154
T-Home TV észrevételek
-
cmsworld #34 Más szolgáltatónál van olcsóbb internet előfizetés is, néha még jobb is. -
Hozzám Januárba kötik be,majd írok vélemény-t..(Miez a T utálat..)Nekem semmi bajom a szolgáltatásukkal,kb 6 éve t-online os vagyok,soha semmi baj nem volt. -
cmsworld #32 Szerintem a t-home.hu oldalon kell azzal is bejelentkezni. -
Rodman6 #31 Sziasztok a következő lenne a kérdésem: T-kábel számlát szeretnék interneten keresztül kiegyenlíteni. van egy ktv***** bejelentkezési azonosítóm. Ezt hol kell használni? A T-onlone-os az egyértelmű, az sikerült is, de ez nem. -
cmsworld #30 Igen, a t-home.hu honlapon lehet bejelentkezni az admin felületre és azon belül a webmail-re. -
#29 Ti tudjátok olvasni a t-online (t-home) leveleket? -
cmsworld #28 Én úgy tudom olyan 8 megás internet kell hozzá. -
Stalker #27 hahó, valaki? -
Stalker #26 Sziasztok!
Valaki, aki már előfizetője ennek a szolgáltatásnak, légyszíves ossza meg velem, h kb. mekkora sávszélt foglal le, ha épp tv-zel? Előre is köszi!
-
nekem az az észrevételem hogy picit késik az élő adáshoz képest. Telefonáltam, és aki a vonal másik oldalán volt, az ugyanazt a csatornát nézte mint én, és hallottam hogy valamit ordítanak, nálam meg kb. 3-4 mp múlva ordítottak. Nincs ezzel semmi baj de ha megint lesz egy Furi geller style műsor, meg mukodj, akkor annál a késés gáz;) ((nem hiszek benne, csak vicc)) de egyébként már nem tudnék nélküle 'élni' :) -
nekünk mátol van digitális tv. és már összedugtam a tv-t a box-al, és jobb is a kép de nem tom megnyitni a menüt meg a funkciókat nem tom használni. pls vegyen fel msn-re az akinek jól megy és tudna segiteni. [email protected] -
cmsworld #23 A neted jó lesz hozzá. Van hozzá egy adapter(beltéri egység) aminek segítségével tudsz váltani a csatornák között. Minősége jó.Az ára még nem túl kedvező szerintem. -
hi
uppolnam a topicot.
erdekelne h akinek van az mennyire elegedett vele. nekem 8mbites t-online adsl-em van szal elmeletileg azzal nem lehet gond. adaptert vagy valamit kell hozza gondolom venni/berelni. akinek van, szereti-e, mennyire megbizhato, és mennyire jo a minősége? -
Internetet kötnek hozzá, max nem használja... legalábbis, amikor néztem a T-home Tv-t azt írták 8mites T-online előfizetés kell hozzá... -
hát nemtom, keresztanyámnak van t-home csomagja, de internete az nincs. -
Amikor eloszor lattam a T-Home TV reklamot, nagyon megorultem a pillanatmegallito funkcionak, a tarolasnak, stb lehetosegeknek.
Probaltam par helyen utana nezni, de nem vilagos par dolog.
- Maga a szolgaltatas GYAKORLATILAG mennyivel tud tobbet mintha vennek egy merevlemezes DVD felvevot?
- Miben jobb / tobb amit a t-home kinal, a set-box vegulis egy merevlemezes felvevo?
- Nalunk nincs lehetoseg a T-Home TV kiepitesere meg, de elvileg par honapon / 1 even belul jon, erdemes-e varnom addig vagy siman vegyek merevlemezes felvevot inkabb? -
Én anno akartam ilyen T-home TV-s cuccot, mert tökjó megállítani a műsort, felvenni amit akarok, nem kell videót vennem, de ez a csak T-online ADSL-el megy és abból is 8Mbit-es kell, aminek a fele lemegy a net sávszélből, ha bekapcsolom a TV-t... hát nemtom. Ez lett az ok, amiért nem kötöttem be, mivel eleve érvényben van jelenleg is egy Externet/Ultraweb ADSL szerződésem - hűségnyilatkozattal. Igaz T-online hálózaton jön, de mégse jó a T-home TV-nek :) Így maradok az UPC Digital-nál, amit ma fognak "bekötni" ... -
én inkább felveszem a merevlemezes DVD felvevőmre, ahonnan simán kiarhiválhatom DVD-re, vagy meg is vághatom helyben. -
cmsworld #16 Ez a véleményed hogy alakult ki? -
cmsworld #15 A T-Home TV egy olyan új tévészolgáltatás, amelynek alapja az IPTV. Az IPTV technológia lényege, hogy az adás az internet protokollra épülő szélessávú hálózaton (ADSL-en) keresztül, digitális formában érkezik a tévékészülékre. A szolgáltatás tehát internet alapú, mégsem kell hozzá számítógép. A T-Home TV musora hagyományos televíziókészüléken nézhető, csak éppen az új technikai megoldásnak köszönhetően rengeteg kényelmi funkció kapcsolódik hozzá. -
ElectricalTech #14 T egy kalap kaki. Viszont a szolgaltatas maga(nem a minosege) nagyon jo. Marmint a digitalis tv, rogzites, stb..
Par honapja elek itt kint. Itt a Sky szolgaltatja a digitalis tv-t es marha jo. A szines, grafikus, real-time teletext fogott meg nagyon meg az, hogy megnezem mi lesz este es ha erdekel, de nem leszek itthon klikk a musorra es felveszi este 6-kor es barmikor visszanezhetem. Osszesen 22 filmet tudok rogziteni(nem tarhelyfuggo a dolog, szolgaltatonal tarolodik az anyag sztm avagy foggalmam sincs..)
Egy vmi. piszkalja a csoromet. Van egy Sky Movie nevu csatorna ahol mar 3. napja este 11kor az Omen cimu filmet kell neznem -.-
Nagyon sok ismetles van u.abban az idoben.. -
semmi, csak tszar :d -
mi a gondotok a T-vel?:C -
van, de már nem té, hanem parisat:D -
ezmi? -
nagyon helyes, így is kell -
több ismerősöm is használja, meg vannak vele elégedve, jo dolog a műsorrögzités stb. viszont ez is egy T-ré szolgáltató, akiket elvből nem választanék. -
- T - - - elefonod sincs?:D -
apa kezdödik igen láttam már ilyet ne m tul értelmes dolog..... -
én nem vállalnák be semmit se ami T, ez a véleményem! -
apa kezdődik.. :D -
..kezdőőődik... -
Ja engem is érdekelne -
cmsworld #1 Azon emberek hozzászólásait várom ide, akik már kipróbálták a T-Home TV-t és leírnák véleményüket, észrevételeiket ezzel kapcsolatban.