27
Barátok köztös Vanda topikja. Ki szereti és ki utálja? Mondjátok el róla a véleményetek.
-
#27 Tekintettel arra, hogy egyrészt felesleges, másrészt ha nem zárom, fél óra múlva megnyílik a Gézás topik is, így inkább csukom
Kedves mama2 topik nyitó, már kaptál két pontot, pont ilyen értelmetlen és felesleges topik miatt, légyszíves ésszel fórumozz, köszike -
#26 -
#25 utálom egy nagy kalap köcsög az egész lány amiket itt hazudozik most is igen irritál -
karajjj #24 + fav -
#23 A Vanda német/lengyel származású női név. Jelentése: biztonság, rejtettség, védelem, illetve vend nyelven nő. -
#22 még bariközi keretein belül is zavaróan gyenge karakter :) -
#21 ejsze -
#20 :DDDDD -
#19 legnagyopp:)))) -
#18 -
#17 15 van-e már? -
Bala10 #16 beírtam google vanda és ezjöttki. :) -
#15 ránézel szép. máskérdés hogy megtudnék-e maradni mellette félpercet is.
sorozatbeli szerepe meg szimplán röhelyjelyes.
nemtudom ki hogy van vele de nekem igényem hogy tudjak úgy nézni a barátnőmre mint a legjobb barátomra, akivel eljárok sörözni, hülyéskedni, marhulni az utcán, megbotránkoztatni az embereket stb.stb.stb.
persze ne szenvedjen hiányt mellette a barátnő szerepe sem :] -
#14 Vanda -
Jó csajszi
+fav! de zárni fogják -
#12 Én se néztem BK-t...kb 3 éve már :D De nemrossz :D
Amúgy láltápig, ilyené' nyitni.. :D Már aszittem vmi jó csaj került ide az SG-re, és önkényesen nyitott magának egy topicot.. :P -
#11 ezkiez? -
zárni fogják, értelmetlen a topik
-
#9 jesszusom :-DDdddd -
Rundstedt17 #8 én szeretem hülye picsa de tetszik:P -
#7 nemszeretem a anyátokköztöt, soha nemis nézem, nemtudom ki a Vanda de első ránézésre ,ha ő az (#3) nem utálom :D:D -
Bala10 #6 akkor -fav -
#5 1 hülye kavarós picsa:)
de jól nézki:)natyon -
#4 majdnem! :D -
Bala10 #3
őaz? -
#2 :DDDDDDDDDddddddd
omg -
#1 Mitt gondoltok róla? Én utálom.