232
-
Ádám 95 #232 na az egyik kocka számodra megvan
amikor látsz 2 pingvint a futópadon az a lényeg hogy jobb oldalt a benti részben van fönt a falon egy olyan valami amire rá kell ugrani
utána azt megvárod mig lejjebmén
aztán úgy csinálsz mint egy pingvin
és futsz a harmadik futópadon csak ne ess le
és lent a közelébe ha megvan a 3 zöld pont vagy mi akkor kész a többit is majs átnézem -
Luminol #231 Hát meg néztem a youtube-on és ott sem talátam videót róla:( -
Ádám 95 #230 nos azt énse tudom de szerintem ha gyorsan akarsz végezni vele akkor keress rá youtub-on:D.mindegy az ha úgy játszod ki hogy segitséget kérsz tölünk vagy megnézed youtub-on. -
Luminol #229 Sziasztok! Ha tud valaki akkor segítsen köszi! Nem tudom meg szerezni a piros kockát a pingvin rejtekhelyén(ugrál a 2 pingvin a futó padon és nekem mit kellene csinálnom próbálkoztam már egy pár dologgal de semmi) a másik piros kocka a két fedelűek támadásánál hiányzik! Egy minikittem is hiányzik a kertész leszek részben ahol bejutok a kinti részből ott villog a nyíl hogy ott van a minikit de már kiszabadítottam azt a húsevő virágszerű valamit is! Köszi a segítséget még egyszer! -
Domcsika #228 A szemtől szemben nevű szinten(1.fejezet 5.szint)Amikor a bank elé érünk akkor ott van egy ajtó előtte korlátszerűség.Ha átlépjük a korlátszerűséget akkor autamata lézer rombol le minket.Hogyan lehet kicselezni a lézereket? -
iundi #227 ha a 2 chapter utolsó pályája bugos akkor hogy lehet azt kijavitani? -
Ádám 95 #226 nem sikerükt az a pálya csak az életét tudtam leszedni bug nélkül -
gadamka #225 és utána egyszercsak összejött és bugnélkül volt? -
Ádám 95 #224 hidd el ha nem próbálkoztam vele 20x akkor egyszersem -
gadamka #223 van pecss is? mert én nem találtam :D
am ja kb... de ha 20adszorra próbálod és akkor is benne van még a bug, akkor elmegyek a kedved az egész játéktól :D -
Ádám 95 #222 én megvettem a játékot eredetibe -
Domcsika #221 Honnan tölthetek le patchot -
Domcsika #220 Nos,én is mindjárt felrakom(ismét).Emlékszem hogy egyszer azon a szinten amior a zöldaklapost kell legyőzni, történt egy olyan bug hogy nem zuhant le a csapóajtón(ha jól emlészem ez történt).Amikor meg megismételtem a szintet minden rendben volt.Lehet hogy ha sokszor ismétled meg a szintet sierülni fog.Sok szerencsét! -
Ádám 95 #219 az első életét én is tudom hogy kell levenni csak a második na ott már ideges lettem :DD volt már olyan hogy 3 életét vettem le de utána soha többet nem vettem le 2 életét :S de nembaj most van nekem 1 gb ram és már csak egy alaplapot kell vennem hogy bele tudjam rakni a jó videokártyát mert most nem tudom szebbé tenni a játékot vagy a grafikán nem tudok állitani -
gadamka #218 rájöttem mér... mert bugos az is! legalábbis nézegettem az angol fórumokat és erre jutottam... nálam dobná le a pingvineket, de azok megakadnak vmiben, és nem esnek le, hanem még ott fenn felrobbannak. pedig ugykéne h azokat ledobja, jönnek feléd és azzal a tekerő szarral a 4 "generátor" felé irányitod őket, amiket felrobbantanak. majd akkor leugrik a Pingvin is és csépelhetnéd izomból mig ki nem fekszik.
De amugy 2 életet sikerült levinnem már, neki =D
első életet ugy lehet h a Pingvin felett le bumerángozod a "turbina" két oldalát és akkor megrázza az áram őt. utána nagy nehez felugrálsz (ismét bugot kihasználva) a Pingvinhez, meghuzod mind2 kart (amit az elején a Pingiv és a Macskanő húztak meg) majd megint tudod bumerángozni a "turbinát". és akkor megint -1 élet :DDD
3adszorra már nem vett le életet =DDD mindenesetre nagyon bugos a játék, de nem találtam hozzá vmi javitást -
Ádám 95 #217 ott én is :( ha neked sikerült ott végigmenned akkor szólj xd -
Ádám 95 #216 örülök neki xD mert én is pont ott akadtam el szerintem csak azért is nem bírom továbbvinni mert mikor rámegyek a beállításokra akkor nem tudom feljebb állítani a grafikát és lehet hogy ez a baj XDDDD ez csak egy elmélet -
gadamka #215 közben a pingvines utcsó pályán én is elakadtam mint sok elöttem hozzászóló... =D
211 kommenttel sem sikerül :D -
gadamka #214 185ös sikerült... az vszinü csak egy bug volt... mert második próbálkozásra már simán tovább tudtam menni. :)
de kösz a hlpet a többinél :D -
Ádám 95 #213 majd nemsokára segitek neked pont most mikorirom a kommentet telepitem a játékot(megint) na ha eljutok azokra a helyekre segitek és ha sikerült csak szólj -
gadamka #212 cs
három helyen is megakadtam!
