John Rambo - Stallone az utolsókat rúgja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnéztem a 10000 ig bezárólag minden jobbnak igérkezõt és ez volt a legjobb mind közül.
Ami jó lehet még az a "Nem vénnek való vidék" elég kemény lehet. Majd megnézzük😊
Kiváncsi vagyok, hogy azok akik szidják a filmet, vajon mit vártak tõle? 20 diplomás szintû szövegeket vagy mi? Bonyolult cselekményt, mint egy krimiben? Rosszul vagyok az ilyenektõl.
"-What about the world?
-Fuck the world."
Ehhez a filmhez ennyi kell.
A cikk pedig elég gyengécske, jópár oldalon úgy mutatták be a filmet, hogy az ember kedvet kap, hogy megnézze, de itt pont az ellenkezõjét találni.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
ilyen alapon a Rocky Balboa egy gyenge film. Mégis imádjuk, mert az ami és azok szerepelnek benne akik.
5/10 Nem több.
VÉRES, BRUTÁLIS, SZERETEM!
10/10.Brutálisnak meg azért brutális mert ez a valóság, kéremszépen ez megy Burmában.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Talán az amerikai filmek nyálához szokott gyomrom miatt nem tetszett. Szerintem ha 60 évesen nem akarna 35nek látszani, akkor jobb karakter lehetne belõle. (lásd Sean C.)
A film hossza nekem nem volt 90 perc...ja a felirattal együtt talán. <#pardon1>#pardon1>
Ha nem õ játszotta volna fõszerepet és nem Rambo lenne a film címe egy sima B kategóriás film lenne. Egyébként csodálkozom, hogy a többségnek bejött. Az 1-3. rész jobb volt.
Elég szívszorító jelenetek voltak és szívem szerint egy gépágyúval nyírtam volna én is Slyék mellett a burmai rezsim katonáit. Szóval a film elérte a célját.
Na meg felhívja a figyelmet arra, hogy hé emberek, 60 éve írtják ott a népet mi meg nem teszünk ellenük semmit, mert politika van a dologban.
Az nagyon durva jelenet volt és sztem olyan dolgok játszuódhatnak ott ( MEg mondjuk anno Ruandában )ami el sem zudunk képzelni...
Szóval böki a csõrömet ez a mondat...
Mert mit gondolt a cikíró hogy képzeljük el? Esetleg szerinte túl amcsi vérengzõs/hatásvadász és ááá ilyen nincs is? Vagy mire gondolt?
Elárulom hogy enneél sokkal durvább dolgok is történnek a világban...
Egyet sajnáltam csak, hogy nem hallottam a "Not my business" mondatot😞
Kedves Szerkesztõ!
Annyit szeretnék megkérdezni, hogy szerinted mi az ami hiányzik a filmbõl?
Mert szerintem nem hiányzik belõle semmi nyálas ömlengés.
Nem kell, hogy Rambo rózsával meg sütivel sétáljon oda egy burmai köcsöghöz és leüljenek megbeszélni a kialakult konfliktust!
Rambo nem az a fajta fickó!
Õ meg mondta a véleményét még az elején: "Fuck the World"
Ilyen nyitás után szerintem nem sok helye van a romantikának!
Engedd meg, hogy kiragadjak egy részletet a szövegedbõl:
"a burmai vérengzéseknek a megmutatásából áll (ahogy azt Amerika elképzeli)"
Te hogyan képzeled el egy falu kiírtását?
Mert elõttem sajnos hasonló kép jelenik meg mint a mi a filmben volt!
Ez a film nem egy Szállító szerû film (elnézés a film rajongóitól), mert ott jópofa a verekedõs, öltönyös srác aki a csajért küzd, Rambo azért küzd, mert ez a tuti neki, ahogy a filmben is mondják erre született!
Köszönöm, hogy elolvastad a hozzászólást!
További jó munkát!
Csak gondoljatok bele, hogy vannak országok, ahol az emberek nap mint nap ilyen brutalításokkal szembesülnek. Gondolok itt afrikára, irakra, dél-amerikai országokra. A való életben sincs kecme és nincsenek magasztos eszmék, csak lezúzzák a népet a diktatúra talpnyaló jó kis import kalasnyikovokkal.
Sztem amennyi története volt, annyi elég is volt, nem tudom én sem mit várt a kritika írója, egy Rambo filmtõl!? (sõt különsen bejött mindig is a rambo filmekben hogy nincs bennük romantika, csak nyers brutalitás, amilyen a háború).
Az is tény, hogy realizmusban, brutalitásban is felülmúlja minden Rambo filmet! A népírtásos részek durvák voltak, de calószínûleg így zajlik egy népírtás - vagy még durvábban...(az ember szinte már várta hogy megjelenjen rambo oszt kinyirjon minden háborús bûnöst)
Rambo: 1 személyes hadsereg, 1 személyes hágai törvényszék 😄
Féltem a film elött hogy elszúrja Stallone, de nem! Méltó befejezés volt: 10/10
Mit vártál a filmtõl, egyetemistáknak való, magasröptû párbeszédet? Mit kerestél a filmben, értelem és érzelem féle degeneráltságot?
Kb ennyit vártam tõled, nem többet. Közöd nincs az akciófilmekhez!
