Már letölthető az Assassin's Creed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az optimalizálásról annyit, hogy ha ez a tört még nincs jól optimalizálva akkor nagyon várom a teljes verziót, mivel ez is teljesen simán fut max beállítások mellett 1280X1024-75Hzen dx10-zel, még akkor sem akad be amikor a kilátók tetejéröl szétnézel a városban...
Én meg várok, és majd odafigyelek... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Egyebkent egesz jo a jatek, en tuti megveszem ha kijon
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Gyanítom a fejlesztõk közül szivárogtatta ki valaki. Bár elég magas beosztásban kellett lennie, hogy egy egész játékot kitegyen, lehet, hogy meg volt tervezve, egy kis beetetés gyanánt.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha nem próbáltad akkor hajrá!<#wave>#wave>
Ahha. Oroszul 😊
Ne erõlködjetek, nincs normális mûködõ angol verzió belõle letölthetõ formában, bárhol is nézitek.
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Sajna nem tudok játszani vele, mert nagyon gyenge hozzá a gépem 😞
(3GHz, GeForce 6600GT, 1,5 giga ram)
Majd pár év múlva.
Ha elfut egy 2 éves hardveren low vagy medium mellett, akkor egész jól optimalizálták, fõleg annak tekintetében, hogy egy 4 magos rendszer mind a 4 magját keményen megdolgoztatja!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
Na,én mentem,nem fikázok többet...