69
Linkeljétek a kedvenc filmjeiteket! Minden stílus jöhet!
  • GregSB
    :DD

Magyar szinkronnal fényévekkel jobb, de úgy nem találom a neten. Ha valaki rálel linkelje be! :)
  • Quantumleap
    Olvass le ott!
  • Shep
    Ez melyik filmből van?
  • passatgt
    best of
    legjobb

Magyarul egyszerűbb lett volna:)
  • Quantumleap
    Esetleg írhatnátok női harcművészeket is.
  • bakvarnyu
    na és Linda ?! zöldöves take one du harcos, a fél országot szétverte :/
  • Sund
    Így van, Precision tudja mi a dörgés!

Főleg az lenne a jó, ha olyan filmeket mondanátok, amik főleg nem a közgondolkodásban (vagy mai divatosabb nevén: mainstream) vannak benne, hanem a harcművészeteket kedvelő/művelő emberek számára jelentenek vonzerőt. Én eddig harcművészetes topikokból szedtem össze az ötleteket, és ha megosztjuk itt a film favoritokat, biztos tudunk egymásnak újat mondani.
  • precision
    Hátööö, verekedős filmekről van szó, és Bruce Lee annyira hátul kullog? Van Damme nem tud verekedni, egy hajlékony baletttáncos akinek szép rúgásai vannak, meg viszonylag kidolgozott izmai de kb ennyi. Ezzel szemben Bruce Lee harcMŰVÉSZ, olyan gyors mozdulatai voltak hogy gyakran meg kellett kérni hogy lassabban csinálja mert gyakorlatilag semmit sem lehetett látni a kamerával. Arnoldot nem is értem miért vetted ebbe a listába, neki akció filmjei voltak, nem "verekedős" filmjei. Ok Stallonének a Rocky ott van, de az sem illik igazán a sorba.
    Bud Spencer sem illik igazán ide. Ok, a filmjeit imádom, de az nem verekedős film amiket ő csinált.
    Verekedős filmek alatt a topik indító szerintem a harcművészetet és a küzdősportokat értette.
  • bakvarnyu
    ez az erősorrend:
    Linda > Bud Spencer > Bolo > Bruce Lee > Arnold > Stallone >>>>>>>> >>Chuck Norris >>>>> VanDamme
  • sweech
    Bud Spencer & Terence Hill rulz
  • DJ Skyline
    Kickboxer, egyértelmű
  • JAG1
    Van Damme-nál szánalmasabb seggdugót nem láttam még. Annyira egy kaptafa az ember, hogy az nevetséges. Esetleg Chuck Norris, mikor majdnem legyőzi Bruce Leet valamelyik filmben.
  • Narxis
    Jaja.
  • kakaoskalacs
    Steven Segal a nyerő
  • Rage47
    ez a legjobb!:D de szánalmas:D
  • immovable
  • Z
    Ezt a kreténséget. Ez tényleg szánalom. És valaki még védi, miközben azzal érvel, hogy 40 éves...
  • Z
    Miért nem ér Van Damme? Bloodsport, és a Kickboxer alap bunyós filmek, igazi gyöngyszemek, sőt, klasszikusok!

Vagy a No retreat, no surrender (magyarul Karate tigris volt a címe). Szintén Van Damme klasszikus. :D

Chuck Norris: Lone Wolf McQuade
    Bruce Lee is alapkemény volt. RIP!
    Sho Kosugi-val a Ninja bosszúja. (Revenge of the ninja)
  • immovable
    sztem ez a legjobb örök klasszikus
  • bakvarnyu
    Bolo mindenkit széjjelbasz
  • Monoton
    Véres játék van damme al :D
  • JAG1
    Ráadásul Tarantino?

Meg kell néznem...
  • Sund
    Az USA-ban jelent meg The Protector néven, Angliában a The Warrior elnevezést kapta. (fantáziadús nevek, na mindegy. :) )

Köszi a tippet, Tony Jaa itt is lenyűgöző... Akit érdekel az Ong Bak és a Warrior kapható szép díszdobozban is.
    Tony Jaa Box Set Tudom, hogy az amazon nem szállít ide Mo.-ra, de más cégek igen.
  • Sund
    A Mortal Kombat első része kifejezetten jó volt, határeset de elfogadom.

Közben az első kommentemből lehagytam a Repülő Tőrök Klánja c. filmet.

"...Ennek ellenére Zhang Yimou filmje megkapó szépségű alkotás, mint egy megelevenedett impresszionista tabló. A múzeummá változott filmszínházba pedig bármikor visszatérhetünk újabb és újabb alapos tanulmányozására." A kritika ITT

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne beleszédülni a színes virágok és a pengék táncába. Szép film.
  • precision
    ja még annyit hogy angol címe asszem az hogy The Protector
  • precision
    Ha az Ong Bak bejött mindenképp nézd meg ugyancsak Tony Jaa -tól a Tom Yum Goong -ot. Sokkal szebb, már-már művészi harcjelenetek vannak benne. Azt hiszem ez kimeríti a "gyöngyszem" fogalmát.
  • Brolly
    Mortal Kombat ér?:D
  • Super Saiyan
    jackie chan rulz :D
  • Sund
    Előétel gyanánt egy-két klasszikus darab:

Ong Bak

Bár már biztos sokan láttátok, de aki még esetleg nem, ne hagyja ki. A Muay Thai oltárán bemutatott tiszteletadás, legjobb.

aztán most jött ki a Scorpion Ebben szerepel többek között Jerome Le Banner, szintén jó kritikákat kapott. K1/UFC/MMA fanoknak must have.

+ mostanában fedeztem fel a Curse of the Golden Flower-t Yun-Fat Chow remeklésével. Gyönyörű képek vannak benne, vizuális orgazmus.

Ha nektek is vannak hasonló kincsitek, kérlek írjatok ide. Van Damme, Bud Spencer nem ér. :) Gyöngyszemeket keresünk....