Microsoft: szabványbarát IE8 a fontos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, akkor ugorjunk neki megegyszer a cikknek:
"Úgy véljük, hogy a játékszabályok megtartása és azok követése rendkívül fontos..."
> Hol itt a marketingkommunikáció?
Mutatom: itt. "Validation Output: 214 Errors"
Most olvasd vissza a vastagbetus reszt amit beideztem a cikkbol es rogton erteni fogod a marketingkommunikacio lenyeget, hogy mennyire mocskosul fontos a Microsoft-nak a szabvanykovetes. Mindig jarj utana Sajat Magad a dolgoknak ahelyett, hogy habozas nelkul elhiszed amit az orrod ele hajitanak. A MS ezt a fajta dezinformalasi taktikat evtizedek ota csinalja, csak azt tudjak ezzel megvezetni aki vakon hisz.
"Úgy véljük, hogy a játékszabályok megtartása és azok követése rendkívül fontos..."
> Hol itt a marketingkommunikáció?
Mutatom: itt. "Validation Output: 214 Errors"
Most olvasd vissza a vastagbetus reszt amit beideztem a cikkbol es rogton erteni fogod a marketingkommunikacio lenyeget, hogy mennyire mocskosul fontos a Microsoft-nak a szabvanykovetes. Mindig jarj utana Sajat Magad a dolgoknak ahelyett, hogy habozas nelkul elhiszed amit az orrod ele hajitanak. A MS ezt a fajta dezinformalasi taktikat evtizedek ota csinalja, csak azt tudjak ezzel megvezetni aki vakon hisz.
"Saját maguk Ismerik be hogy eddig milyen kis gyükerek voltak."
Azzal nincs semmi gond (ugye, a tékozló fiú esete), az lenne inkább a nagyon égõ, ha továbbra sem ismernék el!
Azzal nincs semmi gond (ugye, a tékozló fiú esete), az lenne inkább a nagyon égõ, ha továbbra sem ismernék el!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
LOL legalább olvasnál vissza.... Téged kéne bezárni egy Microsoft cucokkal teli szobába (egy ötkilós kapapács táraságában) Ott aztán szétverhetnél mindent, hogy levezesd a kisebbségi komplexusból adódó feszültséget 😄
Egyébként megjelent az IE8 elsõ bétája:
Internet Explorer 8 beta 1
Egyébként megjelent az IE8 elsõ bétája:
Internet Explorer 8 beta 1
Dano téged be kéne zárni egy olyan szobába, amelynek a falai üvegbõl vannak és egy pingvinekkel teli akvárium van felette, a szoba közepén meg egy almafa, ott kéen téged hagyni 2 hónapig, hogy tombold ki magad... Ja a rókás poszter is jól jöhet, hogy minden téren kiéld magad..
Blackmail the Universe
Megint egy buta fikázás... Te nem tudod értelmezni a cikket? 3 motor lesz
1. IR7 motorja
2. IE8 motorja (ACID2-es megfeleléssel)
3. Régi weboldalaknak szánt motor
Hol itt a marketingkommunikáció?
1. IR7 motorja
2. IE8 motorja (ACID2-es megfeleléssel)
3. Régi weboldalaknak szánt motor
Hol itt a marketingkommunikáció?
> És eldöntötték h legalább marketingileg lekommunikálnak egy szabványos motort.
Attol tartok, hogy igazad van. <#szomoru1>#szomoru1>
Attol tartok, hogy igazad van. <#szomoru1>#szomoru1>
> Ezt kifejtenéd? Nekem még nem volt problámám IIS miatt pedig évek óta csak firefoxot használok.
Ezek szerint a Firefox elott nem hasznaltal alternativ bongeszoket. <#smile>#smile>
Egyebkent persze, hogy kifejtem. Egy idoben az IIS azt csinalta, hogy a user_agent alapjan szandekosan dobott hibas oldalakat a konkurrens bongeszoknek. Mivel GNU/Linux-tol nem allsz tavol csak megemlitem, hogy elsosorban ennek a korszaknak a hagyateka volt a Konqueror-ban levo custom user_agent feature, amivel "meghamisithatod" a bongeszod azonositojat, igy pl. IE-nek alcazhatod a konquerort es pl NT5-nek az OS-t az IIS szamara.
Ezek szerint a Firefox elott nem hasznaltal alternativ bongeszoket. <#smile>#smile>
Egyebkent persze, hogy kifejtem. Egy idoben az IIS azt csinalta, hogy a user_agent alapjan szandekosan dobott hibas oldalakat a konkurrens bongeszoknek. Mivel GNU/Linux-tol nem allsz tavol csak megemlitem, hogy elsosorban ennek a korszaknak a hagyateka volt a Konqueror-ban levo custom user_agent feature, amivel "meghamisithatod" a bongeszod azonositojat, igy pl. IE-nek alcazhatod a konquerort es pl NT5-nek az OS-t az IIS szamara.
"IIS-t eleve ugy kesziti el, hogy csak IE-vel lehessen normalisan bongeszni az ezaltal kiszolgalt oldalakat"
Ezt kifejtenéd? Nekem még nem volt problámám IIS miatt pedig évek óta csak firefoxot használok. Konfiguráltam is párszor IIS-t és mindig firefox alól (is) teszteltem de nem volt vele semmi probléma.
(én is linuxpárti vagyok szóval nem kötekedésbõl kérdezem)
Ezt kifejtenéd? Nekem még nem volt problámám IIS miatt pedig évek óta csak firefoxot használok. Konfiguráltam is párszor IIS-t és mindig firefox alól (is) teszteltem de nem volt vele semmi probléma.
(én is linuxpárti vagyok szóval nem kötekedésbõl kérdezem)
Az eredeti gondolatmenet inkább az volt hogy: "...szátok meg ez a ... csög EU csõcselék megin elkente a szánkat egy 3. világbeli állam teljes költségvetésével, ráadásul az ítélet alapja közröhej tárgya. Erre jönnek megin a vasporos ...csájú traveszti rib... anyjukat ...szák tele Operáék, és a ...kupac EU megin ránkveri a halál retkes ...szát" 😄
És eldöntötték h legalább marketingileg lekommunikálnak egy szabványos motort. Valószínûleg gyorsan kell lépniük pár dologban hasonlókat, ha az EU-ban akarnak még kereskedni...
És eldöntötték h legalább marketingileg lekommunikálnak egy szabványos motort. Valószínûleg gyorsan kell lépniük pár dologban hasonlókat, ha az EU-ban akarnak még kereskedni...
Izé. Az elnevezás megzavart. Szóval nem a kompatibilitási mód helyett volna jó az IE7 motor, hanem a régi oldalakhoz használható motor és az IE7 motor közül elég volna egy is a bönészõbe.
Ja, és az elõzõ nem válasz akart lenni.
Ja, és az elõzõ nem válasz akart lenni.
Nem tudom, hogy mas is olvasott-e a sorok kozott?
Osszegezzuk:
1. A bongeszojuk egyeduralomra tor a windowsba integralva
2. Ezutan 13 evig magasrol tesznek a szabvanyokra (lehet, hogy elozoleg is volt atfedes)
3. Antitrust perek kovetkeznek a Netscape kezdemenyezesevel
4. A perek evekig huzodnak
5. A vallalatot a feldarabolas veszelye fenyegeti
6. Az MS megtesz mindent, hogy a bongeszoje a Windows-ban maradhasson es a tenyallas ellenere valahogy megis gyoztesen kerul ki
7. Ekozben zavartalanul tovabb epiti a monopoliumot, IIS-t eleve ugy kesziti el, hogy csak IE-vel lehessen normalisan bongeszni az ezaltal kiszolgalt oldalakat
8. EU perek, dollarmilliardokba kerult, evekig huzodott, MS-t viszont tovabbra sem hatja meg, megy a sajat feje utan es eltapos mindenkit aki az utjaba kerul
9. 2008. A MS bejelenti, hogy:
"Úgy véljük, hogy a játékszabályok megtartása és azok követése rendkívül fontos, ezen gondolat egyik ékes bizonyítéka pedig az Internet Explorer 8 alapértelmezett üzemmódja lesz"
Nem inkabb az a konkurrens bongeszok ternyereset probalja igy ellensulyozni? - mert amig az IE egyeduralmon volt nem igazan volt visszatarto ero a szabvanyokra magas ivben ...-tol.
Osszegezzuk:
1. A bongeszojuk egyeduralomra tor a windowsba integralva
2. Ezutan 13 evig magasrol tesznek a szabvanyokra (lehet, hogy elozoleg is volt atfedes)
3. Antitrust perek kovetkeznek a Netscape kezdemenyezesevel
4. A perek evekig huzodnak
5. A vallalatot a feldarabolas veszelye fenyegeti
6. Az MS megtesz mindent, hogy a bongeszoje a Windows-ban maradhasson es a tenyallas ellenere valahogy megis gyoztesen kerul ki
7. Ekozben zavartalanul tovabb epiti a monopoliumot, IIS-t eleve ugy kesziti el, hogy csak IE-vel lehessen normalisan bongeszni az ezaltal kiszolgalt oldalakat
8. EU perek, dollarmilliardokba kerult, evekig huzodott, MS-t viszont tovabbra sem hatja meg, megy a sajat feje utan es eltapos mindenkit aki az utjaba kerul
9. 2008. A MS bejelenti, hogy:
"Úgy véljük, hogy a játékszabályok megtartása és azok követése rendkívül fontos, ezen gondolat egyik ékes bizonyítéka pedig az Internet Explorer 8 alapértelmezett üzemmódja lesz"
Nem inkabb az a konkurrens bongeszok ternyereset probalja igy ellensulyozni? - mert amig az IE egyeduralmon volt nem igazan volt visszatarto ero a szabvanyokra magas ivben ...-tol.
