12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
mindero #2125 Nagyon állat lett -
tomonor #2124 na meg befejezetlen >.< -
tomonor #2123 Csak szólok, új galaxis térképet raktam be. Részletesebb. -
tomonor #2122 Hmm, úgy néz ki míg a Reunion a procira öszpontosított, addig a TC-nek minimum 9k szériás Nvidia kártyák kellenek inkább... -
Gunslinger #2121 Gondolom van ilyen is, olyan is. -
mrzed #2120 Azért a négyes fogat hozza a formáját... ;)
--------------------------
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows VistaŐäó Home Premium (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 3800 Series [1915 MB] Driver: 7.15.0010.0149
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
Usable System Memory: 3326 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1920 x 1200 * [32], fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 31.7 average fps 9.0 minimum fps 74.0 maximum fps
Scene "Fight" 46.3 average fps 25.0 minimum fps 66.0 maximum fps
Scene "Build" 45.9 average fps 29.0 minimum fps 71.0 maximum fps
Scene "Think" 23.5 average fps 13.0 minimum fps 45.0 maximum fps
Overall average framerate: 36.9 fps -
tomonor #2119 én mindig itt vagyok o.o -
digi7 #2118 Mindenki dolgozik? Vagy suliban?
Esetleg hajnalig játszottatok, és most alszik mindenki? -
#2117 Igen erre én is gondoltam, egy csomó hasznos dolog van a manualban ami nagy segítség lenne. pl. kereskedés, rakéták leírása meg stb.
Amúgy a játékot az X3 Reunionhoz képest sokkal emészhetőbbre csinálták. Küldetéseknél kis színes nyíl jelzi mindig merre kell menni, meg a küldetés ablakba minden szájbarágósan le is van írva. Így a játék alapja már korántsem olyan bonyolult.
Ha sokat játszik vele az ember akkor viszont szépen fokozatosan belejön majd a bonyolultabb dolgokba.
De ezt a manual magyarítást én is támogatnám, mivel elég alapszinten értek csak angolul. Bár ott van az X3 Reunion ahhoz elvileg magyar manual van és sok minden nem változott, így abból is át lehetne venni csomó mindent! -
digi7 #2116 Sziasztok.
Többen jeleztétek már azt, hogy a játék szép, élménydús, és a sokféle lehetőségek miatt összetett.
Amig a magyarosítást a várva, várt, és egekig magasztalt társaság el nem kezdi, addig letudná fordítani valaki a Manualst magyarra.
Nagyon nagy segítség lenne. -
#2115 Kösz a tippeket!
Így viszont várok még a kereskedéssel. -
tomonor #2114 Búcsúzom!
-
tomonor #2113 ott van a bannerban. -
Gunslinger #2112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Első millából sztem semmiképp se vegyél kereskedő hajót. Ebben a játékban nem a kereskedésből jön a nagy lóvé. Én olyan 350 millió credit után vettem meg az első MK3 szoftvert a kereskedőimhez, mindenképpen olyan szektorba kezdje a sector trade-et, ahol van EC és sok gyár ami igényli. Kereskedő hajónak az OTAS Mistralt és a Split Caiman különböző változatait ajánlom, a többi hajó felejthető és nem érdemes velük törődni. Az általam említettek a leggyorsabb kereskedő hajók (a Mistral 130-al bír repeszteni, az alap Caiman 124-el) és mint tudjuk minél gyorsabb egy kereskedő hajó, annál gyorsabban forgatja az árut, annál előbb jön a pénz. Universe traderek nagyon ritkán, leginkább sosem töltik meg teljesen a rakterüket ezért nem érdemes erre a feladatra a legnagyobb ám lassabb sebességű Super Freighter alváltozatokat rendszeresíteni, azok gyáras automata gürizésre jók, ha nagy rakteret igénylő fegyvert gyárt az ember pl. Én Aladna Hillben és Bluish Snoutban indítottam el az enyéimet, utóbbiban előfordulnak xenonok rendszeresen, nem árt önkéntes rendőrt játszani , kis flottával egyáltalán nem javaslom azt a szektort. Argon Prime még sztem szóba jöhet, de a legideálisabb Aladna Hill. Tele van fegyver gyárral és van military outpost ahova a fegyvereket el lehet adni és van két Solar Power Plant is a szektorban valamint két szektorral arrébb lehet helyben megvenni a Mistralokat -
#2111 Hali!
