99
  • II Rocky II
    #99
    ez a sorozat már külföldön hatalmas sikert aratott..persze mindig is volt,van,lessz olyan ami egyes embereknek nem fog tetszeni.
    Nekme személy szerint tetszik,tök jo látni hogy mikre válaszolnak igazzal az emberek.Meg érdekes dolgokat meglehet tudni.Ez olyan mint pl.kit érdekel hogy Nicola Kidman itt meg ott volt...mert ez meg engem nem érdekel:(és mégis sok ujsag/tv musor ezzel foglalkozik.:)
    amugy az első adásban sztem kamu volt hogy a csaj kért -e pénzt a szexért.
    Hiszen látszott rajta hogy nem kamuzik,nem várt semennyit,megmondta hogy NEM.Ha igen akkor siman bevállalta volna sztem.:)hiszen azelőtt olyanokra adott választ ami talán picit kinosabb lehetett.
  • winnie
    #98
    "Ja, igazat mondanak. és ez te el is hiszed... "

    olvasd el még egyszer - eskü, hogy lassan írtam, hogy ne legyen zavarü. a játéknak az a lényege, hogy igazat kell mondani. ennyi. szerintem is gusztustalan. felháborító. skandallum. miért nem csinálnak hazudós játékot? máris minden szép és jó lenne. fúj. igazmondás.

    "nem csak erre a játékra gondolok. hanem az öszes többire."

    te írtad: "Ez valami undorító. Szerencsétlen emberek mit megnem tesznek a pénzért. Nem azért mondom, mintha nekem annyira kur*a sok lenne, nade akkor is. engem nem tudnának rávenni, hogy kibeszéljem a szexuális életemet."

    vagy más játékban is kibeszélik az emberek a szexuális életüket?
  • The FlashBack
    #97
    nem csak erre a játékra gondolok. hanem az öszes többire. HÜLYESÉG. ÉRTELMETLEN BETEGES. Ja, igazat mondanak. és ez te el is hiszed...

    szegény...
  • winnie
    #96
    " Szerencsétlen emberek mit megnem tesznek a pénzér"

    ja. mit meg nem tesznek. igazat mondanak. földet rájuk.
  • The FlashBack
    #95
    namost nem magyarázkodásképpen mondom ezt, de soha nem nézek tévét. na nem azért mert figyelek a saját szocializálódásomra, hanem azért mert egészegyszerűen nincs időm hétközben ilyenekre, hétvégén meg mással tölöm az időmet.

    Suliban mesélték ezt, és már akkor annyira szánalmasnak találtam, hogy azt mondam, ha ez fenn lesz a hétvégén torrenten, megnézem. Fenn is volt, meg is néztem.

    (és végülis hülyén is érzem magam, hogy most SZIDOM, de mégis megnézem... de ha már vélemnyt mondok illik látni is, és garantálom, hogy soha többet nem fog előfordulni, eltekintve attól, hogy szerintem nem lesz hosszú életű a műsor, nade...)

    Ez valami undorító. Szerencsétlen emberek mit megnem tesznek a pénzért. Nem azért mondom, mintha nekem annyira kur*a sok lenne, nade akkor is. engem nem tudnának rávenni, hogy kibeszéljem a szexuális életemet.
    Ez meg a másik. Az a legnagyobb baj, hogy emberek erre KÍVÁNCSIAK. Mások nemi életére, gondjaira bajaira (itt most az aktívra, fókuszra HÍRADÓRA!!!) gondolok.

    Most senki nem mondja azt nekem, hogy az hír, hogy egy leukémiás kisfiú élet és halál között van. Elég baj az szegnynek, de ez nem igazán tartozik az egész világra...

    Ez a műsor hátmeg. Kezdjük ott hogy a műsorvezető elég gyenge mentális, és szellemi képességekkel rendelkezik.
    A hazugságvizsgálót meg alapból egy szar találmánynak tartom... Képesek 12 évean aluliaknak ajánlott műsorban kibeszélni egy huszonéves nő szexuláis életét. és ami mégrosszabb ezt emberek élő adásban megnézték, majd még x millióan a tévében.
    KÖNYÖRGÖM. Nézzünk már szét. Milyen világban élünk? Milyen miédiával élünk együtt?
    Igazán elkeserítő, hogy EZEKET valaki ÉLVEZI.

    Ahelyett, hogy inkább érdekes, és értékes másorokat vetítenének a kereskedelmi csatornákon, ilyen szennyekkel vagyunk teletömve.
    Elég szomorú hogy a TV2-nek, RTL-Klubnak, és társaiknak nagyobb a nézettsége mint a Discovery-nek, vagy a National Geopgraphy-nak. Ja, hogy azokkban értelmes dolgokról van szó, amikből még tanulni is lehet? Elnézést!

    EMBEREK!

    Minden téren szánalmas ami ebben a világban folyik. Szívesen megismerkednék azzal az emberrel akinek a fejéből kipattant ennek a műsornak az ötlete, nade azzal a pénzsóvár seg***el, aki engedélyezte, hogy EZ A SEMMI a képenőre kerüljön. Nade, mit lehet tenni? Az országnak a legnagyobb része az a társadalmi réteg, aki ezt a szennyet tekinti szórakozásnak.

    SAJNÁLOM ŐKET! Sok embert megbolondít a tévé.
  • RealPhoenixx
    #94
    De szar musor volt, es Jakpucsek sajnalatos szellemi gyengesege csak ugy sutott, el is kapcsoltam gyorsan.
  • IMYke2.0.0.0
    #93
    Bocsánat minden Jakupcsek rajongótól... de én gyűlölöm!
    Főképp azuóta, miatt a "Nagy fogyás"-ban folyamatosan "kicsikéim", meg "aprócskáim" hagyta el a száját folyamatosan...
    Semmi kultúrája nincs.
  • Pochok
    #92
    Én úgy tudom hogy a hazugságvizsgáló akkor jelez, ha az ember tudja hogy hazudik, mert akkor ugye benedvesedik az ujja meg mittomén. Most azért mert tudatalatt hazudsz, azt nem hiszem hogy a tested kijelzi, akkor meg a hazugságvizsgáló miért jelezne be?

    Persze nem diplomáztam a hazugságvizsgálók működéséből szóval lehet hogy neked van igazad :)
  • winnie
    #91
    hiszi-tudja, egy kutya. arra gondolok, hogy mivel a játékosnak nincs értelme hazudnia, így csak akkor fog megbukni, ha az igazát a gép hazugságnak jelzi, mint ahogy nálunk és amerikában is ezen buktak meg eddig. időben kell felállni a megnyert pénzösszeggel, ennyi a titok.
  • Pochok
    #90
    Azt hiszi? Most a játékos csak tudja hogy igazat mond vagy nem? És én azt mondom, hogy nem lehet-e olyan, hogy tényleg igazat mond, de a hazugságvizsgáló azt mutatja hogy hazudik?
  • winnie
    #89
    ja, a rádióban? miért nem ezzel kezdted, így mindjárt más.
  • winnie
    #88
    csak úgy lehet kiesni, ha a játékos azt hiszi, hogy igazat mond és a hazugságvizsgáló rosszul jelez.
  • Pochok
    #87
    Csak kiváncsi vagyok, hogy nem fog-e akkor is berecceni a hazugságvizsgáló, amikor nem kéne......
  • CSOCSO
    #86
    a szoke csak elvesztett mindent es elvalltak!!!!!!!!!!!! benne volt a radioban is.

  • CSOCSO
    #85
    abban is van hasonlosag hogy elsetalsz valahova vagy elautozol valahova.. a pontbol b be jutsz de nem mindegy hogyan.. ez a musor sokkal ertelmesebb mint a faszom monika balazs show ami altalaban csak szanalmas dolgokkal van teli amit neten kell mutogatni hogy mar megint mekkora gyokerek voltak a musorban.. mig ebben semmi ilyesmi nincs.. normalis/jomodu embereket kerdezgetnek kurvaciki dolgokrol...........

    nem kell mindenkinek csalnia valakit.. a kerdesek nem csek zekbol allnak.. ramennek csaladi dolgokra.. munkaval kapcsolatos dolgokba ( csaltal loptal e amunkahelyen stb... ezerszer erdekesebb mint azok a musorok a tv ben..
  • CSOCSO
    #84
    juuuuuuuuuuuuj na az keco dolog lenne:DDDDD belekerdezni a pofajaba vkinek hogy valaha is kivantad egy feketenek a halalat mert fekete volt. vagy valami hasonlo.. jaaaaaaaaaj az mekkora lenne
  • ziipp
    #83
    "inkabb erdekel hogy mariska bevallja a maniert a ferje es csaladja nomeg a vilag elott hogy mar szexelt a munkahelyen egy munkatarssal holott ferjnel van"

