Best of \"verekedõs\" filmek.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Vagy a No retreat, no surrender (magyarul Karate tigris volt a címe). Szintén Van Damme klasszikus. :D
Chuck Norris: Lone Wolf McQuade
Bruce Lee is alapkemény volt. RIP!
Sho Kosugi-val a Ninja bosszúja. (Revenge of the ninja)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
REAL MADRID
Meg kell néznem...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Köszi a tippet, Tony Jaa itt is lenyûgözõ... Akit érdekel az Ong Bak és a Warrior kapható szép díszdobozban is.
Tony Jaa Box Set Tudom, hogy az amazon nem szállít ide Mo.-ra, de más cégek igen.
Közben az elsõ kommentembõl lehagytam a Repülõ Tõrök Klánja c. filmet.
"...Ennek ellenére Zhang Yimou filmje megkapó szépségû alkotás, mint egy megelevenedett impresszionista tabló. A múzeummá változott filmszínházba pedig bármikor visszatérhetünk újabb és újabb alapos tanulmányozására." A kritika ITT
Mindenkinek ajánlom, aki szeretne beleszédülni a színes virágok és a pengék táncába. Szép film.
Bazinga!
\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Ong Bak
Bár már biztos sokan láttátok, de aki még esetleg nem, ne hagyja ki. A Muay Thai oltárán bemutatott tiszteletadás, legjobb.
aztán most jött ki a Scorpion Ebben szerepel többek között Jerome Le Banner, szintén jó kritikákat kapott. K1/UFC/MMA fanoknak must have.
+ mostanában fedeztem fel a Curse of the Golden Flower-t Yun-Fat Chow remeklésével. Gyönyörû képek vannak benne, vizuális orgazmus.
Ha nektek is vannak hasonló kincsitek, kérlek írjatok ide. Van Damme, Bud Spencer nem ér. :) Gyöngyszemeket keresünk....