41
Braco, aki a tekintetével gyógyít
-
polarka #41 Sztem akkor is ő a legjobb. -
#40 GYERMETEG -
#39 Mondjuk ebből lejön 300 euro bérleti díj. Akkor is marad 1200. -
#38 meg is lehet abból élni -
#37 ja meg is van egy kis guglizással
Látogatás csoportonként 30 - 40 perc
belépő: € 3
riportban azt mondták 500fős csoportok vannak akkor fél óra alatt kb. 1500 € bevétele van a közgazdász úrnak
-
#36 nem derült ki mennyire lejmolja le az embereket, mert ha ingyér bambul a tömegre akkor had csinálja -
p00h #35 A Fókuszos riport Braco-ról
Aki mellesleg szerintem kiáll, és semmi mást nem csinál mint hülyének néz 500 embert :) és bejött neki :) -
#34 Éretm én nyugi:))
-
#33 ez kurva értelmetlen volt
mind1:) -
#32 de hogyha úgygondolod hogy elmész ehhez és holnap-ra már nem fog fájnii
reggel felébredsz és ugyanúgy fáj csak leszarod és megggyultál:) -
#31 Erre én jézust tudnám felhozni. Ugye az evangélimban az van, hogy jézus ezt meg azt az embert gyógyította meg. Azt az ici-pici mondatot viszont hajlamosak vagyunk elfelejteni amit mindíg mondott a végén mikor megköszönték neki. Nem én hanem a hited gyógyított meg. Ergo öngyógyítás. Ha valaki ebben tényleg hisz akkor az nem ennek a faszinak köszönheti hogy meggyógyúlt hanem önmaga szellemi erejének. -
#30 Ja. pl bandzsit. Meghall mindenki a teremben -
#29 Hm, mondjuk szerintem a legaljasabb gerinctelen köcsögség kihasználni a beteg emberek reményeit.
Az összes ilyen kókler gecit kalapáccsal veretném pépesre, szép lassan, kislábujjtól kezdve. Ha nem kamuzott, akkor gyógyitsa meg magát közben. -
#28 "Rosszul néz" XD -
#27 -
#26 Ja. Pl: kacsint egyet miközben mindenki őt nézi és máris kész a baj. Ha meg pislog akkor megől mindenkit:) -
#25 én azon gondolkodtam, ha gyógyítani tudja a rákot, akkor tud okozni is:)
véletlen rosszul néz aztán egy teremnyi ember rákos lesz -
#24 nem akarok rákos lenni meg hasonló persze:) -
#23 én se,de kipróbálnám magamon h mit is "tud":)) -
#22 én se hiszek de érdekes -
#21 na hello, én nem is hallottam még róla, de én nem hiszek az ilyesmiben.... -
#20 Hát én sem hiszek benne. Szerintem nagy hülyeség az egész... -
#19 ezt néztem én is
pfff széégyen
én nem hiszek benne de lehet hogy evvan -
#18 Hm a szemével gyógyit? :D Biztos valami varázsfolyadékkal átitatott üvegszeme van -
karajjj #17 ha sms-ben fizetsz akkor feltehetőleg igen :D -
#16 én végig láttam az adást valami "Szpe4sziális energiát ad át másoknak" meg gyógyultak arákosok meg iylen izéé valam ien mto magydaganatos csávó
ment volna műtétre nézte ezt a csókát azt már nemkellett neki a műtét:D csávókám meg csak néz.. iylen munka kellene nekem is -
#15 nem hiszem :DD -
#14 webkamerán keresztül is tud gyógyitani?:D -
#13 Igen, egy nagy teremben vannak, ő les össze-vissza, a többiek meg ott bőgnek :D -
#12 Placebo -
karajjj #11 jajj boccs :D nem nagyon figyeltem a tv-t csak néha odanéztem... arra emlékszek, hogy egyszer sem szólal meg, csak néz... :D meg külön busz megy hozzá :DDDDD -
haxoror #10 A Lui Padre szerű kinézet helyből garancia arra hogy kamu az egész... -
#9 Március 2-án volt Braco Bécsban, hogy "gyógyítson". Az alábbi linken olvashattok az élénybeszámolóról és Bracoról:
link -
#8 szerintem is tök hülyeség, de állítólag már egy csomó embert meggyógyított... -
#7 nem osztrák, hanem horvát :D -
#6 A tekintetével? Hm mit ki nem találnak manapság..... Nekem úgy tűnik mintha valami apach törzsfőnök lenne. -
#5 hát a nagy Braco, aki a tekintetével gyógyít! -
karajjj #4 az osztrák gyurcsok...(asszem :D)
-
#3 Hát ez meg ki a szösz? -
#2 Itt egy kép Bracoról: