366
Silver csomag, meg médiabox, meg \"Madonna a nappalimban\"...
-
bame #6 Válasz mkire:
Elvileg nem vagy köteles digire váltani, marad analóg is. Tehát Családi csomag marad (ami silverre hallgat eztán), régi áron. De néhány adáshoz már kell a digis médiabox (a upc honlapján a csatornakiosztásnál, a városodat kiválasztva megtalálod, mi tartozik oda, pirossal jelölik), és ez aug.-tól már 6 rugóról indul (kedvezménnyel -10%, tehát 5400).
A netes csomagok sztem nem változnak. Ha mégis, az maga lesz a káosz. -
#5 én az internet csomagokat nem értem, elmagyarázná vki? -
CsepeLee fiú #4 Sziasztok!
Ez felkeltette az érdeklődésemet, mivel UPC kábeles vagyok.
A weboldalán van egy tájékoztató erről. Mi papírt még nem kaptunk.
De én most azt nem értem, hogy Budapesten külön lesz analóg és digi, vagy az analóg átalakul digivé. -
#3 *kábeltévét, bocsi :) -
#2 Nekünk is jött a papír, de azt nem vágtam, hogy most vagy befektetek a digitális trágyájukba, vagy kiköttethetem a a kábelnetet? Ez a két megoldás létezik? -
bame #1 Üdv! "Március 31-től a UPC-nél új korszak veszi kezdetét." blablabla
Misk, Bp, Debr, Pécs, Szfehérvár már retteghet.
Kiküldték a hülye papírjaikat a sok rizsával, de többszöri olvasás után is kismillói kérdés marad. Az egyik legérdekesebb, h leírják: az extra csomag megszűnik, a honlapjukon viszont a márc.31 utánra vonatkozó csatornakiosztásban még mindig ott van.
A legtöbb homály viszont talán a médiabox körül lesz. Valójában csak sejtéseim vannak, h eszik-e vagy isszák, ha hasonló a régi analóg cucc lelkületéhez, amivel még most a Sport1/2 (mittomén) fogjuk, talán nem lesz gond. De ehhez még vmi kártya is lesz. Egyelőre csak a Standardban gondolkodnék, mert ha erre borítom rá a frissen locsolt kaktuszkaspómat (nincs ilyenem), csak 20.000 lesz a kártérítési díj, és nem 45.000, mint az SV DVR médiaboxnál.
De attól tegyük fel, h szeretnék műsort rögzíteni a videóval. Egyszer hallottam, h az így már komplikált lehet.
Szóval hozzáértők, okosak, netán UPC-sek (nem akik a 'tájékoztatót' írták), tapasztalók, pórul jártak és további értetlenkedők: uzsgyi, írjatok!