Best of \"verekedõs\" filmek.

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
Kickboxer, egyértelmû <#hawaii>

JAG1
Van Damme-nál szánalmasabb seggdugót nem láttam még. Annyira egy kaptafa az ember, hogy az nevetséges. Esetleg Chuck Norris, mikor majdnem legyõzi Bruce Leet valamelyik filmben. <#hehe>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Narxis
Jaja.<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kakaoskalacs
Steven Segal a nyerõ

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Rage47
ez a legjobb!:D de szánalmas:D
immovable
<#hehe>
Z
<#idiota> Ezt a kreténséget. Ez tényleg szánalom. És valaki még védi, miközben azzal érvel, hogy 40 éves...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Miért nem ér Van Damme? Bloodsport, és a Kickboxer alap bunyós filmek, igazi gyöngyszemek, sõt, klasszikusok! <#zavart1>

Vagy a No retreat, no surrender (magyarul Karate tigris volt a címe). Szintén Van Damme klasszikus. :D

Chuck Norris: Lone Wolf McQuade
Bruce Lee is alapkemény volt. RIP!
Sho Kosugi-val a Ninja bosszúja. (Revenge of the ninja)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

immovable
sztem ez a legjobb örök klasszikus
bakvarnyu
Bolo mindenkit széjjelbasz

Véres játék van damme al :D

REAL MADRID

JAG1
Ráadásul Tarantino? <#wilting>

Meg kell néznem...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Az USA-ban jelent meg The Protector néven, Angliában a The Warrior elnevezést kapta. (fantáziadús nevek, na mindegy. :) )

Köszi a tippet, Tony Jaa itt is lenyûgözõ... Akit érdekel az Ong Bak és a Warrior kapható szép díszdobozban is.
Tony Jaa Box Set Tudom, hogy az amazon nem szállít ide Mo.-ra, de más cégek igen.
A Mortal Kombat elsõ része kifejezetten jó volt, határeset de elfogadom. <#nevetes1>

Közben az elsõ kommentembõl lehagytam a Repülõ Tõrök Klánja c. filmet.

"...Ennek ellenére Zhang Yimou filmje megkapó szépségû alkotás, mint egy megelevenedett impresszionista tabló. A múzeummá változott filmszínházba pedig bármikor visszatérhetünk újabb és újabb alapos tanulmányozására." A kritika ITT

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne beleszédülni a színes virágok és a pengék táncába. Szép film.
precision
ja még annyit hogy angol címe asszem az hogy The Protector

Bazinga!

precision
Ha az Ong Bak bejött mindenképp nézd meg ugyancsak Tony Jaa -tól a Tom Yum Goong -ot. Sokkal szebb, már-már mûvészi harcjelenetek vannak benne. Azt hiszem ez kimeríti a "gyöngyszem" fogalmát.

Bazinga!

Brolly
Mortal Kombat ér?:D

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Super Saiyan
jackie chan rulz :D

>:C

Elõétel gyanánt egy-két klasszikus darab:

Ong Bak

Bár már biztos sokan láttátok, de aki még esetleg nem, ne hagyja ki. A Muay Thai oltárán bemutatott tiszteletadás, legjobb.

aztán most jött ki a Scorpion Ebben szerepel többek között Jerome Le Banner, szintén jó kritikákat kapott. K1/UFC/MMA fanoknak must have.

+ mostanában fedeztem fel a Curse of the Golden Flower-t Yun-Fat Chow remeklésével. Gyönyörû képek vannak benne, vizuális orgazmus.

Ha nektek is vannak hasonló kincsitek, kérlek írjatok ide. Van Damme, Bud Spencer nem ér. :) Gyöngyszemeket keresünk....
← ElőzőOldal 2 / 2