21
  • blackswan
    Én azt olvastam, hogy Trent bejelentette a NIN feloszlását. Most meg új album.. ráadásul ilyen nagyszabású ... és ilyen jóó?!
  • Jimbo86
    Torrent

Mind a 36 szám, pdf fájllal és háttérképekkel:)
  • GregSB
    Ja most nézem ez csak az első 9 szám. De az se lenne para ha valaki belinkelné a teljes torrentet...
  • Jimbo86
    Istenem mekkora géniusz ez az ember. Trent Reznor egy istenség.
    Most hallgatom az anyagot és...félelmetes. Olyan atmoszférája van, hogy hihetetlen. Nem is reklámozták agyon...sőt nem is reklámozták egyáltalán:) Ehhez képest egy kincset adott ki, mint a 6. stúdióalbumot...csupán 1 évvel a Year Zero után! Hát igen...marad ő az egyetlen és örök kedvenc.
    Ja és lehet h letöltöttem, de én is megveszem az 5 dolcsis verziót:)
  • GregSB
    Ghosts I is the first part of the 36 track collection Ghosts I-IV. Undoubtedly you\\\'ll be able to find the complete collection on the same torrent network you found this file, but if you\\\'re interested in the release, we encourage you to check it out at ghosts.nin.com, where the complete Ghosts I-IV is available directly from us in a variety of DRM-free digital formats, including FLAC lossless, for only $5.

Szóval nem érdekli TR-t ha valaki letorrentezi, csak megemlíti hogy ha támogatni akarják akkor megtehetik a hivatalos oldalon. Szóval ha linkelem a torrentet, az egyáltalán nem lesz warez:

Torrent

Én ettől függetlenül meg fogom venni az $5-os "pakkot".
  • GregSB

Nekem 5 dollárt meg fog érni a 36 szám, mivel szeretem a NIN-t. Amint nemlesz behalva az oldal meg is veszem jól.
  • Frayer
    Elég lenne csak tripla-dupla pluszor plusz jó minősítő
  • szacsi
    A cd-k arai csak idehaza ilyen magasak...
  • feamatar
    megnyugtatásodul mondom hogy 20-30 évvel ezelőtt is annyi volt a szar mint ma csak azokra már a kutya sem emléxik(sajnos már gyakran az igazán jókra sem :( )
  • M0RN1NGST4R
    scagnetti , cat: félreértettetek, vagy félreérthetően fogalmaztam. Nincs nekem semmi bajom, ha valamiből extra kiadás jön, mert ha rajongó lennék, biztos örömmel fogadnám. Arra céloztam, hogy frázis szinten van (nyelvtanilag) túlbonyolitva a kifejezés. Innen már csak egy lépés, hogy mondjuk ilyen szörnyszülötteket találjanak ki: Mega Hyper Ultra Deluxe Super Extra Limited Edition Package. Nem lenne elég egy Extra nevű csomag, meg egy Limited?
  • sKie
    Na tessek. Ezt nevezem, le is toltom az amazonrol, mert akarom, hogy nojon a statisztika. Tetszik, mikor igy nyitnak a rajongok fele, felvilagosultan, jozanul gondolkodnak es haladnak a korral, nem pedig a begyoposodott es hulye gondolkodasmodot kovetik, mint a KISS. Sirtam a rohogestol, mikor meghallottam a kijelenteseiket.
  • FoodLFG
    Értem mire gondolsz, de a hírben az van, hogy:

A Nine Inch Nails (NIN) ugyanis a Creative Commons licenc alatt jelentette meg a legújabb, Ghosts I-IV című instrumentális zenei albumát. Minden dal a licenc hatálya alá esik, vagyis szabadon hallgathatók, terjeszthetők, másolhatók és remixelhetők.

Utána:

rajongók már ingyen letölthetik az együttes honlapjáról az első kilenc zeneszámot tartalmazó Ghosts I nevű albumot.

Én nem tehetek róla, de úgy értelmezem, hogy az egész pereputty Creative Commons licenc alatt van. Az első albumot meg már le lehet tölteni az akármilyen oldalukról. Tehát később jön a többi..
  • Ferrer
    Még mindig nem értem, mi ez a hiszti mostanában a magas CD-árakkal.. Régen a bakeliteknek is kb. ilyen áruk volt, pedig azok el is koptak. Igaz, ennyi gagyi se volt, mint ma.
  • Cuccerst
    Ez a torrent mind a 36 számot tartalmazza, pedig elvileg csak az első 9 terjeszthető szabadon.
  • scagnetti
    Azért mert vannak még rajongók akik hajlandóak érte pénzt is adni.Nem mindenki tölti le a kedvencét.
  • Cat #6
    valamiért be kell szedni 300 dollárt.
  • zotyaxxx
    Ez jó ötlet.

Off:kedves cikkíró, nem kötekedésből mondom, de olvasd el az uccsó mondatot. nekem kicsit fura, amúgy többnyire bírom a cikkeidet :-)
  • FoodLFG
    Bár engem nem nagyon érdekelnek, de most ez le fogom tölteni. Mondjuk nem tőlük, mer' tudják ki fog nekik e-mailezgetni, meg mittom én. Inkább letorrentezem.

Itt egy link a torrenthez (valamiért most a thepiratebay nem megy)

Azért egy ilyen linket a cikkbe is be lehetett volna rakni, az úgy stílusos lett volna..
  • tvik
    Tényleg zseniális.
    Kíváncsi vagyok bejön-e a számításuk.
  • M0RN1NGST4R
    amúgy az elgonolás zseniális.
  • M0RN1NGST4R
    "Ultra Deluxe Limited Edition Package" most komolyan miért kell ennyire fokozni?