366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
CitizenX #46 Ja, így igaz. -
#45 és gondolom több doboz meg több előfizetéssel járna csak -
CitizenX #44 Egy doboz - egy tévé. -
CitizenX #43 A csatorna kiosztást - legjobb tudomásom szerint - valóban nem lehet változtatni. Én legalábbis nem találtam meg ennek a módját, pedg kerestem szorgosan.
De van Kedvencek-kategória, ott organizálhatod a sokat nézettcsatornákat.
A többire nem tudom a választ. :) -
#42 sziasztok! Most a UPC nálunk több tv-re van osztva. A Digi tv-t is el tudjuk osztani több TV-re, vagy az csak egy TV-vel működik?? -
#41 Tehát, ha több TV van otthon, nem kell feltétlenűl plussz mediaboxot rendelni, mert jönnek az analóg adók is? -
#40 A csatornák sorrendjét tényleg nem lehet válzottatni a mediaboxban?
A digitalis csatornák mellett jönnek az eddig analógok is, és van olyan ami analógon és digitalisan is jön?
Melyik az igaz? 3 hónap után megszünik az analóg családi/silver csomag, vagy csak a konverteres csomag szünik meg? -
CitizenX #39 Skoda120L: Mi pl. a Gold csomaggal egy Thomson DCI62-es dobozt kaptunk, 160 gigás vinyóval.
A csatlakozás módja a sima tévénkhez nálunk SCART, és a kép valóban DVD-minőség így is. A doboz tudja a 16:9-et, tehát nem fogja széthúzni a képet.
Pharaoh: Ja, a digitális adást csak a dobozon keresztül élvezheted. A videós dolgot nem vágom, de felvenni a doboz vinyójára simán lehet úgy, hogy teljesen más csatornát nézel, és napokkal előre akár több adást is felvételre programozhatsz.
A kimeneteket nem vágom, még nem néztem meg a doboz seggét, de ma majd sort kerítek erre is. -
CsepeLee fiú #38 A médiabox-szal elvileg csak azt lehet felvenni, amit épp nézel. De lehet, hogy a videóra meg lehet tartani az analógot. -
#37 Hi! Pár kérdés:
Digitális csatornát csak a médiaboxon keresztűl lehet akkor nézni? Felvenni videóval és mást nézni se lehet egy időben, ha mind a kettő digitális csatorna?
És hogy jol tudom-e akkor. Van rajta egy RF out kimenet, amin az analóg adás jön ki. és van egy scart kimenete a digitális csatornáknak, amit a videóba lehet dugni, ezért nem lehet egyszerre két digitális adász venni/nézni? -
#36 Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogyha megrendelem a digital silver movie csomagot ami nem hdtv-s akkor mijen boxot kapok?
Lessz rajta hdmi vagy dvi csatlakozás és dvd minőségű lessz a kép vagy sima rca/scart csatlakozón meg tovább a kép?
És a másik az hogy pl az HBO-t hogyan tudom rányomni a 16/9 es projektoromra hogy ne kelljen széthúzni a képet?
-
kalapos #35 Elvileg nálunk tegnap jöttel volna de aztán valamiért nem értek ide. -
CsepeLee fiú #34 Na, ennek a pozitív élménynek örülök. :-)
Én még csak ma este próbálkoztam az online rendeléssel, de nekem nem engedi. -
CitizenX #33 Na, hozzánk ma este kötötték be, egy órája ment el a szerelő. Kábé 10 perc volt a set-up, rohadt intelligens a cucc. Kép tényleg szebb, mint a szar (:D) kábeltv, nem csak marketing, hogy DVD-minőség, tényleg az.
Túl sok mindent még ne tudok mondani, mi a nem HDTV-s csomagra fizettünk elő, mivel HDTV-nk még nincs. De az azalatti legtáposabb csomag, összes mozicsatornával, prénium adóval. :) Brutál, kissé szokatlan, hogy ertéel klubbot le lehet pauzálni, oszt gombnyomásra nézed tovább.
Játék menű kábé dísz funkció, amigás szint, és hát... De ne ez a lényege a szolgáltatásnak. Műsorújság szintén brutál, több hangcsatorna korrekt.
Még ki kell tapasztalni a dolgot, de már most nagyon jó döntésnek érezzük a váltást. -
CsepeLee fiú #32 Minket még fel se hívtak. A csomagokról és az árakról sem tudunk semmit. -.-" -
bame #31 Már engem is hívtak, hozzánk jöv. csütörtökön jönnek. A mi beszélgetésünk alatt nem csak hogy belezavarodott 'volna' a kishölgy, de meg is tette. Na mindegy.
"ha az analóg adás megszűnik akkort a második tv-n hogyan lesz adás?" -úgy, hogy analóg még marad a 'start' csomag tartalmával, amiben vagy 8 magyar adó lesz. Azt ne kérdezd, meddig. De ha pesti vagy, akkor talán az egész 'Családi' csomag marad.
Egyébként nem a médiaboxod lesz 9000, hanem a digital gold movie csomagod előfizetési díja auguszustól (ebben benne van az első médiabox bérleti díja is; vagyis ezt szokás 'ajándék' meg 'ingyen' szavakkal eladni). Az eredeti ár 10.000, ezek szerint lejön 10%, gondolom upc-s van a telótok meg a netetek is. Mondjuk lehet, h Pesten ezek a dolgok is eltérnek. -
kalapos #30 Lehetne a szlogen a káosz a köbön.Most hívtak.Hétfőn jönnek a médiaboxal.tehát megint újabb csomagok vannak és azok ki vannak írva a digital oldalra.