1. ott ahol a 185ös kommentelő
2. ott ahol a 99es kommentelő
3. 3 chapter amikor a molylepkét üldözzük, bemegyünk 1 kocsmába, na ott nem tudok csinálni már semmit.
plz vki segitsen -
#211 Szia Ádám 95!
A pálya közepén lévő fogaskereket addig kell körbe-körbe mozgatni amíg pingvin benem kapcsolja a gépet!
Remélem segítettünk!
Peti -
Ádám 95 #210 ja amúgy boldog karácsonyt és boldog új évet! -
Ádám 95 #209 és jól megy neki vagy elakadt valahol?
-
#208 SZia, még nincs nem jutott el odáig. -
Ádám 95 #207 na van valami hír?
-
#206 Szia Ádám,
Beszéltem a fiammal az mondja, hogy azon a pályán még Ő sem jutott át, de legközelebb amikor játszi megnézem én is azt a pályát!
P. -
Ádám 95 #205 rendben előre is köszönöm válaszotokat. ahol pedig a fia elakadt szerintem úgy kell végigvinni amit írtam mondjuk én alig tudom értelmezni .remélem nektek sikerül -
#204 Szia Ádám,
Az az igazság hogy nekem a 7éves fiam játszik ezzel a játékkal csak elakadt és megkért rá hogy derítsem ki a megoldást. Természetesen megkérdezem hogy hogyan jutott ott át!
Amint megtudom írok!
ragoB -
Ádám 95 #203 dehamár ittvagy akkor te biztos végig vitted azt a pingvinest részt :) a 2 chapter 5 pályát monddmár el pls hogy hogy csináltad pls pls pls pls:) -
Ádám 95 #202 szia ragob énis sokat szórakoztam ott de amúgy egyszerű asszem azt kell csinálni hogy batmannel kell egy bombát odavinni vagy valamelyik repülővel megfogod és odaviszed ha nem érted nem csodálom mert nem most volt hogy végig vittem -
#201 Szia,
De mit kell és hol felvenni? HELP!
Robin helikopterével kell hozni egy cuccot, es azt neki dobni vhová
Sziasztok a jókkal ott járok, hogy a chapter 3 ban nemtom melyik pályán repülni kell és el kell kapni azt a madárijesztőt. Na amikor az elején
átjutok a táblán, átmegy a cső fölött és csőn tűz lessz és nem lehet átmenni. nnnna ha valki tud segíten ihogy hogy menyjek tovább azt megköszönném . :D -
Ádám 95 #200 megvettem a játékot eredetibe és a hibák ugyanazok maradtak tehát gondolom a gépem szar hozzá -
Ádám 95 #199 helló iundi látom te is abban szenvedsz amiben én elég régen írtál úgyhogy gondolom már megcsináltad azt a részt(vagy nem) de ha igen akkor pls ird le hogy csináltad -
Ádám 95 #198 sikerült a two faces részt továbbvinnem nem irt ki hibajelentés.de azért ha van aki tudja ez mitöl van csak irjon :) amúgy a pingvineset még mindig nemtom továbbvinni:( -
Ádám 95 #197 nekem is van egy poblémám :( kettö is :)
van egy az elsö story-ban harmadik pályán ( two face)ott egy bizonyos rézsnél hibajelentést ir ki nem tudná hogy ez mitöl van ?
és van egy a második story-ban az utolsó pályán ahol dobál egy pasas pingvineket és a videókban elfordul az a dög de nálam nem nem tudná valaki hogy mit kéne csinálni :? választ elöre is megköszönöm -
iundi #196 éni elakadtam a 2. chapter utolsó pályájánál, mikor a pingvin dobálja a többi kis pingvint és valahogy elkéne forgatni a kart a helyes irányba hogy arra menjenek, de az átkozott pingvinek felrobbanak , de elsefordulnak a megfelelő hely felé . láttam néhány youtube videot erről de még ugy se megy , feladom, de ha valakinek összejött már ez a rész tudna egy részletes leírást adni h is kéne?
előre is kösz -
HerrKiss #195 Vedd meg! 3.990 Ft, ennyit bőven megér! Támogasd a fejlesztőket, remek játékot csináltak, ráadásul honosítva adták ki! -
Domcsika #194 Hol lehet letölteni a játékot MAGYARUL? -
#193 Hello!
Sikerült megszereznem a játékot PSP-re.
De sajnos elakadtam. A 2 pályánál.
Jeges pályán vagyok valami féle gyár lehet.
Van egy sárga szalag amin nem tudok felmenni.
Mindig vissza csúszok.
Valaki meg tudná mondani hogy kell feljutni?