FC Girondins Bordeaux

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
3-2...még 30perc van...szerintetek képesek megfordítani??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

:( :( :(
Fabio Capello
3-1... :(

az elsö fél ora után már nem láttam reményt, de aztán Wendel:), és a játék képe is egész más lett.
Jók vagyunk...

De juriettit nagyon kifütyülik

Nézzétek a második félidöt...
Hajrá Girondins
Fabio Capello
ne parázz :)

Wendel lõtte, kimás :D

fsgh
2-1!! ha nem kapnak több gólt akkor még talán...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fabio Capello
azér ironikus hogy mindkét gólt egy védõ lõtte. Félidõben majd lesz egy alapos fejbepancsolás

fsgh
2-0...ezt már buktam...

Fabio Capello
:) menni fog ne aggódj, meglepett, hogy csak egy csatárral (Cave) álltunk ki... ez nem jellemzõ blancra

fsgh
hát remélem nyernek mert tettem rájuk tippmixen:SSS

Fabio Capello
kaptak egy kis elõnyt :D

fsgh
10.perc körül és már 1-0...:SSS

Fabio Capello
gyõzünk :)

itt a nagy nap:)
meglesz tutira..

jo meccsnézést mindenkinek estére
Fabio Capello
holnap itt a remek alkalom :D Ha nyerünk, átvesszük az elsõ helyet a tabellán :)

Gunnersboy
akkor ezekszerint túl régen néztem bordeaux meccset :D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
elég rég nincs benn már a kezdõben, meg sokat is volt sérült...

Gunnersboy
Mavuba veszteség lesz ha jól érzem

vagy csak tul kevés Bordeaux meccset láttam mostanság?:DDD

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Fabio Capello
Hogy a meccsig ne maradjunk hírek nélkül:

-Cavenaghi, Diawara és Diarra újabb négy, Obertan, Jurietti és Trémoulinas újabb két évet írt alá nálunk :)

-Edixon Perea eligazolt a Grémióba

-Rio Mavuba nem hosszabbított, és a Villarealba igazolt

Fabio Capello
vettem :)

Gunnersboy
akartam mondani, minden mecs utan ugy ird ki az eredményt meg a többit mint a #14ben mert az alapján csinálom majd mindig a bannert :)

Fabio Capello
Egy-két számadat a Lyon-Bordeaux meccs elõtt:

-Ez lesz a 43. mérkõzés a Lyon és a Bordeaux között
-42 meccsen 11 Bordeaux-gyõzelem, 12 döntetlen és 19 Lyon-gyõzelem
-49 gólt lõttünk a Lyonnak, és 64-et kaptunk
-Tavalyi utolsó meccs: Lyon-Bordeaux 1-2 :)

Fabio Capello
nagyon remélem és üdv a csapatban :)

Sziasztok most találtam rátok...

Nem gondoltam h valaki szurkol még a Girondiaknak rajtam kívül:)
most mar ezt is tudom.

Vasárnap nyerünk, mivel idegenbe jóók vagyunk
Cavenaghi lõ 2öt

Attila
Fabio Capello
A ma közzétett lista alapján Fernando Cavenaghi egyike annak a három jelöltnek, aki versenyben van a Ligue1 legjobb focistájának járó elismerésért februárban. A jelöltek:
- Fernando Cavenaghi (Bordeaux)
- Steve Mandanda (Olympique de Marseille)
- Pascal Feindouno (AS Saint-Etienne)

(forrás: girondins.com)

Gunnersboy
pár kép a meccsrõl am. :)

Fabio Capello
:D Nem rajtam múlik, én foglalkozom a topikommal :)

Gunnersboy
gyorsan elkéne érni az 500 hzst, mert akkor megkapná valaki a HG jogot, és akkor nemkéne mindig betetetni hanem menne egybõl, ugyhogy hajrá :D

Fabio Capello
Ha nyerünk, szorossá válik a bajnokság

Következõ meccs:

Lyon - Bordeaux

Helyszín: Stade Gerland (Lyon)
Idõpont: 2008.03.09. 21:00
Elõzõ meccs: Bordeaux 1-3 Lyon

