12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#1843 Hát itt a lényeg... Nem szedtem le. :) Ronggyá lőttek -> Load Game.
Sem Scorp Mapja sem az Ego által közzétett DataSheetben nincs benne a StarBurst. Ezért gondoltam, hogy kihagyták. -
Lokids #1842 Egy M7-os cerberussal hogy a rákba szedtél le 9 M2-est???
Elvileg 1-1-ben simán elvérzik az m2 ellen, nem olyan mozgékony mint a vadász, hogy kikerülje a lövedékeket, vagy tévedek? -
Lokids #1841 A script szerint még benne van. Legjobb hajó volt felfedezésre.
Amúgy a split phanternek mi a hátránya? Most komolyan... 36 hajót tud fogani (gondolom az a 36 akár m3 is lehet), sok fegyver átlag pajzsok. Egyedül a hullja kevesebb valamivel, de ha azt lövik az már régen rossz...
Van valami hátránya azon kívül, hogy reput meg kell szerezni hozzá? -
#1840 Azt hiszem hogyan helyettesítették a pirate shipyardokat. Vannak szektorok, ahol komplett hajóflották vannak elhagyva. Nekem Hatikvah's Faith-ben 33db Pirate hajó van sok M6-ot is beleértve. Legend's Home-ban szintén. Power Circle-ben meg az összes faj TS-ének SF változata. Gondolom a Pirate hajókat be kell tolni HQ-ba Reverse Engineeringre és meg is van a Blueprint de azért ez kicsit elbaXott módja szerintem a hajó beszerzésének. Igazán berakhattak volna egy külön Corporationt erre. Kíváncsi lennék hány free ship van így, de ha ennyire nem sajnálták akkor szerintem 150 biztosan. Viszont Freedom's Reachben már nincs ott a StarBurst. :) Egyébként ha jól tévedek azt a hajót ki is vették a játékból... -
#1839 Na végre az új DataSheetbe bekerültek több más dolog mellett a hajók által használható energiafegyverek és a hangarbay mérete is. Viszont amit nemértek az a TShips szekcó. Ez mi ? -
#1838 De visszatérve nem láttam a régi klasszikus defend sector missiont még. Olyan van, hogy defend station meg van patrol sector vagy patrol several sector ami ugyanaz szerintem, mint amiről szó van. Csak mivel nincs BBS másképpen van megoldva. ( Áááá miért nincs BBS ? A néni is mondja pedig az állomáson, hogy olvassam! ) De ha most ilyen mennyiségű Xenont borít a nyakamba Assassin rangnál akkor mi lesz később ?? Mert akár egy M2vel is nehezen boldogultam volna szerintem... -
#1837 -
#1836 Jaa! :) Hát mostanában elvállalgattam pár patrol küldit és mivel a harci rangomhoz megfelelően igazítja gyorsan meg is bántam. Kaptam 9K-t (M2) 11Q-t(M7) sok-sok P-t(M6) plusz a csőcselék... :) Egy Cerberusból figyelve a dolgokat annyira nem volt vicces. :D Ráadásul a lakás áramfelvétele gyorsan a négyszeresére ugrott! -
#1835 Tod: hullámokban jönnek a Xenonok egy szektorba, te meg sok millió Cr-ért visszavered őket ;)
-
#1834 Oda mégy ahová akarsz. Sőt a plot nagy része Argon-Teladi-Split területen játszódik. Persze ha mondjuk rossz a repud a Paranidok felé akkor lőnek rád ahogy azt szokták. De a lényeg, hogy azt csinálsz amit akarsz. A második kérdést nem értem... :) -
#1833 Kérdés: Terrán plot során már az elejétől átmehetsz a többi faj területére?
+
Lehet Terrán xenon-küldikuet csinálni?
Kösz! -
#1832 Jaja, jön az év végi dömping. Én még a Windows nevű adventure gamet sem fejeztem be teljesen... :)
Tomonor: Nem save as, hanem csak klikk rá és bejön a data. -
r4pt0r #1831 Azt nem is kétlem hogy ott lesz. Csak mivel én már X3al kezdtem ezért nem kezdenék neki. Max mondjuk a történet miatt, de mostanában van 1 pár játék amit végig kéne tolni. :D -
tomonor #1830 amugy se müködnek a linkek -
#1829 Jogos, SRY! :) -
tomonor #1828 azért hidd el, ott lesz az a mod... -
r4pt0r #1827 Én csak arra reagáltam hogy "szebb lesz mint az x3" ahoz nem kell játszanom x2vel viszont x3al igen. Ha "belső" szépségre gondoltál akkor lehet de külcsinben nem. :D -
tomonor #1826 ...ezt csak az értheti aki már játszott az X2-vel... -
r4pt0r #1825 Nem tudom lehet rossz a szemem de azért szarabbul néz ki mint az X3, nézz meg 1 állomást vagy egy bolygót. -
Zombye #1824 Köszönöm szépen
Meddig képezzem a srácokat? 5 darab van, és már mindenből 3 csillagosak minimum.
-
tomonor #1823 besz@rtál, mi? -
#1822 Okkkéé.....akkor én most gatyát cserélek, jó?....
Már eleve az kira, hogy foglalkoznak még a kedvenc gamemmel.
