FC Girondins Bordeaux
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jók vagyunk...
De juriettit nagyon kifütyülik
Nézzétek a második félidöt...
Hajrá Girondins
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
meglesz tutira..
jo meccsnézést mindenkinek estére
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
vagy csak tul kevés Bordeaux meccset láttam mostanság?:DDD
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
-Cavenaghi, Diawara és Diarra újabb négy, Obertan, Jurietti és Trémoulinas újabb két évet írt alá nálunk :)
-Edixon Perea eligazolt a Grémióba
-Rio Mavuba nem hosszabbított, és a Villarealba igazolt
-Ez lesz a 43. mérkõzés a Lyon és a Bordeaux között
-42 meccsen 11 Bordeaux-gyõzelem, 12 döntetlen és 19 Lyon-gyõzelem
-49 gólt lõttünk a Lyonnak, és 64-et kaptunk
-Tavalyi utolsó meccs: Lyon-Bordeaux 1-2 :)
Nem gondoltam h valaki szurkol még a Girondiaknak rajtam kívül:)
most mar ezt is tudom.
Vasárnap nyerünk, mivel idegenbe jóók vagyunk
Cavenaghi lõ 2öt
Attila
- Fernando Cavenaghi (Bordeaux)
- Steve Mandanda (Olympique de Marseille)
- Pascal Feindouno (AS Saint-Etienne)
(forrás: girondins.com)

Következõ meccs:
Helyszín: Stade Gerland (Lyon)
Idõpont: 2008.03.09. 21:00
Elõzõ meccs: Bordeaux 1-3 Lyon
Jelenleg:
1. Lyon 55 pont
2. Bordeaux 52 pont
3. Nancy 45 pont
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
eredmenyjelzo:
háttér:
remelem megfelel :D
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ha holnap este ráérek sztem tolok ide bannert, ahogy látom lesz erdeklodes a topik irant
(de csak inter eredemynjelzo utan term. mert azzal igyis csusztam -.-)
Parc Lescure, 30309 nézõ, vezette: M. Lannoy
Gólszerzõk: Wendel (32', 49', 51')
Sárga lap: Chalmé, Trémoulinas, Alonso
Piros lap: -
Felállás: Ramé - Chalmé, Diawara, Jurietti, Trémoulinas - Alonso (Ducasse), Menegazzo, Micoud (Obertan), Wendel - Cavenaghi, Chamakh (Bellion)
Szépen játszottunk, lemostuk a pályáról az amúgy is gyengélkedõ PSG-t :)
grat a csapatnak
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
kb mint spanyolországban az atlético.
Chamakh-ot szerintem pár éven belül elviszik,Saivet pedig félisten lesz Obertannal együtt (aki nézi korosztályos meccseket,tudja,mirõl van szó)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
(2008.03.02 21:00)
Parc Lescure
Tabella:

Kapusok: Ulrich Ramé (csk), Kévin Olimpa, Mathieu Valverde
Védõk: Carlos Henrique, Franck Jurietti, David Jemmali, Souleymane Diawara, Romain Brégerie, Mathieu Chalmé, Florian Marange, Marc Planus, Benoit Trémoulinas, Fouad Dahmoune
Középpályások: Alou Diarra, Johan Micoud, Alejandro Alonso, Juan Pablo Francia, Wendel, Pierre Ducasse, Christian Perucchini, Ted Lavie, Abdou Traoré, Wilfried Moimbé
Támadók: Fernando Cavenaghi, David Bellion, Jussie, Henri Saivet, Gabriel Obertan, Marouane Chamakh
Vezetõedzõ: Laurent Blanc
Gólkirály jelenleg: Fernando Cavenaghi (15 gól)