10*/10 :-)
Ez a lenyeg. 10/10
(bar a megfejtõs helyett megfejelõst irtam volna <#smile>#smile> )
Egyebkent siman lehet csak, hogy a kedves cikkiro tul fiatal es halovany fingja sincs a rambo filmek mibenleterol... rambo filozofia annyi, hogy vannak a jok, meg a rosszak. a rosszakat le fogjak loni a jok meg... a jok meg nem halnak meg.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Így maradt az akciónál, bár az elmúlt években (évtizedben?)a Rocky Balboán és a Kémkölykök harmadik részén kívül így sem tudott sikert elérni.
Mellesleg az Oscar valóban rohadt jó szórakozás volt
Érdekességnek ott van a végén az a jelenet, amikor a nõ, akiért tulajdonképpen az egészet bevállalta Rambo, a puhapöcsû humanista barátjához rohan sírva az ultra-akciójelenet után, Rambo meg szemrebbenés nélkül elballag.
asszem ebben az idõben kezdett lefelé ívelni a karrierje, mikor kitalálta, hogy neki filmvígjátékokban kell szerepelnie...<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha nem Stallone csinálta volna, akkor azt mondanák rá, hogy egy erõsen gyenge közepes B kategóriás, aminek legnagyobb erénye, hogy láthatjuk, a kollagén csodákra képes a ráncok ellen.
Miért nem csinál ez az ember Oscar kaliberû filmeket? Abban csúcs volt.
U.I.: tény hogy néha unalomba fullad 1-2 rész, de a többi kárpótol😊 fõleg a vége...egyébiránt végre realista volt az ábrázolásmód nagyjából...1 nagyobb kaliberû fegyver valóban nagy csonkolásra képes<#violent>#violent>
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
Na ugye. Undorító dolog a marketing, de itt jól csinálják, annyi szent...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Hát nem volt az !
Újra 12 éves voltam !
És újra kaszáltam a levegõbe a kezemmel !
Konkrétan PISZTOLYOZNI támadt kedvem a haverjaimmal kifelé menet a mozi bészmentjébe 😊)))
(na jó nem... 😉
Annyira tisztán és õszintén adta a film a széttroccsanó beleket... nem volt mismásolás !
Férfias volt.
Kurvajó volt !
Ennyi.
11/10 😊
Kösz Sly
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
a rottentomatos mindig is utáltam, szerintem szélsõségesen és már-már nevetségesen eltúlzottan "igényesen" állnak mindenhez. nem kell mindenbe izzadtságszagúan erõlködve belemagyarázni valamit. van ami egyszerûen szórakoztató, és kész. ennyi.
1. Sejthetõ volt, h egy vérbeli akciófilm lesz az új Rambó, minimál témával, rengeteg öldökléssel.
2. Az értelmesebb emberek nagy része legfeljebb azért izgult, h a véres jelenetek nagy része megmaradjon, ne vágják ki és kellõ mennyiségû darálás legyen.
Aki ennél többet várt, az zacskóban él, a Rambó filmek errõl szóltak mindig is.
Én 2x néztem meg a moziban. Kicsit féltem h 2.-ra már unalmasabb lesz, de el kell mondom, számomra még izgalmasabb volt, mert jobban oda tudtam figyelni az öldöklõs jelenetekre. Otthon is meg fogom vagy 10x nézni. Végre valami normális akciófilmet kaptunk, és nem valami túlpolírozott négeres beszólogatós, megfejtõs, repperes, fasza gyerekek vagyunk fosputtony szart.
"azonban az efféle "irtsuk a rossz sárgákat" filozófia, mellyel a filmet vezetik fel, keserû szájízt hagyhat a nézõben" - Én ezt egyáltalán nem éreztem a film nézése közben vagy utána. Nem kell ilyeneket belemagyarázni, belelátni szerintem.
Egy kellemes akció film, egyszerû történettel persze 😊 Jobban örültem volna egy Rambo I szintû sztorinak és akciónak, de ezt is nagyon élveztem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ugyanezt akartam írni énis kb. Szar gyenge cikk.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Fõlleg mikor a jeep-ben a sofõr-re fordítja a gép ágyut 😄
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
A film szerintem qrvajó volt! Moziban néztem, és tökéletesen azt kaptam, amit vártam. Méghogy nem volt történet? Egy kevés volt és az épp elég volt ahhoz, hogy befejezze a Rambo-t. Ez tipikusan egy olyan film, ami sallangmentes, nincsenek benne fölösleges pofázások, elszállós jelenetek. Ami van benne, az humoros - nem egy amerikai "teenmovie" szinten, hanem tökös akciófilmes szinten. Hogy naturális? Mindenki tudta, hogy az lesz. Aki nem bírja az ilyesmit, az ne nézze meg; hameg mégis megnézi, mert kiváncsi volt rá, akkor meg miért néz furán, hogy azt kapja, amit ígértek neki? <#confused>#confused> Amúgy meg a fegyverek által okozott sérülés is korrektnek tûnt nekem. Végre egy film, ahogy egy gépágyú tüze elõl nem lehet elbújni egy tölgyfaasztal mögé, sõt még egy páncélozott hajóban sincs biztonságban az ember... Ez így teljesen korrekt. Ahogy korrekt a film is! ...kár, hogy nem lesz belõle több! <#rinya>#rinya>
Sly-nak meg minden tisztelet, hiszen kora ellenére jól szerepelt és sztem kiváló rendezõ! A Rocky Balboa esetében is ment a flame anno, hogy gagyik a szövegek, meg ilyesmi... Sztem pedig tökéletesen mutat be egy ökölvívó karaktert. Azt adja, amit kell! És szórakoztató, akárcsak a Rambo!
Kötelezõ darab, szvsz... <#nevetes1>#nevetes1>