Csak az a sok egyedi hajó minek...(sose szerettem őket)...Miért nem lehetne egy grafikai tuning új szektorokkal? Mindegy, attól még szeretettel várom! -
tomonor #1821 LADIES AND GENTLEMEN!
Van szerencsém bemutatni a modot amely szebb lesz mint az X3! Ráadásul X2! :D Aki nem hiszi el, az járjon utánna: X2 Pandora mod. Még fejlesztés alatt áll... De csekkoljátok a galléíriát!
http://gallery.x2-pandora.de/index.php -
#1820 Scorp map -
tomonor #1819 OFF, warez, sajnálom de ezt törlöm. -
Zombye #1817 A khaak Corvette viszont rázós már. nem 1, hanem monnyuk 2-3 egyszerre. Mer ugye a Kayan emitter elől nem lehet csúgy eloldalogni. Ezért is nézgelődök új bárka után, asszem mégis maradok egy M7-nél. A Split Tiger és a Terran Yokohama között vacilálok. Valsz Tiger lesz, mert azt már meg tudom venni, meg van hátsó tornya is, a Yokohamának nincs, meg hát a Terran fegyverzet elég egysíkú. Erre a Split dögre meg rádobálható mindenféle finomság.
Emlékszem valami "térképező" progira, lehetett benne keresgélni cuccokra meg gyakorlatilag mindenre. Hogy is hívták? Lassan szükségem lenne rá, mer valahogy fel is kéne szerelnem ezt az új csónakot, és mire manuálisan megtalálom, hogy hol is adnak hozzá ezt-azt, kihullik a hajam.
-
#1816 Nagyon jó kis hajó az a Vidar. Elöl 10db EMP cannon amiből sosem fogy ki az energia. :) Igencsak jól lehet vele rohamozni. Xenon M7et azzal a hajóval vidáman lehet ostorozni és alig tud lelőni valamit a pajzsomból... :D -
Zombye #1815 Ez a nap egy kicsit hosszú volt. :D
Patrolloztam, meg bázist védtem stb. stb.
összelapátoltam a vidarommal kb 85 millát. Lehet, hogy kihagyom a Split Tigert, és azonnal valami M2-t veszek. A terran M7-nek jobb a pajzsgenerátora, meg egyel több 1 GJ-os pajzs megy rá, de így jumpdrive nélkül igen nehéz Terran reput növelni. No, asszem most kezdek kiképezni vagy 10 OTAS SuperFreighterben sector/univers tradereket.
-
#1814 Itt is van:
...::: DOWNLOAD - DATA.HU :::... -
#1813 Itt az Nfo file. A pack megy fölfelé...
DATA.HU -
#1812 Nem tudom a zene nevét... :) De nekem megvan az X3 Reunion OST. mindjárt fölrakom valahová és bemásolom a linket. -
#1811 Legegyszerűbb ha beugrasz egy hajóval amibe lehet dockolni és azzal kihozod, vagy ugyanezzel a módszerrel viszel neki Jumpdriveot. Jumpdriveot veszel valami hajóra, bedokkolsz valamibe, azzal beugrasz, odamégy a stationra ahol a hajó van amit ki akarsz hozni, jumpdrive és EC átrak arra és kiugrasz vele. A hajó ami vitte meg vissza a hordozóba és kiugrasz azzal is. Az OTAS Zephyr tudomásom szerint a legolcsóbb hajó amibe lehet dockolni. Ez egy MTS és 4 vadászt ( M5, M4, M3 ) tud magával vinni. Olyan 450.000Cr Legend's Home szektorban az OTAS Shipyardon. -
tomonor #1810 Alapban még egy tuti helyen szól: LooMankStrat's Legacy-ban... -
tomonor #1809 Omicron Lyraeban az a colossus zene szólt -
crossy104 #1808 Sziasztok! Bent maradt kettő hajóm Aldrin-ban.Hogy lehet őket kihozni? Köszi! -
#1807 Hát a szine egyáltalán nem hasonlít mondom olyan, mint CBSW. Sötétvörösesbarnássárga. :D És a zene is más. Nem az ami volt. Azt nagyon szerettem. Egyébként nem tudom RUban mi szólt Omicron Lyrae -ben de a mostani nagyon tetszik. Meg az új zenék is amik a Terran szektorokban vannak azok is bejönnek nagyon. :) -
tomonor #1806 Hmmm. Ha meglenne hozzá a skillem, akkor raknék be ide egy szavazást hogy melyik játék jött be neked jobban: X3:R vagy X3:TC... >.< -
tomonor #1805 Hmmm... Például miben különbözik? -
#1804 Érdeklődnék, hogy miként működnek a gyárak/complexek a station manager nélkül? Sokat kell szöszölni, gördülékenyen hogy menjenek ? Mik a trükkök ? :) -
#1803 Ááá az agyamra megy, hogy a naprendszerben nem lehet Jumpdriveot használni... Az argonoknál elértem nemrég az utolsó rangot és átmennék oda missionokat csinálni főleg, ha tervrajzokat is osztogatnak. Viszont egy M6-M7 hajóval azokban a marha nagy rendszerekben ide-oda evezgetni mert nemjó a Jumpdrive kicsit lassú...