Best of \"verekedős\" filmek.

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plck
Ja és még a 2 is nagyon ott van.Mindenki nézze meg aki még nem látta!!!!

plck
Mindenképpen ajánlom az Undisputed3-at(Vitathatatlan3).
Túltesz mindenen!<#nyes><#eljen>

Most csak a Bunyó van a látókörömben, mint újdonság, van akinek van friss, jóféle film javaslata?

http://www.tutifilmek.hu/bunyo-film-24495
most néztem a yip man filmet ami nagyon ott van, meg a fis of legend jet-li-tõl az is ott van és még sorolhatnám amik ott vanak
sziasztok szerintem nem láttatok még igazi verekedõs filmeket!!!
Nemsokára ideér a Tony Jaa díszdobozom. <#vigyor5>
A másik Karen Sheperd. Ez a jelzõ õrá is ráillik. Lentebb kérdeztem is, hogy nem tudnátok-e nõi harcmûvészeket írni.
BaLTáSGYiLKoS

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"

shala
hajaj, azaz köszi 😊

non potest pluere aeternum

precision
hm... talán a gördülõ kungfu?

Bazinga!

shala
volt régen egy akciófilm aminek kéne a címe. Jackie chan, samo hung, yaon biao és még pár másik fickó játszott benne. Valami alacsony elmebeteg aki mindig egy kacsával kolbászolt és még két másik. Nem tudjátok véletlen a cimét? Lehet hogy több része is volt.

non potest pluere aeternum

Jackie Chan filmeket miért nem ír senki?
Nem a mostani hollywoodosra gondolok hanem pár régebbire.Részeges karatés én pl azon nõttem fel. Istenek fegyverzete, police story sztem ezek jó filmek voltak jó bunyóval, akkoriban. Meg talán az elveszett zsaruban volt a tetõn 1 harc mikor a nyakkendõjét kapja el azt azzal veri szét a rosszfiút, ezt látva rosszfiú2 lekapja a nyakkendõjét nehogy õ is úgy járjon. sztem poénos jó filmek voltak jó bunyóval.
takysoft
A Véres játék is egész jó volt, nem?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

nah ez jó volt, köszi! Rákeresek a filmjeire.

Addig is itt van az elsõ kommentben említett Scorpion trélere. KATT
A Sógun árnyékát még nem néztem meg. Nevezhetõ-e verekedõs filmnek?
Dynamic
Ez az amit keresel:
TC 2000
Bokafix2
Talán ez lehetett.
Bár nem biztos, de a leírás alapján ehhez tudnám hasonlítani.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous
"Most akkor a topik a legjobb vagy a legbénább verekedõs filmekrõl szól?"

A címe: Best of verekedõs... tehát inkább a legjobb. Persze poénból lehet említeni gagyit is. Van, akinek az teccik, mert annyira béna, hogy vígjátéknak tökéletes. A gond csak az vele, hogy a "rendezõk" nem annak szánták. <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bud Spencer & Terence Hill nálam még viszi a pálmát örök kedvencek maradnak.
De volt egyszer egy film még fiatal koromban és nem emlékszem a címére. Annyira emlékszem egy néger csóka meg egy alacsony ferdeszemû volt a fõszereplõ. A ferdeszemû vmi magas hosszúhajú szõke csávóval rivalizált sokat akit a végén ki is nyírt. Asszem a jövõben játszódott a dolog és volt egy csaj akinek átmosták az agyát és átállt de a végén visszatértek az emlékei és mielõtt vmi gyár felrobbant volna rájött a jelszóra és leállította. Az apja tervezte a gépet asszem. A négernek volt vmi ismerõse a csajszi. Többen is voltak benne és gyilkolták egymást a csapatok. Túl sokra sajna nem emlékszem, de ez a film kedvencek közé tartozott még fiatal koromban. ha netán vki ilyen silány kis beszámoló után emlékezne a címére vagy legalább tudja mirõl beszélek örülnék vmi kis helpnek hogy honnan lehetne megszerezni a filmet.

Részlet a Bosszúhadjáratból és Flash point végjáték.