    "minthogy nezzem a fogatlan atillat hogy a csilla osszejott egy masik cigany gyerekkel es atilla hivogatja a csajt non stop es a csajnak elege van belole"

    Nem érzed a hasonlóságot?
  • savior
    #82
    kozben rajottem mit hianyoltam a musorbol. a rasszizmussal kapcsolatos kerdeseket.
  • savior
    #81
    minositi a ferfit... a csaj agyba fobe csalja es meg fogja is, az meg megertoen bologat.
  • winnie
    #80
    nem nyert semmit - es nem is valtak el.
  • savior
    #79
    azert aki megnyer 1-3 milliod dollart attol nem hiszem hogy elvalnak :)
  • Árnyvadász
    #78
    Reggel a Sláger rádióban volt téma a műsor. Szerettem volna megnézni, mert kiváncsi lettem volna rá. Amit elmondtak Bochkor-ék a műsorról, hogy mi zajlott le és mi a lényege, utána eldöntöttem: Ilyenre én nem vagyok kiváncsi. Örülök, hogy nem áldoztam rá időt.

    Igazat adok azoknak, akik azt állítják, hogy ezek, meg az ehhez hasonló műsorok alássák az adókról alkotott képet. Persze, ha ezekre van igény, akkor felőlem. Csak kissé szomorú, hogy sok embernek ez műsor és nézhető kategória.
  • CSOCSO
    #77
    erdekes felfogas?? dul az orszagban ez a monika show/balazs show divat.. kozben hot ratyi allandoan csak ciganyok vannak ott ez meg halal kiraly.. legalabbis az amcsi valtozat.....


    igen engem inkabb erdekel hogy mariska bevallja a maniert a ferje es csaladja nomeg a vilag elott hogy mar szexelt a munkahelyen egy munkatarssal holott ferjnel van.. minthogy nezzem a fogatlan atillat hogy a csilla osszejott egy masik cigany gyerekkel es atilla hivogatja a csajt non stop es a csajnak elege van belole.. HURRRRRRRRRRRAAAAAAAAA
  • CSOCSO
    #76
    gagyi??? szanalmas????? ez megz amcsiban is.. moment of truth a cim es HATALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    jo mondjuk akinek jerry springerhez meg monika/balazs showhoz van nove az agya annak lehet hogy ez szar.. en nem lattam az elso reszt.. csak az amcsit tudom nezni de az fergeteges.. olyanokat kerdeznek hogy tatva marad a szam.. ferj ul a kanaped a noje meg valaszolgat:
    fantazialtal e mar szex kozben egy hires focistarol?

    hivtal-e meg olyat az eskuvore akivel szexeltel azelott?

    szexeltel-e mar massal is miota osszehazasodtatok?

    van e olyan titkod ami veghet vethed a hazassagodnak?

    jobb anya vagy-e mint a te anyad? ( kozben az anyja is ott ul)

    az anyosodd jobb anya mint a sajatod?

    stb stb stb.. ez mind sok sok embertol osszevalogatva de nagyon duuuurva!!!!!



    ez az utcso elotti musor.. persze elvalltak a musor utan!!!!!

    NEZZETEK MEG!!! angol tudas kotelezo!!!

    annyira durva hogy en ide nem mennek.. szinte minden ember aki elmegy az tuti elval vagy kirugjak a munkahelyerol!! DUURVA DE KUUURVAJOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  • ziipp
    #75
    Alapból én sem, de néha belefutok egy-egy blokkba. :]
  • ziipp
    #74
    Egyet értek, TV2 ha picit okosabban csinálná, az RTL fölé kerekedhetne. Kiadnak egy csomó pénzt a külföldi liszenszekre, de nem használják ki a bennük rejlő lehetőségeket - pl.: MultiMilliomos, amit szintén Jakupcsek vezetett ugye. Vagy ott van pl. Jericho, Hősök, ezek külföldön bombasikernek számítanak, de a TV2 képes volt ezeket is elrontani.