Nem értem miért kell 3 motor. Az IE7 motor nem lenne elegendõ kompatibilitási módnak?
Egy dolgot kellett volna tennie a mikorszoftnak: egy rohadt szabványos motort készíteni, és pont. Ha nem vetted volna észre ezen röhög a világ, meg a hír tálalásán.
Egyébként meg Opera <#wave>#wave>
Egyébként meg Opera <#wave>#wave>
Ez nagyon lol 😄 Az M$ felismerte, hogy lépnie kéne, de azért kompatibilissá teszi önmagát önmagával 😄
Nem lenne egyszerûbb a motorokat flexibilesen alkalmazkodóvá tenni? Valahogy úgy hogy minden szabványt támogasson, de figyelje a rontott kódot, és azt is képes legyen kezelni?
Persze lehet h ez lassítná a böngészõt. Én spec magasról tennék a nem szabványos honlapokra. Tanuljanak meg programozni a lúzerek...
Nem lenne egyszerûbb a motorokat flexibilesen alkalmazkodóvá tenni? Valahogy úgy hogy minden szabványt támogasson, de figyelje a rontott kódot, és azt is képes legyen kezelni?
Persze lehet h ez lassítná a böngészõt. Én spec magasról tennék a nem szabványos honlapokra. Tanuljanak meg programozni a lúzerek...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Hát igen nagy tévedésben vagy, ugynis Firefox "fanatikus" vagyok, de pl médialejátszásra is az ingyenes KMPlayert használom Media Player helyett mert sokkal jobb...
Mondja ezt az, aki mindent fikáz ami nem m$, fõleg akkor ha m$ konkurencia. És ráadásul minden topikba ahol 1 rossz szót szóltak egy m$ termékrõl, beírja hogy "szánalmasak vagytok" vagy "buták vagytok". szánalmas...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként a Firefox is csak a 3-as verzióval jut el oda, hogy teljesen szabványos legyen. A FF2 megbukik az Acid 2 teszten.
A MS már kapott pár milliárdnyi bûntetést már pályafutása során
"Úgy véljük, hogy a játékszabályok megtartása és azok követése rendkívül fontos"
Ehhez kellett nekik vagy tíz év. Gratulálok.
Ehhez kellett nekik vagy tíz év. Gratulálok.
Hallottam még jó pár éve olyat, hogy az IE motorja (Mac verzió) már készen állt arra, hogy szabványos legyen. Csak a vállalaton belül nem adtak rá lehetõséget (vagy mi). Most végre ezt is megéltük. :-)
Ilyenkor hol van egy moonman aki megmagyarázza, hogy miért van igaza az MSnek??<#mf1>#mf1>
Blackmail the Universe
S része lesz a terméknek egy döntésmechanizmus, ami véletleszerûen kapcsolgat ezen motorok között :o)
... és mindezt úgy tálalják, mint ha õk tennének szívességet azzal hogy a jövõben betartják a szabályokat.
Az túl sok lenne, ha esetleg elnézést kérnének? Jó rendben, ha nem akarom nem veszem meg a microsoft termékeit, mindezzel csupán az a baj, hogy reklámaikkal félrevezetik a vásárlókat. Ha egy porszívó gyártó céget meg lehet büntetni a félreérhetõ reklámok miatt, akkor a microsoftot miért nem lehet?
Az túl sok lenne, ha esetleg elnézést kérnének? Jó rendben, ha nem akarom nem veszem meg a microsoft termékeit, mindezzel csupán az a baj, hogy reklámaikkal félrevezetik a vásárlókat. Ha egy porszívó gyártó céget meg lehet büntetni a félreérhetõ reklámok miatt, akkor a microsoftot miért nem lehet?
) hehe mostmár az MS is azt mondja amit itt sokan mondtunk hogy IE-vel van kompatibilitási gond nem a többi böngészõvel. Akik nagyon védték az IE-t azok most rendesen pofáraeshettek😄
"a szabványok betartását erõltetõ kompatibilitási üzemmód lesz az IE8 alapértelmezettje"
tehát eddig csak a többi böngészõt akarták kiirtani, és most hogy ff, és más böngészõk erõsödnek fontosnak tartják már a szabványokat. Saját maguk Ismerik be hogy eddig milyen kis gyükerek voltak.
"a szabványok betartását erõltetõ kompatibilitási üzemmód lesz az IE8 alapértelmezettje"
tehát eddig csak a többi böngészõt akarták kiirtani, és most hogy ff, és más böngészõk erõsödnek fontosnak tartják már a szabványokat. Saját maguk Ismerik be hogy eddig milyen kis gyükerek voltak.