29
  • Csaba42
    Én tegnap CS-ztem, és én voltam a terrorista. Most akkor várjam teával az FBI-os skacokat?

feri6666: aham, van is egy lightos törvény a fegyverviselésre. És a sok gyilkolászás miatt nem tudják a vezetők, hogy enyhítsék-e még jobban, avagy szigorítsák ezt a törvényt. NÓÓÓ'MÁLIS???
  • RecoPhile
    És még ha ezek után is kitalálják hogy lehallgatják minden TS és Ventri meg Mumble-t akkor még mindig ott van hogy csinálsz otthon egy sajátot és baszhatja
    Vagy tévedek? :D
  • feri6666
    Nekik joguk van egymást ölni
  • MEdievil
    Miért és nap mint nap hány amerikai hány amerikait öl meg? na ki is az ellenség? Többen halnak meg a bűnözés miatt mint bármelyik külföldi "támadás" miatt..
  • kvp
    Az Applegeeks velemenye a dologrol... (a rajzolo srac raadasul amerikai muzulman) :-)

Roviden az egesz csak a politikai cenzurara jo, tehat a sajat allampolgaraik megfigyelese es a haboruellenes hangok elnyomasa a cel.
  • FoodLFG
    Majd ha a Citadellába csapódik 3 db Airbus a380-as és egy anyahajó merő véletlenségből, és 100 db turista és 50 db magyar hal meg, akkor majd nézhetsz. Én már tudom, mikor önnek, a WoW-ban mondták.

Még hogy nincsenek terroristák..

(Az persze senkit sem érdekel, hogy pl Afrikában hányan halnak meg..)
  • DJviolin
    Nem mintha ezzel arra céloztam volna, hogy én szoktam ilyet csinálni. :)
  • NEXUS6
    Igeeen!?;)))

Utálom is amikor valaki Martyrdom perk-öt állít be COD4-nél, és miután lepuffantom belesétálok a zsebéből kisestt gránátba.

Végül is nem is lesz rossz, ha az ilyen emberkéket elviszi a zefbíáj meg a szíjál'é.;)
  • DJviolin
    Most akkor ha a CS-ben felrobbantom a kezemben lévő kézigránátot, csakhogy instantan kaszáljam a körülöttem lévő ellent, akkor most jön értem az FBI? Féljünk? Már a számítógépes játékokban sincs demokrácia?

Szerintem az emberek azért játszanak, hogy: 1. szórakozzanak, 2. kiélhessék perverzióikat (ez mehet a szórakozáshoz is), 3. Egyéb célból (lásd: 3D Sexvilla :D) Szerintetek hányszor hangozhatnak el a CS szerverein naponta az "I'm a terrorist!" vicceskedvű geek beszólások. Most akkor egy kulcsszavas keresőmotor alapján mindannyian meg lesznek figyelve?

Hazafias Törvény v2.0

Javítsatok ki, ha valamit rosszul látok.
  • NEXUS6
    Pláne, hogy mondjuk TS-en dumálnak, ahhoz meg nem kell WOW!

LOL
  • Szeszmester
    Köszi, de ez nem felesleges túlbonyolítás?
    Mint anno a PS2 chip, amivel rakétát lehetett vezérelni. Igaz, h a gép 5-ször annyiba került, mint egy olyan chip...
    Az tiszta sor, h terroristák is használják az internetet, sőt. De miért lépnének be egy WoW-ba és beszélnének ott? A Blizzard talán loggol.
  • haxoror
    Nekem rögtön ez jutott az eszembe
  • Ghoosty
    Ikább átírnám a címét:

Hülyék ülnek vezető pozícióban?!

Ezek után majd jön, hogy a játék miatt lett terrorista.
  • akyyy
    nekem is ez jutott eszembe.
  • Windforce
    "The bomb has been planted!

terrorists wins"
  • Mike
    előbb volt a basztatás, nem fordítva
  • Kindred Blades
    Látom magam előtt. WoW, Molten Core fun run.
    - You are the Bomb!

és akkor beront az FBI Field Ops szegény tizenhat éves pattanásos Gyurika szobájába, és elviszik, mint arab terroristát :)
  • Komolytalan
    Mondjuk azon elgondolkodhatna az USA, hogy lehet olcsóbb volna normálisan viselkedni, és senkinek se a bütykére lépni, meg elkezdeni _dolgozni_, és a munkájuk alapján fizetni az állampolgáraikat, nem pedig hódításból fedezni a költségeiket. Akkor lehet nem b.sztatná őket 1 terrorista se, ha ülnének otthon a valagukon, mint mindenki más.
  • JL666
    Unreal Tournament ehehe
  • Mike at home
    egyetértek
  • Mike at home
    ezek meg vannak már teljesen bolondulvanehogy már a Wowoban bármit csinálhass
    gyanus csoportosulás, beszélgetés, egyből fülel a szoftver
  • MEdievil
    Tegnap egy radikális magát hordának nevező csoport merényletet követett el egy zsúfolt aukciós házban. A négy öngyilkos merénylő által véghezvitt merényletekben 82 karakter vesztette életét, és több százan megsérültek. A halottak többsége Human állampolgár volt, de a halálos áldozatok között voltak - többek között - Elf, Törpe és Gnóm állampolgárok is. A rendőrség titkosszolgálati módszerekkel számos Orkot tart megfigyelés alatt, ám a városőrség szerint fel kell készülni arra, hogy megint váratlan támadás éri a Stormwindet, amelyet nagy valószínűséggel újra Horda állampolgárok követnek el.
  • xizor
    Ez egy vicc
  • Amergin
    Mindenkit mindenhol és mindenkor le kell hallgatni mert sajjjjnos csak így szűrhetők ki a terroristák.
    Akik egyébként nem is léteznek...
  • NEXUS6
    A CIA jegyzőkönyve, az alábbi beszélgetés alapján egész terrorista hálózatot (klánt) göngyölítettek fel és küldtek a guanomanói támaszpontra, céljuk valami magas személy likvidálása volt:

- Te figyu, akkor mikor lesz a réd?
    - Holnapután akciózunk!
    - A többiekkel megbeszélted?
    - Mindenkinek szóltam, de most Beduint (szintén veszélyes terrorista, de rá nem sikerült még semmit bizonyítani) kihagyjuk, a múltkor sem lehetett rá számítani.
    - A mobokat (vélhetően testőrők) akkor ahogy megbeszéltük mi elintézzük, ti meg majd inkább a főnökre menjetek, ez az Incinerátor (vélhetőleg buselnök kódja) nagyon kemény dió lesz.
    - Viccelsz? Elintézzük őt is.
    - Akkor találkozunk az olvadt magban (az akció helyszínének kódja, valószínűleg a fehérházat jelenti).
    -Béke veled testvér.
    - Béke veled.

;D
  • sathinel
    jah de a gond hogy bizonyos szavakat ha nem használnak, akkor nem tod kiszűrni őket. Pl mi az hogy gyanús cselekedet? az hogy chatel két ember az nem jelent semmit, mivel mindenki ezt csinálja. Nem is beszélve a játékon belüli voice-chat-ről amit mindet le kéne hallgatni? De ennyi erővel teamspeak, vagy ventri, és ott dumálják meg.
  • Cat #3
    Pedig egyszerű: mint minden ember, a terroristák is használnak mobiltelefont, emailt stb. Ezeket már le is hallgatják. Viszont új lehetőség számukra egy virtuális világba való belépés, és ottani chatelés, hiszen a sokmillió wow felhasználó között senkit nem érdekel, ha egy Londonból meg egy Pakisztánból bejelentkezett emberke elvonul egy kietlen vidékre, és megbeszélik hol találkoznak, hova viszik az átadandó anyagot.
  • Anomaly
    Nyugi én sem értem de én most ittam meg a 2. üveg boromat úgyh lehet, hogy mégis van valami probléma a felfogásoddal
  • Szeszmester
    Mivan? Csak én nem értem?