    "Egy baratnőm szerepel az áll az alkuban és öszehaverkodott egy benfentessel(szanekossan nem irok neveket) aki azt alitotta hogy a tv2 nepjai meg avnnak szamolva..." Hát ez nem valami konkrét. Nem a neveket hiányolom, de ilyen alapon azt is mondhatánk, hogy az emberiség napjai megvannak számolva. :D Kicsit bővebben kifejtenéd? Egyébként nem hiszem, hogy a TV2 annyira bajban lenne, még így is bőven a mezőny felett van az RTL-lel. Esetleg akkor lenne gondban, hogy ha a tulajdonos német cég - ha jól tudom PRO7 - valami oknál fogva kihátrálna a TV2 mögül. Én úgy gondolom, hogy a TV2 nyereséges, ezért erre nincs különösebb indoka.

    "Egy hiteles felmereshez pl politikai letezeik egy formula.. hany szegenyet, gazdagot, tanart, munkast ,stb kell megkerdezni hogy megkaphassak az eredmenyet." Igen, ezt hívják reprezentatív felmérésnek. Ez azt jelenit, hogy a társadalom minden rétegét meg kell kérdezni, az eloszlási arányok szerint. Pl. tegyük fel, hogy 30% nyugdíjas van, akkor az 100 megkérdezett emberből 30-nak nyugdíjasnak kell lennie, ha reprezentatív felmérést akarnak csinálni.
  • imgaboy
    #73
    Hat igen.. ismét e ratyi müsor a Tv2-on... szerintem inkább a sorozatoknál kellene maradnia...pl Dr House..stb

    Az viszont tény hogy ezt az amúgy lehetőségekben gazdag müsort sikerült a tv2-nek úgy ahogy van el..b..nia kezdve azzal a gyenge megnem gondolt döntéssel hogy az amúgy kiégett Jakupcseket rakták a székbe...ahol ő van az csak 2. lehet...(tv2, boomeráng...stb) ha mondjuk balázst, majkát, gangsta zoleet, havast... vagy hozzájuk hasonló bunkó modortalant raktak volna akkor legalabb a kérdező személye lenditthetett volna müsoron... a másik hogy olyan kérdésekkel mint pl jár e templomba, hány tányért visz ki egyszerre.. senkit de senkit nem lehet a tv elé ültetni... szerintem nem az rtl a jó hanem a tv2 annyira maga alatt vágja a fát hogy az szinte nekem fáj...
    Ez a müsor mindent visz.. de komolyan.. a tv2 még a sza.t is el tudja baltázni.é. mert pl a gyözike sóóó is vacak de azt pont ezert nezik annyian...


    Egy baratnőm szerepel az áll az alkuban és öszehaverkodott egy benfentessel(szanekossan nem irok neveket) aki azt alitotta hogy a tv2 nepjai meg avnnak szamolva...


    Jah aprorpo statisztikai felmeres... nem veletlenul osztanak ki kb 2000 mero berendezest, egy haverom is ezzel foglalokozik... es o a kovetkezot mondta....
    Egy hiteles felmereshez pl politikai letezeik egy formula.. hany szegenyet, gazdagot, tanart, munkast ,stb kell megkerdezni hogy megkaphassak az eredmenyet... na most mi emberek nagyon hasonlitunk... egy profi szinten kidolgozott felmeres meg kb 2000-3000 emberbnel(lakossag szamatol fugg)is 4-5 % os hibaszayalékú eredményt hozhat azaz 95 % pntossagu eredményt kapnak... higyetek el ezeket a statisztikai szamitasokat miliokert csinaljak szerte a vilagon es naprol napra pontossabba valik a politikai partok megrendelesei altal...
  • willcox
    #72
    "Pl. emlékszel arra a Cloroxos reklámra?" - semmilyen reklámra nem emlékszem, mert nincs mire emlékezzek. NEM NÉZEK REKLÁMOT!
  • ziipp
    #71
    Szerintem nem ismernének meg. Max. akkor ha kirívóan ostoba vagy és fel kerül a netre. Lásd.: Mónika Show - "én felneveltem öt pulyát" stb. De én ezt a Mónikás csajt sem ismerném meg az utcán.

