69
Linkeljétek a kedvenc filmjeiteket! Minden stílus jöhet!
  • plck
    Ja és még a 2 is nagyon ott van.Mindenki nézze meg aki még nem látta!!!!
  • plck
    Mindenképpen ajánlom az Undisputed3-at(Vitathatatlan3).
    Túltesz mindenen!
  • Sund
    Most csak a Bunyó van a látókörömben, mint újdonság, van akinek van friss, jóféle film javaslata?

http://www.tutifilmek.hu/bunyo-film-24495
  • sasukesensei
    most néztem a yip man filmet ami nagyon ott van, meg a fis of legend jet-li-től az is ott van és még sorolhatnám amik ott vanak
  • sasukesensei
    sziasztok szerintem nem láttatok még igazi verekedős filmeket!!!
  • Sund
    Nemsokára ideér a Tony Jaa díszdobozom.
  • Quantumleap
    A másik Karen Sheperd. Ez a jelző őrá is ráillik. Lentebb kérdeztem is, hogy nem tudnátok-e női harcművészeket írni.
  • BaLTáSGYiLKoS
    csáknórisznénibe
  • shala
    hajaj, azaz köszi :)
  • precision
    hm... talán a gördülő kungfu?
  • shala
    volt régen egy akciófilm aminek kéne a címe. Jackie chan, samo hung, yaon biao és még pár másik fickó játszott benne. Valami alacsony elmebeteg aki mindig egy kacsával kolbászolt és még két másik. Nem tudjátok véletlen a cimét? Lehet hogy több része is volt.
  • hapi
    Jackie Chan filmeket miért nem ír senki?
    Nem a mostani hollywoodosra gondolok hanem pár régebbire.Részeges karatés én pl azon nőttem fel. Istenek fegyverzete, police story sztem ezek jó filmek voltak jó bunyóval, akkoriban. Meg talán az elveszett zsaruban volt a tetőn 1 harc mikor a nyakkendőjét kapja el azt azzal veri szét a rosszfiút, ezt látva rosszfiú2 lekapja a nyakkendőjét nehogy ő is úgy járjon. sztem poénos jó filmek voltak jó bunyóval.
  • takysoft
    A Véres játék is egész jó volt, nem?
  • Sund
    nah ez jó volt, köszi! Rákeresek a filmjeire.

Addig is itt van az első kommentben említett Scorpion trélere. KATT
  • Quantumleap
    A Sógun árnyékát még nem néztem meg. Nevezhető-e verekedős filmnek?
  • Dynamic
    Ez az amit keresel:
    TC 2000
  • Bokafix2
    Talán ez lehetett.
    Bár nem biztos, de a leírás alapján ehhez tudnám hasonlítani.
  • Synchronous
    "Most akkor a topik a legjobb vagy a legbénább verekedős filmekről szól?"

A címe: Best of verekedős... tehát inkább a legjobb. Persze poénból lehet említeni gagyit is. Van, akinek az teccik, mert annyira béna, hogy vígjátéknak tökéletes. A gond csak az vele, hogy a "rendezők" nem annak szánták.
  • Lacc 88
    Bud Spencer & Terence Hill nálam még viszi a pálmát örök kedvencek maradnak.
    De volt egyszer egy film még fiatal koromban és nem emlékszem a címére. Annyira emlékszem egy néger csóka meg egy alacsony ferdeszemű volt a főszereplő. A ferdeszemű vmi magas hosszúhajú szőke csávóval rivalizált sokat akit a végén ki is nyírt. Asszem a jövőben játszódott a dolog és volt egy csaj akinek átmosták az agyát és átállt de a végén visszatértek az emlékei és mielőtt vmi gyár felrobbant volna rájött a jelszóra és leállította. Az apja tervezte a gépet asszem. A négernek volt vmi ismerőse a csajszi. Többen is voltak benne és gyilkolták egymást a csapatok. Túl sokra sajna nem emlékszem, de ez a film kedvencek közé tartozott még fiatal koromban. ha netán vki ilyen silány kis beszámoló után emlékezne a címére vagy legalább tudja miről beszélek örülnék vmi kis helpnek hogy honnan lehetne megszerezni a filmet.

• Marko001
    Részlet a Bosszúhadjáratból és Flash point végjáték.
  • Marko001
    Hát kinek mi a híres film. Aki szereti a távolkeleti (bunyós) filmeket, annak ismerős a neve. :)
    Bosszúhadjárat, Az igazság harcosai, Flashpoint, Iron monkey, ezekben főszereplő. De még jópár filmben megtalálható. Pl: A hős, A hét kard legendája, Londoni csapás, Penge 2, stb.
  • Sund
    elvileg a legjobb, mint az láthatod az első hsz.-ből, és The Protector kommentjeiből. Csak a fiúk elvadultak egy kicsit. De majd csak felbukkan valami jó is.
  • Quantumleap
    Most akkor a topik a legjobb vagy a legbénább verekedős filmekről szól?
  • Sund
    instant klasszikus. gyorsan azzá vált, étted'
  • schrank
    egy tavaji film pláne amiről senki nem tud ne legyen már klasszikus címszóval ellátva köszi
  • Sund
    ezt a Donnie Yen-t még nem hallottam, rákeresek. Tudsz mondani tőle valami híreset?
  • Shep
    Ú az a színészi alakítás, te jó ég. Yeah, see ya. először azt hittem valami paródia, de aztán rájöttem ,hogy nem :)
  • Marko001
    Nagyon jó bunyós filmjei vannak Donnie Yen-nek és Jet Li-nek is.
  • timantes
    úristen kegyetlen
  • Jano
    Toronymagasan.
  • Monoton
    nem az embert nézd hanem a filmjeit
  • Monoton
    Amerikai Ninja részek
  • precision
    Hát igen, Stephen Chow és a Kung Fu Hustle. De ez inkább komédia, bár vannak benne szép harcjelenetek is igaz. Egyik kedvencem.
  • cucmalajmc
    nekem is először az ONG BAK ugrott be. nameg a kickboxer sorozat verhetetlen.
    Karatekölyök !? ez elég gagyi és nevetséges film, de verekedős.
  • Synchronous
    Best of verekedős...?

Hát... ez e:

• Davidus
    nem elfelejteni a ZS katekóriés Bloodsport klónokat:D
    Don "The Dragon" Wilson
  • Quantumleap
    Most már tudom, hogy mi motiválta Tarantinót a Kill Bill alkotása közben. :D
  • Quantumleap
    Ja, zura:

:)
  • Hajnalcat
    Best:
  • Bence01
    Üdv szerintem a messze legviccesebb a Riki Oh - Story of the ricky az alap hogy az egész film fent van youtube-on ami már leírná a szintet de volt régen egy összeállítás hogy a 10 legrosszabb verekedős jelenet abból az első három ebből a filmből volt nagy klasszikus!!!!