Best of \"verekedős\" filmek.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Túltesz mindenen!<#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
http://www.tutifilmek.hu/bunyo-film-24495
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
non potest pluere aeternum
Nem a mostani hollywoodosra gondolok hanem pár régebbire.Részeges karatés én pl azon nõttem fel. Istenek fegyverzete, police story sztem ezek jó filmek voltak jó bunyóval, akkoriban. Meg talán az elveszett zsaruban volt a tetõn 1 harc mikor a nyakkendõjét kapja el azt azzal veri szét a rosszfiút, ezt látva rosszfiú2 lekapja a nyakkendõjét nehogy õ is úgy járjon. sztem poénos jó filmek voltak jó bunyóval.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Addig is itt van az elsõ kommentben említett Scorpion trélere. KATT
TC 2000
Bár nem biztos, de a leírás alapján ehhez tudnám hasonlítani.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A címe: Best of verekedõs... tehát inkább a legjobb. Persze poénból lehet említeni gagyit is. Van, akinek az teccik, mert annyira béna, hogy vígjátéknak tökéletes. A gond csak az vele, hogy a "rendezõk" nem annak szánták. <#hehe>#hehe>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
De volt egyszer egy film még fiatal koromban és nem emlékszem a címére. Annyira emlékszem egy néger csóka meg egy alacsony ferdeszemû volt a fõszereplõ. A ferdeszemû vmi magas hosszúhajú szõke csávóval rivalizált sokat akit a végén ki is nyírt. Asszem a jövõben játszódott a dolog és volt egy csaj akinek átmosták az agyát és átállt de a végén visszatértek az emlékei és mielõtt vmi gyár felrobbant volna rájött a jelszóra és leállította. Az apja tervezte a gépet asszem. A négernek volt vmi ismerõse a csajszi. Többen is voltak benne és gyilkolták egymást a csapatok. Túl sokra sajna nem emlékszem, de ez a film kedvencek közé tartozott még fiatal koromban. ha netán vki ilyen silány kis beszámoló után emlékezne a címére vagy legalább tudja mirõl beszélek örülnék vmi kis helpnek hogy honnan lehetne megszerezni a filmet.
Bosszúhadjárat, Az igazság harcosai, Flashpoint, Iron monkey, ezekben fõszereplõ. De még jópár filmben megtalálható. Pl: A hõs, A hét kard legendája, Londoni csapás, Penge 2, stb.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
REAL MADRID
REAL MADRID
Bazinga!
Karatekölyök !? ez elég gagyi és nevetséges film, de verekedõs.
Hát... ez e: <#hehe>#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Don "The Dragon" Wilson
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
V9ykn8_TZL0

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fõleg az lenne a jó, ha olyan filmeket mondanátok, amik fõleg nem a közgondolkodásban (vagy mai divatosabb nevén: mainstream) vannak benne, hanem a harcmûvészeteket kedvelõ/mûvelõ emberek számára jelentenek vonzerõt. Én eddig harcmûvészetes topikokból szedtem össze az ötleteket, és ha megosztjuk itt a film favoritokat, biztos tudunk egymásnak újat mondani.
Bud Spencer sem illik igazán ide. Ok, a filmjeit imádom, de az nem verekedõs film amiket õ csinált.
Verekedõs filmek alatt a topik indító szerintem a harcmûvészetet és a küzdõsportokat értette.
Bazinga!
Linda > Bud Spencer > Bolo > Bruce Lee > Arnold > Stallone >>>>>>>> >>Chuck Norris >>>>> VanDamme