Hát kinek mi a híres film. Aki szereti a távolkeleti (bunyós) filmeket, annak ismerõs a neve. 😊
Bosszúhadjárat, Az igazság harcosai, Flashpoint, Iron monkey, ezekben fõszereplõ. De még jópár filmben megtalálható. Pl: A hõs, A hét kard legendája, Londoni csapás, Penge 2, stb.

elvileg a legjobb, mint az láthatod az elsõ hsz.-bõl, és The Protector kommentjeibõl. Csak a fiúk elvadultak egy kicsit. De majd csak felbukkan valami jó is.
Most akkor a topik a legjobb vagy a legbénább verekedõs filmekrõl szól?<#conf><#vigyor0>
instant klasszikus. gyorsan azzá vált, étted' <#awink>
schrank
egy tavaji film pláne amirõl senki nem tud ne legyen már klasszikus címszóval ellátva köszi <#papakacsint>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ezt a Donnie Yen-t még nem hallottam, rákeresek. Tudsz mondani tõle valami híreset?
Shep
Ú az a színészi alakítás, te jó ég. Yeah, see ya. elõször azt hittem valami paródia, de aztán rájöttem ,hogy nem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nagyon jó bunyós filmjei vannak Donnie Yen-nek és Jet Li-nek is.

úristen kegyetlen <#nevetes1><#nevetes2><#wow1>

Jano

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

nem az embert nézd hanem a filmjeit

REAL MADRID

Amerikai Ninja részek <#worship>

REAL MADRID

precision
Hát igen, Stephen Chow és a Kung Fu Hustle. De ez inkább komédia, bár vannak benne szép harcjelenetek is igaz. Egyik kedvencem.

Bazinga!

nekem is elõször az ONG BAK ugrott be. nameg a kickboxer sorozat verhetetlen.
Karatekölyök !? ez elég gagyi és nevetséges film, de verekedõs.

Synchronous
Best of verekedõs...?

Hát... ez e: <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Davidus
nem elfelejteni a ZS katekóriés Bloodsport klónokat😄
Don "The Dragon" Wilson
<#idiota><#idiota>

V9ykn8_TZL0

Most már tudom, hogy mi motiválta Tarantinót a Kill Bill alkotása közben. 😄
Ja, zura:

😊
Best:

Üdv szerintem a messze legviccesebb a Riki Oh - Story of the ricky az alap hogy az egész film fent van youtube-on ami már leírná a szintet de volt régen egy összeállítás hogy a 10 legrosszabb verekedõs jelenet abból az elsõ három ebbõl a filmbõl volt nagy klasszikus!!!!
GregSB
😄D

Magyar szinkronnal fényévekkel jobb, de úgy nem találom a neten. Ha valaki rálel linkelje be! 😊

Olvass le ott!
Shep
Ez melyik filmbõl van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

passatgt
best of
legjobb

Magyarul egyszerûbb lett volna😊

Esetleg írhatnátok nõi harcmûvészeket is.
bakvarnyu
na és Linda ?! zöldöves take one du harcos, a fél országot szétverte :/

Így van, Precision tudja mi a dörgés!

Fõleg az lenne a jó, ha olyan filmeket mondanátok, amik fõleg nem a közgondolkodásban (vagy mai divatosabb nevén: mainstream) vannak benne, hanem a harcmûvészeteket kedvelõ/mûvelõ emberek számára jelentenek vonzerõt. Én eddig harcmûvészetes topikokból szedtem össze az ötleteket, és ha megosztjuk itt a film favoritokat, biztos tudunk egymásnak újat mondani.
precision
Hátööö, verekedõs filmekrõl van szó, és Bruce Lee annyira hátul kullog? Van Damme nem tud verekedni, egy hajlékony baletttáncos akinek szép rúgásai vannak, meg viszonylag kidolgozott izmai de kb ennyi. Ezzel szemben Bruce Lee harcMÛVÉSZ, olyan gyors mozdulatai voltak hogy gyakran meg kellett kérni hogy lassabban csinálja mert gyakorlatilag semmit sem lehetett látni a kamerával. Arnoldot nem is értem miért vetted ebbe a listába, neki akció filmjei voltak, nem "verekedõs" filmjei. Ok Stallonének a Rocky ott van, de az sem illik igazán a sorba.
Bud Spencer sem illik igazán ide. Ok, a filmjeit imádom, de az nem verekedõs film amiket õ csinált.
Verekedõs filmek alatt a topik indító szerintem a harcmûvészetet és a küzdõsportokat értette.

Bazinga!

bakvarnyu
ez az erõsorrend:
Linda > Bud Spencer > Bolo > Bruce Lee > Arnold > Stallone >>>>>>>> >>Chuck Norris >>>>> VanDamme

sweech
Bud Spencer & Terence Hill rulz

Oldal 1 / 2Következő →