263
Kitalált és vicces cikkeket várunk a \"szerkesztőségbe\". Itt lehetőség adatik rivális csapatok kigúnyolására - irodalmi stílusban. Játékosok és csapatok karikaturizálása hírek cikkek és riportok közvetítésében. Csak kreatívan!
-
#22 ja, a Siófoki aranypart, csillogás miegymás :Dddddd -
Csesza #21 vártam bele egy olyat, hogy a Balaton miatt is odamegy :D -
#20 "Tudom a csapattársak kezdetben utálni fognak, de majd beverem a pofájukat"
ezen beszartam xd -
#19 nem is az volt a szándékom csak érzékeltetni akartam, hogy Messi megsértődött a Barcara.... :D -
#18 nem rossz. gondolom Real fan vagy :D
Amúgy szögezzük le az elején, hogy ebben a topikban sem az a cél, hogy a másik csapatát le"Barkasz"-ozzuk. -
#17 figyelünk -
#16 utánanéztem a dolgoknak....:D
Messi: A madridi Marca közölte le először a világraszóló hírt, miszerint Lionel Messi a Magyarországi BFC-Siófok csapatához igazol a nyáron. A hírek szerint az üzlet 2.5 millió ejuróról+8 játékosról szól. A Barcelona csapta ezzel magyarázta furcsa döntését: "Hosszú ideje problémákkal küszködik a csapat és keressük ennek az okát a klub vezetésével. Egy hete Laporta elnök úr az irodájában nézte vissza az egyik meccset amikor is megvilágosodott. Gyorsan jött és elmonta nekem is, hogy Messi gyöngyörű és eredményes játéka visszaveti a többieket. Kiváltkép Ronaldinhot, aki ezáltal irigykedik a - Ronaldinho által elnevezett - Barackfejűre (Messi). Aztán megkerestünk pár klubot, - melyek nagyon messze vannak Barcelonatól, hogy Ronnie ne érezze az átható barackszagot - hogy kinek kellene. Aztán egyedül a Siófok jelentkezett, hogy ők megadnák a kért árat. Hosszú egyeztetés után megköttetett az üzlet."
Messit kicsit meglepte a döntés, de utána már így nyilatkozott: "Igazából kicsit furcsálom, hogy nem kellek a Barkasznak, mert én mindenemet nekik adtam, de jólvan. Viszont örülök, hogy a Siófokhoz kerülök, mert már több éve követem játékukat és tetszett amit láttam. Tudom a csapattársak kezdetben utálni fognak, de majd beverem a pofájukat. És, hogy mi a cél? 2 év múlva BL döntő..."
(Ha szar srry :D) -
#15 mondatba folgald léccives, így az is megérti aki nem tudná, hogy ki az a Maldini, és milyen a kapcsolata a 3 klubnak egymással. -
#14 Maldini-Inter vagy Juve -
#13 :DDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddddd -
#12 Nemsokára "tollat" ragadok és kicsit rászállunk erre a dinoszaurusz Milán témára :) -
#11 Még akkor írtam be a magyar válogatott topicba, amikor friss volt. Talán azért :) -
#10 ez nagyon nagy, de mintha vhol már olvastam volna :)
amúgy zsír, gratulálok
-
#9 :DDDDD
jó topik +fav -
#8 jaja, mondatokba öntve kéne ezeket f@szásan megfogalmazni. -
#7 :DDDDDDDddddddd -
#6 én csak egy szalagcímet találtam
Adriano vizet ivott! -
#5 -
#4 Kerek mondatokban és kicsit kifejtve jobb lenne -
#3 Messi -> Siófok
Ronaldinho -> BKV Előre
C. Ronaldo -> Vasas
mint nyilatkozták, egy kis nyugalomra vágynak. -
#2 A bosnyákok ellen készülő magyar válogatott szövetségi kapitányát, Bozsik Pétert a válogatott délutáni edzése után egy rövid interjú erejéig tartottuk fel:
Érződik még a játékosokon a Norvégia elleni blama?
Természetesen túltettük magunkat rajta, hiszen profi játékosokról van szó, akik mentálisan is erősek. Ők is hibáztak, én is hibáztam a csapatösszeállításban.
Pontosan mire gondol?
Nem akarok túlságosan belemenni ebbe, hiszen próbálunk az ellenfelek számára továbbra is kiismerhetetlenek maradni. Röviden annyit, hogy a jó formában lévő Sebők Vilmos, csatárposzton a robbanékony és agilis Tököli - Sowunmi duó lehetett volna hatékonyabb.
Sokan kritizálják Thomas Sowunmi szerepeltetése miatt…
Én bízom a játékosaimban és olyan vázra építem a csapatot, amely rutinos, és kellő nemzetközi tapasztalatlansággal rendelkezik. Thomas rengeteg gólt rúg az edzéseken, főleg Éger Laci hazaadásait használja ki nagy hatékonysággal. A bosnyákok ellen is kezdeni fog.
Kapusposzton sem várható változás?
Gábor évek óta a válogatott első számú kapusa, ezen egy gyengébb meccs sem változtat. Az edzések is jó hangulatban telnek, amióta Gabi amatőr hibáival nevetteti meg a többieket. Ez még jobban összekovácsolja a csapatot.
Mikor jöhetnek a fiatalok?
Mindennek megvan a maga ideje Az U21-es válogatott remek eredményeket produkál, velük 10-12 év múlva számolok a felnőttválogatottban.
Halmosi sérülése mellett vannak-e további maradiak?
Sajnos a mai edzésen hárman is sérülést szenvedtek; Huszti Szabi Torghelle belépője nyomán keresztszalag szakadást szenvedett, Juhász Roli ugyancsak Torghellével fejelt össze balszerencsésen, ennek következtében felrepedt a fejbőre, Horváth Andris pedig az edzés végén Torghelle pároslábú becsúszása után maradt a földön. Az előzetes orvosi vizsgálatok szerint 3 hetet kell kihagynia.
Végül pedig: mi lehet a nyerő taktika?
Az edzéseken rengeteget gyakoroltuk a futballt, így minden esélyünk megvan a győzelemre. Technikás focit játszunk, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb fegyverünk a taktika és elképzelés nélküli játékunk, hiszen ezzel minden ellenfelünket meglepjük.
Nincs más hátra: sok sikert kívánok!
Köszönöm!
Mivel régen volt már, ezért az egy kis adalék az Éger Lacis utaláshoz (aki nem emlékezne): Mao-Norvégia 1-4 (15.perc)
-
#1 Várok humoros és saját magatok által kitalált cikkekre. Kezdésnek bedobom egy hosszabb lélegzetű interjúmat a Bozsik-éra magyar válogatottjáról. Egy pillanat jön is.