    Balázs Showról tudom, hogy az teljesen kitalált. Egyik távoli, khm, "ismerősöm" volt bent, és ő mondta hogy szabályosan megmondták neki, "itt a story nagy vonalakban, ezt mondd el". Kapott érte valamennyi pénzt, és mindenki jól járt. Csak a nézők nem.
  • CaptainRumi
    #70
    Ez a műsor egy szánalmas szar......Minimális intelligenciával rendelkező egyének 20 milliót nyerhetnek ha kiteregetnek minden szennyest. Őszintén ki a faszt érdekel,hogy egy 62 éves öregasszony milyen gyakran néz pornófilmet, maszturbál-e vagy,hogy hányszor volt meg neki a helyi postás?!?.....grat
  • Knox
    #69
    engem speciel nem érdekel, hogy ki hogy akarja kiteregetni a szennyesét pénzért. az sem érdekel, hogy ki nézi.
    a műsorral kapcsolatban egy bajom van: inkorrekt.
    a tegnapi lánynak feltett kérdés: fizettek-e önnek szexért?
    ez mit jelent? beletartozik ebbe a kategóriába a vacsora vagy egy hétvége amit a férfi fizet valahol vidéken? a tudatunk szerint nem. de a gondolata egy pillanatra is,de felmerülhet:"basszus lekenyerezett, de olyan édes"! ettől a csaj nem kurva.
    Nyílván a példám szélsőséges, de a kérdés nem korrekt.
    most láttam az amerikai musorbol egy részletet a következő kérdéssel:
    "Ön szerint Ön jó ember?"
    ki az a világon, aki 100%ban meg tudja állapítani magáról, hogy jó ember-e?
    a kérdések direkt relatívak, és ez akárhogy is nézem, átverés.
  • solikka
    #68
    GAGYI, SZÁNALMAS...stb...
  • gabr
    #67
    savior! Maximálisan igazad van! A csajon teljesen lehetett látni mikor hazudik! A felvételt akár egyetemen is lehetne tanulmányozni! :))
  • Prof William
    #66
    Politikusokat kéne szerpeltetni a műsorban akkor tuti siker lenne. CSak pár kérdést kéne föltenni.

    - Ön mindig igazat mond?
    - Sokra tartja az embereket?
    - Hazudott már valaha?
    - Mi fontos? A saját zsebe vagy a nép érdeke?

    Tuti lenne. :) M ég nézném is.
  • robos
    #65
    Te elmennél 1 ilyen műsorba "szinészkedni", és adnád hozzá az arcod?!
    Majd másnap újjal mutogatnak rád, h "nézd, ott megy az a kis ribi!" Te meg leállnál magyarázkodni az utcán vadidegeneknek, h nyugi én azt csak eljátszottam... Na peeeersze
  • Aviak
    #64
    Nehogy elhiggye már valaki is, hogy ezek nem színészek és nincs megrendezve az egész. Pont ugyanolyan ez, mint a táskanyitogatós. Az se volt igaz, nyilvánvalóan. Úgyhogy nem elég, hogy hányadék, még csak nem is igazi, de belehazudják a képünkbe, ohgy az, ez a legszomorúbb.
  • eto demerzel
    #63
    surmosag. enyi.
  • savior
    #62
    szerintem meg az indexen megint hulyeseget irnak mint altalaban. adva van egy filozofia vallas szakos egyetemista, aki dugassal keresi a penzet. a nyeremeny remenyeben jelentkezik a musorra. ott adnak neki 50 kerdest, amibol a musorban valogatnak majd. ezeket atnezi, azt mondja semmi gond, ezekre siman valaszolok. aztan amikor a musor felvetelen azt a kerdest kapja e, hogy az o hivatasa kurva e, akkor kiakad. a media meg a musort anyazza, hogy milyen mocsok... ha valaki olyan dolgokat csinal, amit szegyel, akkor mi a francert megy egyaltalan oda? senki nem kenyszeritette erre, mint ahogy mast sem. az hogy ilyen helyzetek kialakulnak nem a musor, hanem a resztvevok hibaja. olyanok jelentkezzenek, akik rohogve kijelentik, hogy pl prostik vagy hogy a biciklipumpaval maszturbalnak.
  • gabr
    #61
    Utálom Havas-t, de ebbe a műsorba ő lett volna a legjobb! Az biztos, hogy amig Jakubcsek vezeti addig nem nézem ezt a műsort!
  • god25
    #60
    1xűen nem tudom elképzelni, h bárkit érdekel ez a f@szság.
    5mp-t bírtam elviselni belőle. PF.....