Jelenleg:
1. Lyon 55 pont
2. Bordeaux 52 pont
3. Nancy 45 pont

Taranov
Tényleg jó lett a banner.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Fabio Capello
nájszos darab, ezerhála :)

kraawz
gratula,szép :)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Gunnersboy
banner:

eredmenyjelzo:

háttér:

remelem megfelel :D

Taranov
Láttok még esélyt a bajnoki címre?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
psg kiesõ helyen? ezt nem tudtam:O

Fabio Capello
ha nekem is csinálsz eredményjelzõt, hálásköszönet :) (csak mezek helyett címerek lennének -.-) elõre is köszipuszi :)

Gunnersboy
Wendelcsákó nemnormális :DD
ha holnap este ráérek sztem tolok ide bannert, ahogy látom lesz erdeklodes a topik irant
(de csak inter eredemynjelzo utan term. mert azzal igyis csusztam -.-)

Fabio Capello
Bordeaux 3 - 0 Paris Saint-Germain
Parc Lescure, 30309 nézõ, vezette: M. Lannoy

Gólszerzõk: Wendel (32', 49', 51')
Sárga lap: Chalmé, Trémoulinas, Alonso
Piros lap: -
Felállás: Ramé - Chalmé, Diawara, Jurietti, Trémoulinas - Alonso (Ducasse), Menegazzo, Micoud (Obertan), Wendel - Cavenaghi, Chamakh (Bellion)

Szépen játszottunk, lemostuk a pályáról az amúgy is gyengélkedõ PSG-t :)

grat a csapatnak

Taranov
Na már vezet is a Bordeaux.

bujcsik555
Sport 1 21:30-kor asszem. Jo mecs lesz

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

ma lesz este a PSG ellen
Taranov
Jó csapat, csak olyan nehéz egy ilyen csapatnak drukkolni Magyarországról, mert alig adnak meccseket (legalábbis én nem nagyon futok bele a Bordeaux-meccsekbe).

gercse
így van,
inkább az volt a meglepetés, hogy ennyire nem ment nekik, és nem voltak az elején

kraawz
nem meglepetéscsapat,évek óta itt lenne a helyük.
kb mint spanyolországban az atlético.

Chamakh-ot szerintem pár éven belül elviszik,Saivet pedig félisten lesz Obertannal együtt (aki nézi korosztályos meccseket,tudja,mirõl van szó)

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

az tuti, hogy nem hagynák szó nélkül...
Fabio Capello
hát igen, én is sajnálom õket, 17.-ek a tabellán, két pontra a kiesõhelytõl. Mekkora balhé lenne Párizsban ha a PSG kiesne az elsõosztályból :S

Tigristank
PSG-t kicsit sajnálom, nagyon nem megy nekik mostanában. :(

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Fabio Capello
A következõ meccs:
(2008.03.02 21:00)
Girondins Bordeaux - Paris Saint-Germain
Parc Lescure

Tabella:

Fabio Capello
A 2007/08as bajnoki keret:

Kapusok: Ulrich Ramé (csk), Kévin Olimpa, Mathieu Valverde

Védõk: Carlos Henrique, Franck Jurietti, David Jemmali, Souleymane Diawara, Romain Brégerie, Mathieu Chalmé, Florian Marange, Marc Planus, Benoit Trémoulinas, Fouad Dahmoune

Középpályások: Alou Diarra, Johan Micoud, Alejandro Alonso, Juan Pablo Francia, Wendel, Pierre Ducasse, Christian Perucchini, Ted Lavie, Abdou Traoré, Wilfried Moimbé

Támadók: Fernando Cavenaghi, David Bellion, Jussie, Henri Saivet, Gabriel Obertan, Marouane Chamakh

Vezetõedzõ: Laurent Blanc

Gólkirály jelenleg: Fernando Cavenaghi (15 gól)

Fabio Capello
Utána egy kis történelem: Magát a klubot 1881-ben alapították, a futball részleg 1910-ben indult el. A csapat ötször hódította el a francia bajnoki trófeát (1950, 1984, 1985, 1987, 1999), háromszor a francia kupát (1941, 1986, 1987), valamint európai porondon is letette a névjegyét, hiszen 1996ban Intertoto-kupát nyert. A csapat jelenleg a mintegy 35000 férõhelyes Chaban Delmas stadionban játssza a meccseit, amit ma Parc Lescure néven ismerünk (2001 óta)