12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
tomonor #2165 Valaki az egó fórumain azt állítja hogy ha követsz egy ufót akkor kapsz valami ajándékot. Szerintem kacsa. :S -
Gunslinger #2164 Igen. -
Lokids #2163 Ő... a plotsorán lehet odajutni? Upsz... Én a plotot nem viszem :D -
Lokids #2162 Átnéztem a térképet de nem látom... Merre van? Nem látok ilyen terrán sectort. -
Gunslinger #2161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hogy ne lenne. Talán végig kéne játszani az amúgy igen rövidke Terran plotot. -
#2160 "Hello! My name a Borat. I like you. I like TC. Nice"
Blackgamer: ez csak megmutatja, hogy milyen beállításon hány FPS-el megy majd a játék. Játszható demo is lesz nemsokára, de ez nem az. -
mrzed #2159 De Aldrin van... -
Lokids #2158 Ilyen szektor nincs is. -
blackgamer #2157 demo csak grafikai bemutató? vagy valahogy játszani is lehet vele? -
Gunslinger #2156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aldrin Shipyard -
tomonor #2155 Nekem bejön. Másik kérdés: Mért nem jön be a Chello-soknak a thexuniverse? ;-( -
tomonor #2154 -
Lokids #2153 És olyant hol kapni? Ugyanis azt sem láttam csak Katana-t -
#2152 Gyerekek! Mi lett az Ego oldalával? Egy ideje nem jön be! -
Gunslinger #2151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Terran Sprinblossom a legjobb M6-os és olcsó is. A Hyperion Vanguard 40 millába kerülne a datasheet szerint és nem is lehet kapni. 40 millióból veszel egy príma M7-est, nem hogy M6-ost, el vannak ezek tévedve. -
#2150 Szte, király. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Főleg az a kis rejtett NO WAREZ felirat :D -
mrzed #2149 Nem lehetne a textbox hátterét fehéren hagyni? -
#2148 Háááát, nekem mindegy, bár sztem a külön kisablakos jobb lenne. De te vagy a regnáló házigazda, szal te döntesz :D -
#2147 Na mindjárt megnézem... -
Lokids #2146 Valaki tudja hol lehet kapni Hyperion Vanguardot?
Keresek magamnak valami jó M6-ost, mert az M7-est meg kéne támogatni 1-2 darabbal.
És ez tűnik a legjobbnak.
Vagy esetleg ajánlhatnátok valami jót.
ATF hajókat meg hol a rákba lehet kapni? A táblázat argon hajóként tünteti fel, de egy Argon shipyardban sem láttam ilyen hajót. -
tomonor #2145 kicsit hadd kötekedjek én is: az már van 3 hetes is és nem ugyanaz. :) -
tomonor #2144 nem kell itt ilyen sok kód meg minden, elég kicserélni egy "true"-t "false"-ra. :P -
#2143 Tomonor, küldtem egy PM kódot a zenéhez ami megoldaná a gondot. -
#2142 Kicsit had kötekedjek: ez már megvan legalább egy hetes -
#2141 Hogyan lehet ezt a zenét kikapcsolni? -
Gunslinger #2140 Igen, az M-es raktér előnyei :) -
mrzed #2139 Felfedezésre, satellite telepítésre nekem a Teladi Kestrel jön be a legjobban. Rakható rá jumpdrive, elbírja az advanced satellite-t, és 605 a végsebbessége... -
Gunslinger #2138 Az Argon Griffon is benne van, de én még nem találtam. Ha valakinek van róla infója ne tartsa magában, köszi. -
tomonor #2137 Ladies and Gentlemen!
Itt a legújabb Fight videó! Az igazi! :) Igaz egyelőre Németül ám biztos hamarosan jön az Angol is... http://www.youtube.com/watch?v=Df8oHgL_yeI -
#2136 Elég gáz... Pedig a DataSheetben is bennevan ezért azthittem végül valahol meg lehet vásárolni. -
Lokids #2135 scriptel. Asszem másképp nincs bent a játékba. -
#2134 Valaki esetleg tudja miként lehet hozzájutni az Argon Arrow és StarBurst M5-ös hajókhoz ? -
tomonor #2133 mindig így kezdődik amúgy. Majd 2 év múlva már olyan csúcsgépek lesznek, amelyeken futni is fog majd :D
Hmm, mijaz, megszűnt a VIP-ságod? o.o -
kisviku #2132 Ez azért derekas.Még mindig így gondolkodnak?Sem az X2-höz,sem az X3-hoz nem volt még olyan PC,amivel zökkenőmentesen futott volna.Szerintem még ma sem futna vele.
Érdekes, hogy rengeteg videót találni a youtube-on és persze mindegyiknél megvan a szaggatás...Mikor szoknak már le a feljesztők erről?
Persze lehet, hogy bennünk van a hiba, hogy nem tudjuk havonta lecserélni 3-4 ezer dolláros gépeinket... -
Gunslinger #2131 Azt gondoltam, de azért rád írtam a választ, mert te ajánlottad :-) Szerintem az újonnan idevetődök miatt szerencsésebb lenne egy teljes térképet ajánlani a Galaxy map link alatt (akár nyomtató barát változatot) és ezt majd csak akkor, ha teljesen kész lesz, mert így szép, de még sajnos használhatatlan. Én magam részéről egy fehér hátterű térképet nyomtattam magamnak amire elég sűrűn írok játék közben kis jegyzeteket, emlékeztetőket magamnak. -
tomonor #2130 nem én csináltam o.o -
Gunslinger #2129 Meg a Xenon sector 598-nál az elágazás is totál el van rontva. Nem így helyezkednek el egymáshoz képest a szektorok a játékban. -
Gunslinger #2128 Nagyon pofás lett, de valóban befejezetlen. A sok szektor néven és színek hiányán túl a nép felsorolásból hiányzik a Terran és a Paranidokhoz szerintem jobb lett volna nem a kalóz változat képét betenni. A Kha'ak biztos így néz ki? Ez leginkább egy Babylon 5-ből való Árnyra hasonlít. -
#2127 Azaz! De még tényleg nincs befejezve közel sem.
Szektorok neve hiányzik, nincs megkülönböztetve színekkel, hogy melyik fajé a rendszer, nincs jelezve, hogy mi van az adott szektorban. Így még elég béta, de jónak ígérkezik ha elkészül. -
tomonor #2126