A telefonban a kishölgy szerintem maga is belezavarodott volna a mondandójába ha nem papírrol olvasta vola.Szóval állítólag a mediabox lesz nálunk rákötve az egyik tv re és ott mennifog a visszanézhető adás meg a HBO és a másik tv-n meg analóg adás lesz amin a hbo és a visszanézhető adás meg a többi extra nem lesz.Már nem akartam megkérdezni a hölgytől de ha az analóg adás megszűnik akkort a második tv-n hogyan lesz adás? Remélem hátfőn a szerelők tudni fognak mindent.Amugy a mediabox-ért 9000 Ft-t kell majd leszurkolni. -
bame #29 Mármint médiabox nélkül? Még nem hallottam... -
gabesz87 #28 Pontos csatornalista létezik már amúgy, mert áll 20al több adás foható majd?! -
CsepeLee fiú #27 Engem most továbbengedett a upcdigital.hu, de onnan is visszautasított a upc.hu-ra. ^^" -
bame #26 Most hívott a nő. Mivel a médiaboxot az av-n lehet fogni, így a videóval csak azt lehet majd felvenni, amire a médiabox állítva van, már amennyire a nő eligazodott a technikai dolgokban. =>Nem tudsz külön csatornát nézni a tv-n, csak amit a videóval rögzítel. -
kalapos #25 Engem sem enged be.Pedig még 3-4 napja be tudtam lépni -
kalapos #24 Állítólag lehet felvenni videóval.Gondolom úgy fog működni hogy a bejövő kábel rámegy a mediabox-ra majd a mediabox ból kijövő kábelt kell a videóbemenetre kötni és a videókimenetről pedig be a tv be.
Minket ma hívott UPC az átálással kapcsolatban.Mondtuk hogy küldtünk mail-t a neten lévő elírásra és azt monfták márt kijavították.Még nem néztem meg.De még ma megnézem. -
bame #23 Na, már fél hónap sincs, és még mindig semmi okos hír. Nekem a upcdigital.hu pillanatnyilag már semmit sem ír ki, csak a beléptető oldalt dobja ki újra. Engem még mindig a médiaboxok tartanak izgalomban. Általa a nem hd-s műsorok minősége is javul (pl lesz valódi 16:9-es arány)? Tudok majd felvenni a vidóval ugyanúgy? -
#22 csak az HBO-sokat engedi be. -
kalapos #21 Ha megvan még a szerződés akkort ott megvan minden adva amivel beléphetsz.Persze a számla is arra a névre jön.Próbálkozz.Elöbb-utóbb be tudsz majd lépni. -
CsepeLee fiú #20 Anyukám az előfizető, de nincs titulusa. :-) A harmadik nevét szerintem nem adta meg a UPC-nek, és hát avval együtt sem fogadja el. Egyszerűen sehogy.
De azért köszi a tanácsokat. :-) -
kalapos #19 Én simán bejutottam.Esetleg ha van titulosod vagy harmadik neved azt is írd be. -
CsepeLee fiú #18 Az a poén, hogy beírom a nevet, az ügyfélszámot, és a számsort, de nem jutok be. "Nincs ilyen előfizető". Érdekes. -
kalapos #17 Kaptunk levelet és az új digitális csomagokról és azt írják hogy Budapesten csak digitális adás lesz és még néhány nagyvárosban.
Nézzétek meg az új UPCDIGITAL honalot.Kaptok néhány választ.De persze újak is felmerülnek.
Vigyázzatok mert a neten lévő megrendelési lista nem azonos a papíron kapott listával. -
bame #16 Miskolc. Igazad van, bolondok napján minden elválik ;P -
#15 Milyen település? Budapest? Egyelőre ennyi infót tudtam meg csak én is. A tuti biztos majd április 1 lesz.:) Káosz.:) -
bame #14 Akkor minek kell márc.31-től médiabox pl. a Sport2-höz, ha nem is lesz digitális? Mert kell, ezt az ügyfélszolgálaton mondták. -
#13 Kis infó. Budapesten és Miskolcon a HBO lesz csak egyelőre digitális, viszont cserébe már mindegyik HBO csatorna fogható lesz, nem csak az alap (HBO 1, 2, Cinemax 1,2, és a Comedy). A többi vidéki városban a családi csomag már csak digitálisan lesz fogható a HBO csomagokkal együtt, az alap és a Hazai csomag analógon lesz fogható. -
#12 marad a hagyományos (analóg) rendszer is. Egy ideig... -
#11 már csak az a nagy kérdis hogy az uj digi rendszer mennyire cseszi szét a jelenlegis fos chellot, mert mostanábban olyan lassulások vannak mintha visszarepültem volna az idöbbe és betárcsázos netem lenne. -
kalapos #10 Üdv.Jól értettem és a hagyományos adás megszűnik és átálnak digitálisra vagy a hagyományos mellett lesz a digitális?A kapott leveleket elolvastam de eléggé homályos még mindig.A honlapon pedig alig van infó. -
Boroskóla #9 Na igen de ott inkább a netes témával foglalkoznak. -
#8 az nem baj, hogy van UPC és chello fórum is ? -
zoolee #7 Na, ez érdekes lesz..POnt most akarunk nagyobb 20 megás netre váltani.
Lehet megverjuk ezt az új hercehurcát... És még kábeltévét is digire cseréljük analóg helyett...