalták helyettem bár ez lehet, h bug.
  • BaLeeX
    Így van.
    És nem jönnek megjelenés után 2 nappal a vérpistikék, és irogatják, hogy "kitoltam a játékot!".
  • NONPLUSZULTRA
    Hidd el, 1 év játékidő után már tudni fogod mi mire való.
    Ez egy ilyen játék, az (iS) benne a szép, hogy nem a végigtolásról szól, mert nincs vége. Én majd' 2 évig nyomtam a RU-t, és csak azért hagytam abba, hogy a TC-vel foglalkozhassak.
  • Ninju
    Segítsetek légyszi!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor a CPU ship-et kell boardolni nekem nem nagyon megy. A marine-ok folyton lepattannak róla! Próbáltam már egyszerre 25-el is, de a hullig csak nagyon kevés jutott el, mert a többi elakad a hajóban! Szóval arra gondoltam, hogy hátha van valami irány ahonnan érdemes boardolni vagy valami ilyesmi.
  • Lockheed
    Azért az elég vicces, hogy a néni aki köszönt dokkoláskor meg stationon motyog, hogy vigyázz mert hajó indul/érkezik az előbb szólt, hogy időnként olvassam el a BBS üziket... :)
  • Lockheed
    Hmm leírnád az összetételt pontosan ?
  • Neton
    Amúgy nekem már a The Threat is bejött, viszont tény, hogy bonyolult játék. Ráadásul sajnos hosszú is, amire sajna nincs időm. Ha nektek több hét végigtolni, nekem sajna valszeg 1 év lenne. Nomeg persze az ember szembesül azzal a dologgal is, hogy nem is ért semmit az egész világból, tehát nem tudni mi mire való, mire lehet felszerelni, mire érdemes költeni, stb stb. Nem csoda, hogy sokan uninstallálják egyből.
  • Lockheed
    Ha jól csinálod akkor mire lesz annyi pénzed, hogy TL-t vegyél már M1-M2-t is vehetsz az Argonoknál... Legalábbis nekem így volt.
  • tomonor
    Valaki lenne oly kedves és feltöltené valahova az X3 editor-t? Ugyanis az összes letöltési link kihalt :S (vagy én nem találom mer túl fáradt vagyok)
  • Kalo71
    Közben nekem is sikerült nagy nehezen... :D
  • mrzed
    halyó = hajó
  • mrzed
    Nekem is csak manuálisan sikerült többedik próbálkozásra.
    Valami nincs rendben abban a szektorban... kész kínszenvedés volt kihozni onnan a két hajót. A kapott M8-nak pedig katasztrófális a távirányíthatósága.... valahogy soha nem azt csinálja, amit kiadtam neki... Kelleni fog az a halyó a story folyamán? Mert nem találom túl használhatónak amúgy sem, lehet többet érnék az árával.

Néhány napnyi játék után úgy érzem, hogy ebben a részben egy kicsit átértékelődtek a hajóosztályok. Talán az M6-osokkal lehet annyira hatékonyan vadászni, mint a RU-ban az M3-asokkal. A pénz is sokkal könnyebben jön... az elején még örültem a javítólézernek, de most már inkább be a shipyard-ra, azt ikább fizetek érte, mint várjak rá. Talán majd a reputációért kell megdolgozni, hogy megvehessem az iparmágnások egyik legfontosabb hajóját a TL-t.
  • Kalo71
    Üdv mindenkinek!

Ha valaki végigcsinálta már, legyenszives megmondani, hogy a fenébe tudok dokkolni "Earth Torus" -on?

Se autopilot-tal se manuálisan nem megy, szétlőnek, pedig ez lenne a vége..

• tomonor
    Cenzúrázni azért cenzúráztam, mert ott nekem mod infók vannak :)

Lejátszó téma: Jah, akkor jó :P
  • Amaro
    Nálam jó a lejátszó minden általam használt böngészőben.
  • Amaro
    F11, és nem kell cenzúrázni... amúgy meg NoScript plugin ikonja vigyorog a lejátszó helyén, nálam alapértelmezett, hogy csak a nézett lapról enged szkripteket - de egy próbára mindjárt engedélyezem a mindenkilapja domént is.
  • tomonor
    ...a természetben is minden változik...
  • tomonor
    Akkor mégis valami baj van a flash lejátszóval :/
    Íme az én világnézetem ...cenzúrázva természetesen...
  • Lokids
    Bár a C2D 2.66Ghz meg HD4850 meg 2 giga ram vistával szaggat néha, igaz nagy felbontáson. Bár érdekes módon nem érzek különbséget a 2x-es és a max szűrők közt...
  • Lokids
    Szerintetek bepróbáljam ezt a gamet feltenni egy 2.4-es p4 (szigorúan 1 magos), 1.5 giga DDR 400 ram, 9600 pro?
    Minimálon elszaggatna? :D
  • Amaro
    Lásd művedet:

Fórum 1920*1200

Ezt az állapotot meg is örökítettem a galériában, úgyis folyton változtatod :P
  • tomonor
    Nah, köszönet Amaronak megvan az új háttér. Remélem így már jó lesz.
  • tomonor
    Annyi hogy ennek a hátérnek köze sincs az X3-hoz :P
  • Amaro
    Mert eddig milyen volt? Rózsaszín plüssmacis? :D
  • tomonor
    Akkor amíg nincs megfelelő méretű kép, addig űrös téma lesz :D
  • Amaro
    Tomonor, jó lesz ez, de ez a háttér hanyatt vágja a nagy monitorral rendelkezőket - a portál minden háttere 1920-as, SAVE AS, kedves admin.
  • tomonor
    Ennek a kérésnek viszont nem tudok eleget tenni >.< Esetleg ha te készítenél a felbontásoddal egy képet (szépet) és elküldenéd nekem akkor még talán meg lehetne oldani, ám ekkora képet egyszerüen nem találok a gallériákban.
  • tomonor
    xD csak így kicsit lehangoló :<
  • tomonor
    hmm szerintem is
  • NONPLUSZULTRA
    Nono, olyat válassz, amiben nincsenek világítótestek, ill. fényvisszaverődés. Az előbbi jobb volt.
  • NONPLUSZULTRA
    Whoa! Fasza, amint olvasom a postodat, és már jön is az új kép szépen megtwíkelted az RGB-t, gratula! Ez ám a profizmus.

Teszt: O.K.