28
Van-e ilyen valakinek?
-
#28 http://www.sg.hu/forumkereso.php?mit=monitor&hol=topic -
#27 Egyébként meg itt 150-ért is van... -
#26 Mivel sokat xarakodok grafikus programokkal,azt mondom a Samsung egy árnyalatnyival szebb,de ez már lehet az én képzelgésem is, ezt csak akkor tudnám megmondani, ha kipróbáltam volna egymás mellett a kettőt,de amikor "jött" a samsung előtte 1 nappal már el is adtam az Lg,de mint írtam nekem nagyon bevált az is :)
Mindenestre a samsungon HD filmek szebbek ,ezt biztos:)Talán a kontraszt miatt,mert az jobb a samsungnál,de izlések és pofonok :) -
#25 Ha a méretét nem nézed szerinted melyik volt a jobb? -
#24 Ha játékra, filmnézésre kell, akkor felesleges ilyet venned. -
hallertos #23 Hali.most készülök lecserélni régi jo kis crt monitorom,teccik ezaz lg,de néztem pár acert is,nehéz a döntés,150et szánnék rá,180ez az lg amit kismiki mutat,+éri még 30at bele ölnöm? -
#22 Nekem előtte ez volt,most váltottam Samsungra (így rótták le egy régebbi tartozást),bár ez 27'-es,de visszatérve az LG-re ,szerintem nagyon pöpec "kis" monitor :) -
kismiki #21 300ezrem sajnos nincs egy monitorra :( -
#20 Szerinted milyen monitor lenne való egy grafikusnak? -
Inquisitor #19 Kisebb valós láthatósági szög, meg alant írták kemény 18 bites (se) real színpaletta. Nem viccből kerül vagy 2x annyiba egy nem TN paneles monitor.
De ha színhűség akkor ott vannak pl. a LED-es monitorok. Egy 20"-os Samu Xl már 300K-ért vihető és vehető. -
#18 tipp: kevesebb színt tudnak. -
kismiki #17 Hát a grafika is azért érdekelne de főleg játék és film. Grafikára miért nem jó? -
#16 Emellett persze lehet, hogy nincs szükséged egy ilyen magasabb kategóriájú monitorra, attól függ, mire akarod használni.
Állítólag játékoknál és filmeknél is látszik a különbség, de olyat még nem nagyon láttam, hogy valakinek ezekre a célokra nem felelt meg a TN panel.
Grafikai munkáknál viszont már nem igazán megfelelőek a TN paneles monitorok. -
#15 Egészen biztosan jó, szerintem nem kell aggódni.
Azért ez nem olyan, mint a 90 ezres TN panelesek.
A wikipedián utánanézhetsz, hogy miért van ilyen ára az MVA, PVA, S-IPS paneleknek a TN-nel szemben. -
#14 De ez MVA paneles. Azért ilyen drága. -
kismiki #13 ok de ez 16:9! -
kismiki #12 Hát azért vagyok itt, hogy pl ezt megtudjam :) -
#11 van pénz -
#10 Én '22es LCD-TV-s monitort néztem Samsungban és LGben 90 körül, 180ért már sok ez szerintem. -
#9 tanusitványok mit jelentenek?pl semko az mi? -
kismiki #8 Kicsit húzom a fogam. Szted megéri? -
#7 Nekem 1 ötszáz éves jófajta távolkeleti cuccos van 3 és fél színű, úgyh lassan nekem is kellene egy váltás. -
#6 Nem rosz ennyiért. -
kismiki #5 Gondoltam, hogy azért itt is értenek hozzá :) -
kismiki #4 180 -
#3 Itt több sikerrel jársz a kérdéseddel.
-
#2 mennyi "zsé"?:) -
kismiki #1 Sziasztok!
Régóta fáj már a fogam erre a monitorra, de csak most lett meg rá a zsém és érdekelne van-e valakinek hasonlója. Mik a tapasztalatok?