Szeretném kipróbálni a játékot mielött megveszem. Tudna valaki adni egy linket ahol jó sebességgel jön a demó?
A másik kérdésem hogy terveznek e magyarítást...
Köszi -
#2110 Bugzik az topic Maxthonon, alapból szól a zene és nem tudom kikapcsolni.
Más. Itt milyen hatékonysággal dolgoznak a kereskedőhajók MK3 szoftverrel? Ki melyik hajót preferálta kezdésnek illetve melyik szektorban szoktátok elindítani, ahol biztonságban is van meg minél előbb eléri az universe trader szintenót?
Nekem is van már egy elképzelésem csak kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata ilyen téren. :)
Meg igazából még nem döntöttem el, hogy első millámból vegyek egy kereskedőhajót, vagy inkább gyűjtsek még jobb hajóra és csináljak küldiket. -
Gunslinger #2109 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm, nekem pont fordítva, a Military Outposton kívül minden piros lett, az outpost meg gondolom azért nem, hogy le tudjak szállni. -
Lokids #2108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én arra is gondoltam, lehet azért nem, mert max a rangom az argonoknál. Lehet ez is számít. A Military outpost lett egyedül piros, a többi maradt "barát". -
Gunslinger #2107 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bug. Rám lőttek ezerrel, de amúgy tényleg nem volt annyira nehéz. Az a trükk, hogy meg kell várni, míg megállnak az asztronauták és onnantól már gyerekjáték felszedni őket. -
Lokids #2106 Az a küldi, ahol le kelett szállítani 200 teladiumot majd felszedni 2 utast, az miért volt nektek nehéz? Nagyban rákészülök, erre még rám sem lőttek... -
goyo2 #2105 nem is nagy.
Köszi -
SaGa Jr #2104 Plasma Burst Generator.
goyo2:
Max állomáson tud dokkolni. Hajók hangárjába nem fér be. -
tomonor #2103 Hmm, érdekes. Nyújtsa fel a kezét aki el tudja érni a thexuniverse -et. -
goyo2 #2102 Greetings pilots!
M8-as tud valamibe dokkolni?
Köszi -
crossy104 #2101 Kettő Nova simán roncstemetőre küldött egy Khaak Korvettet. -
crossy104 #2100 A Khaak hadjáratot csinálom. Milyen fegyver az amit Argon Nova ill. Eclipse-n lehet látni? Jellemzője hogy hatalmas láncsóvát látni, mintha lángszóró lenne. Nagyon brutálisan bontja Khaak pajzsot egy kis Nova is!!! Előra is köszi! -
crossy104 #2099 Eladom a Tigrist, veszek inkább egy ilyet, mert ezzel mindenhová tudok dokkolni. -
crossy104 #2098 Köszönöm mindenkinek a segitséget! -
tomonor #2097 Megcsináltuk! :D -
#2096 --------------------------
X3 - Terran Conflict
Game Version: 1.2.0.0
Operating System: Windows VistaŐäó Ultimate (6.0, Build 6001) Service Pack 1 (6001.vistasp1_gdr.080917-1612)
DirectX Version: DirectX 10
Graphics Card Info: ATI Radeon HD 3870 [2298 MB] Driver: 7.15.0010.0134
CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz (2 CPUs), ~2.3GHz
Usable System Memory: 4094 MB
Video Settings During Benchmark:
Screen Resolution: 1280 x 1024 * [32], fullscreen
Using Shader Profile: 3.0
Antialias Mode: 8x
Anisotropic Mode: 16x
Graphics & Shader Settings:
Texture Quality: high
Shader Quality: high
High Quality Bumpmaps: enabled
Environment Mapping: enabled
Glow Filter: enabled
Ship Color Variations: enabled
More Dynamic Lights: enabled
Used Vertexsize: 28 bytes
Framerates
--------------------------------------------------------------------------------
Scene "Trade" 42.5 average fps 14.0 minimum fps 89.0 maximum fps
Scene "Fight" 66.0 average fps 31.0 minimum fps 100.0 maximum fps
Scene "Build" 67.9 average fps 44.0 minimum fps 105.0 maximum fps
Scene "Think" 28.9 average fps 17.0 minimum fps 50.0 maximum fps
Overall average framerate: 51.3 fps -
#2095 Népszerű témák
1. Modellautók
2. Ismerd fel a képről az autót
3. Fallout 3
4. A PC-s játékoknak leáldozott! Vol. 2.
5. World of Warcraft
6. Real Madrid Fan Club
7. KONAMI Soccer kiegészítők
8. A magyar mentalitás
9. Forza Juve
10. X3 - Terran Conflict -
Gunslinger #2094 Na ezt nem tudtam. Azt hittem náluk nem illegális ahogy a Spliteknél sem a spacefly. -
SaGa Jr #2093 Sajna továbbra is illegálisnak minősül a szesz Argonéknál (már ha észreveszik). Viszont az is tény, hogy inkább alvállalkozókra osztják az ellenörzést (szinte állandóan felvehető feladat abban a konkrét szektorban ahol a 2 lepárló van) azok meg nem túl hatékonyak. :D -
Gunslinger #2092 Ez kérlek szépen úgy lehetséges, hogy Argonlandben nincs szesztilalom és amúgy is korrupt a karhatalom :-) -
#2091 Aki nem akar spoilert használni, fogalmazzon úgy, hogy csak az értse, akinek már van némi fogalma róla, akinek pedig nincs, azt keresgélésre késztesse :) - hogy érthető legyen, írok egy kis példát, mert persze nem bírtam ki, hogy ne kezdjek bele, nehogy már belepje a por a polcon a TC-t :o
Szóval elkezdtem, a számomra megszokott kezdésnek számító Custom game formában, a hagyományokat tisztelve: Argon Prime, alap Buster, 1000 credit. Miután pár percig céltalanul röpködtem és fejcsóválva csodáltam a felvillanó és eltűnő célkereszt/villanykörte/sárgakő kombókat, rájöttem, hogy így éhen fogok dögleni, tehát elgondolkodtam, hogy is keressem meg a betevő falatot. Tapasztalatomra támaszkodva nem estem pofára, hanem vásároltam a megfelelő helyen a jóféle argon whiskeyből. Egy egész hordóval! :D Ezt a helyi piac feketébb részén 150%-os haszonnal értékesítettem, majd megismételtem kis körutamat immár két (!) hordóval. Bár az árrés csökkent, azért az univerzumválság még nem tört ki, így hát rendszeres túrákat szerveztem a két (!) lepárlóüzem és a feketepiac között. Nemsokára beruháztam némi raktér/sebesség/fordulékonyság tuningra, még néhány forduló, egy-két kitérő a környező szektorokba, és a hihetetlen 175-ös sebességgel tépő, távolba látó és felfegyverzett, csurig pakolt alkoholexpressz elindult új piacok meghódítására...
Azt csak csendben jegyzem meg, hogy fent leírt események alatt egyetlenegy alkalommal nem szúrtak ki vámosok, rendfenntartók, biztonsági emberek és hasonszőrű nációk. Most akkor hogy van ez, én vagyok a szerencse fia, vagy kimaradt a kontroll? -
Gunslinger #2090 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OTAS Shipyardban úgy emlékszem közepesen magas Argon repuval már lehet venni. Legend's Home szektorban található az OTAS shipyard. -
tomonor #2089 Asszem itt az első HUD mod, és az első cockpit callback mod TC-hez. -
SaGa Jr #2088 OTAS Corp. M6-os hajója. Szerintem próbáld meg az ő hajógyárukban. Ha nincs akkor vagy elfoglalsz egyet, vagy reménykedsz hogy adnak valami feladatért cserébe amit az OTAS HQ-nak végzel. -
tomonor #2087 jah... ööö... Talán gps van a dobozba építve. -
r4pt0r #2086 Nem én arra gondoltam honnan tudják hogy nem kaptad meg. :D