13
-
sathinel #13 UPC alatt CSS-el 20 alatt volt a ping német szerveren. Elég jó volt mert több 100 szervert láttam úgy hogy 50 alatti pingeket néztem. A kábel elég jó sávszél és a központokon múlik szerintem hogy mennyire jó. Bár lehet hogy csak szerencsés helyen voltam. -
#12 Mert megosztott rendszer, a telefonvonal meg mindenkihez külön megy. -
sathinel #11 A teknológiai hátérre lettem volna kíváncsi hogy miért is lassú egy kábelnet. -
sathinel #10 Miért tréonline? mert amiket művelt az gáz és vidékről származok ahol a monopólhelyzete miatt semmit nem lehetett csináli. + volt még pár dolog max nem olvasgattál híreket. Azért FPS-el is szoktam játszani. Igaz nem sokat. UPC alatt semmi gond nem volt vele. ki kell próbálni. Tréonline óta még nem próbáltam de ha ugyanaz a teknológia akkor nincs vele gond. ) ha játszol hetente 20-30 órát már 6-7 éve akkor kb elmondhatod hogy egy szinten vagyunk de kijelenteni hogy nem játszok mással..... gz -
sKie #9 Hat nem wow-ra gondoltam. En fps-t jatszom es tudom mi a kulonbseg 12, 40 es 52ms-es valaszido kozott jatekban. Eleg sok mindent tud szamitani mar 4 milisec is. (Vannak, akik mas szervert kernek komolyabb meccseknel, ha ilyen merteku a kulonbseg.) Igazabol ezert preferalom a DSL-t. Ha nem jatszanek, akkor igazan nem erdekelne a dolog, hogy 16 vagy 44ms, kabel vagy DSL. -
#8 inkább nem mondom senkinek, majd rádöbben szépen mindenki maga :D -
AzUs #7 Először is: Ha semmi gond vele, ko miért "tréonline"?
Másodszor: Kétlem hogy wowban számítana is valamit ha van p/l-ed... Szerintem skie fps-ekre gondolt, én speciel játszok wow-val és fps-ekkel is. Wowot -hát nem túlzok sokat- 256kbps-os nettel is simán lehet játszani, fps-ekre ez aligha igaz.
"2 gép a neten, ventri vagy ts ,és wow mindkettőn. Közben még van hogy internet rádió is megy. Márpedig 25 fős raid közben elég sok adat mászkál és semmi gond vele." Mi a frász gond lenne vele, wowban 130ms is alig tűnik fel 30as után... Kábelnettel, ilyen net használtság mellett el nem tudnám képzelni, hogy tudnál fps-t játszani hajtépés nélkül... -
sathinel #6 Miért is? 2 évig UPC kábelen jött a net, most meg tréonline kábelnet szintén. Semmi gond vele. 2 gép a neten, ventri vagy ts ,és wow mindkettőn. Közben még van hogy internet rádió is megy. Márpedig 25 fős raid közben elég sok adat mászkál és semmi gond vele. ezek melett 50-90 közötti ms-el játszol. Arra kell vigyázni, hogy ha nem megy valami normálisan, akkor azonnal ugatni kell hogy valami gond van, és meglepő módon ha látják hogy értessz hozzá( első válaszuk: nézze át a gépét vírusok, patch-ek, stb után.) akkor gyorsan javítják(szerintem csak leszedik a korlátozást ami a legtöbb embernek fel sem tűnik). -
sKie #5 "kábelnet rulz" Na ezt annak mondjad, aki interneten jatszik es fontos neki a valaszido es a p/l mentes kapcsolat. Kivancsi lennek a reakciora. Jatekra meg mindig a legjobb valasztas a DSL. -
#4 maga a technológia egy rakás szar :)
kábelnet rulz
vagy VDSL és további DSL-ek, de azoknak elterjedése nem épp pont holnap várható... -
sathinel #3 Sokan elkezdtek rájuk ugatni csak ezért csinálják. Egyébként ugyanaz a gyükér banda mint itthon a Tré-online, és társcégei. Akkor csinál csak valamit ha sokan ugatnak már, vagy van egy konkurencia. Nemrég még sírtak hogy csak akkor fejleszt, ha nem engednek más szolgáltatót be az országba..... Monopólhelyzetben akar maradni és még ő ugat hogy más nem lehet nálluk, mikor pl nállunk is monopólhelyzetben van... -
#2 várd ki a végét -
Chriss745 #1 "az esztendő végéig már 20 millió háztartás számára akarják elérhetővé tenni az IPTV szolgáltatást, amely várhatóan olcsóbb lesz a jelenlegi kábeltelevíziós és műholdas előfizetéseknél."
Olcsóbb lesz!!! Hát ez sem Magyarország....