101
-
#21 nájszos darab, ezerhála :) -
#20 gratula,szép :) -
#19 banner:
eredmenyjelzo:
háttér:
remelem megfelel :D -
#18 Láttok még esélyt a bajnoki címre? -
#17 psg kieső helyen? ezt nem tudtam:O -
#16 ha nekem is csinálsz eredményjelzőt, hálásköszönet :) (csak mezek helyett címerek lennének -.-) előre is köszipuszi :) -
#15 Wendelcsákó nemnormális :DD
ha holnap este ráérek sztem tolok ide bannert, ahogy látom lesz erdeklodes a topik irant
(de csak inter eredemynjelzo utan term. mert azzal igyis csusztam -.-) -
#14 Bordeaux 3 - 0 Paris Saint-Germain
Parc Lescure, 30309 néző, vezette: M. Lannoy
Gólszerzők: Wendel (32', 49', 51')
Sárga lap: Chalmé, Trémoulinas, Alonso
Piros lap: -
Felállás: Ramé - Chalmé, Diawara, Jurietti, Trémoulinas - Alonso (Ducasse), Menegazzo, Micoud (Obertan), Wendel - Cavenaghi, Chamakh (Bellion)
Szépen játszottunk, lemostuk a pályáról az amúgy is gyengélkedő PSG-t :)
grat a csapatnak
-
#13 Na már vezet is a Bordeaux. -
#12 Sport 1 21:30-kor asszem. Jo mecs lesz -
karajjj #11 ma lesz este a PSG ellen -
#10 Jó csapat, csak olyan nehéz egy ilyen csapatnak drukkolni Magyarországról, mert alig adnak meccseket (legalábbis én nem nagyon futok bele a Bordeaux-meccsekbe). -
#9 így van,
inkább az volt a meglepetés, hogy ennyire nem ment nekik, és nem voltak az elején -
#8 nem meglepetéscsapat,évek óta itt lenne a helyük.
kb mint spanyolországban az atlético.
Chamakh-ot szerintem pár éven belül elviszik,Saivet pedig félisten lesz Obertannal együtt (aki nézi korosztályos meccseket,tudja,miről van szó) -
karajjj #7 az tuti, hogy nem hagynák szó nélkül... -
#6 hát igen, én is sajnálom őket, 17.-ek a tabellán, két pontra a kiesőhelytől. Mekkora balhé lenne Párizsban ha a PSG kiesne az elsőosztályból :S -
#5 PSG-t kicsit sajnálom, nagyon nem megy nekik mostanában. :( -
#4 A következő meccs:
(2008.03.02 21:00)
Girondins Bordeaux - Paris Saint-Germain
Parc Lescure
Tabella:
-
#3 A 2007/08as bajnoki keret:
Kapusok: Ulrich Ramé (csk), Kévin Olimpa, Mathieu Valverde
Védők: Carlos Henrique, Franck Jurietti, David Jemmali, Souleymane Diawara, Romain Brégerie, Mathieu Chalmé, Florian Marange, Marc Planus, Benoit Trémoulinas, Fouad Dahmoune
Középpályások: Alou Diarra, Johan Micoud, Alejandro Alonso, Juan Pablo Francia, Wendel, Pierre Ducasse, Christian Perucchini, Ted Lavie, Abdou Traoré, Wilfried Moimbé
Támadók: Fernando Cavenaghi, David Bellion, Jussie, Henri Saivet, Gabriel Obertan, Marouane Chamakh
Vezetőedző: Laurent Blanc
Gólkirály jelenleg: Fernando Cavenaghi (15 gól) -
#2 Utána egy kis történelem: Magát a klubot 1881-ben alapították, a futball részleg 1910-ben indult el. A csapat ötször hódította el a francia bajnoki trófeát (1950, 1984, 1985, 1987, 1999), háromszor a francia kupát (1941, 1986, 1987), valamint európai porondon is letette a névjegyét, hiszen 1996ban Intertoto-kupát nyert. A csapat jelenleg a mintegy 35000 férőhelyes Chaban Delmas stadionban játssza a meccseit, amit ma Parc Lescure néven ismerünk (2001 óta) -
#1 Meglepett, hogy a francia bajnokság idei meglepetés- és élcsapatának még nincsen topikja, úgyhogy gondoltam megnyitom :)
Először is pár link:
A Bordeaux hivatalos oldala
Wikipédia