Mirror's Edge infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látogassátok meg a Mirror's Edge-s oldalamra <#vigyor>#vigyor>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Ma láttam elõször, és bizony az elsõ képkocka után tudtam hogy ezt imádni fogom.
Szerintem gyönyörûen néz ki, pont olyan mint a valóság. Nem kell mindennek olyan szinesnek lennie mint a Bioshocknak. Ez a fehér, szürke, kék, piros, narancs világ nagyon el van találva. A sok motionblur meg csak látványra való, játékban észre se veszed.
Mozgás közben is láttam már és bizony tényeg az eddigi legralisztikusabb futás.
A sztorival meg semmi baj sincs, sõt. Végre nem egy világmegmentõs szuperhõsös egyedüllegyõzökegyegészhadsereget tucatszori.
Ez a tetõkön rohanós yamakazi harcolós játék pedig nagyon bejön az Assassin's Creed <#eljen>#eljen> óta.
Nagyon várom!!
Szerintem gyönyörûen néz ki, pont olyan mint a valóság. Nem kell mindennek olyan szinesnek lennie mint a Bioshocknak. Ez a fehér, szürke, kék, piros, narancs világ nagyon el van találva. A sok motionblur meg csak látványra való, játékban észre se veszed.
Mozgás közben is láttam már és bizony tényeg az eddigi legralisztikusabb futás.
A sztorival meg semmi baj sincs, sõt. Végre nem egy világmegmentõs szuperhõsös egyedüllegyõzökegyegészhadsereget tucatszori.
Ez a tetõkön rohanós yamakazi harcolós játék pedig nagyon bejön az Assassin's Creed <#eljen>#eljen> óta.
Nagyon várom!!
Istenem, néhány ember mekkora egy f@sz tud lenni. Hozzátenném akinek nem inge, ne vegye magára, de inkább vegye.Magasról lesz@rom!Azt nem értem mi a Jézus Krisztus szakállszõréért kell beleírni minden kibeb@szott cikkhez a kommentbe, hogy ez kula szerinted, meg amaz. Ki a túrós faszom kiváncsi rá? Átlag iq -10. Assholes! Ügye drunkZero, meg a nyomorult kis lelkivilágod.
Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case
Inkább várok egy utolsó szart, és érintsen kellemesen, ha közepes minõségû, mint hogy (a mostani divatot követve) kattanjak rá a hype-ra, várjak valami világmegváltást, aztán essek pofára, mert csak átlagos.
A pozitív hype az eladásoknak kedvez, a negatív meg a lelkivilágomnak. És a lelkivilágom fontosabb.
Úgyhogy:
Eléggé szarnak tûnik. Nagyon mûanyag ez a grafika. Ráadásul én még belsõ nézetes közelharcot még nem láttam jól megoldva.
A pozitív hype az eladásoknak kedvez, a negatív meg a lelkivilágomnak. És a lelkivilágom fontosabb.
Úgyhogy:
Eléggé szarnak tûnik. Nagyon mûanyag ez a grafika. Ráadásul én még belsõ nézetes közelharcot még nem láttam jól megoldva.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bírom azokat, akik <10 képbõl, meg két infómorzsából kiindulva leutolsószaroznak egy játékot...
Micsoda egy baromság.
"Teljesen egyedi belsõ nézet.."
Na neee...
Persze még akármilyen is lehet a játék!
Ne aludjunk elõre a medvebõrön!
Már alig várom a játékból készült filmet! <#eplus2>#eplus2>
Na neee...
Persze még akármilyen is lehet a játék!
Ne aludjunk elõre a medvebõrön!
Már alig várom a játékból készült filmet! <#eplus2>#eplus2>
aztaq micsoda története van ennek. Gondolom vagy 1 percig gondolkodtak rajta 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha az összes toronyházba be lehet menni és szétnézni a szobákban, majd liftezni, akkor jó lesz, egyébként egy rakás szar.
Cewa mindenki!
Nekem is tetszik a játék meg az alapötlet is érdekel. De szerintem is túl sok a mósön bûr.
Bye!
Nekem is tetszik a játék meg az alapötlet is érdekel. De szerintem is túl sok a mósön bûr.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
azért játéknak nem rossz, megnézzük!
A mai játékoknál már túlhasználják a motion blurt...Szép is lenne, ha ugrálnék itthon, aztán kifolyna a szemem a sok elmosódástól...
ilyen semmitmondo kornyezetet mar reg nem lattam jatekban