4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Leirren
    Még mindig élünk, és megtalálhatóak vagyunk facebookon is! A csoportunk nyitott, neve: Requiem Memento Mori HUN.
  • Crem4tor
    Hali!!Én a Valdes szerveren játszok van egy warrior-om ami jelenleg lvl 35 de csak 3 napja kezdtem szóval elég jól haladok.Lécci pm-ezetek rám és vegyetek be a klánba ,mert kicsit unalmas így egyedül játszani!!A nevem CiganyLelku. Előre is köszi!!
  • Leirren
    Nem hagyhatom cserben a magyarokat ;)
  • Nuclearity
    Leirren Leirren :) te még mindig tolod? :D
  • Leirren
    Szia!
    Van 3 magyar klán is a szerveren, úgyhogy van élet. El lehet lenni item mall és prémium nélkül is, csak nehezebb fejlődni. De ha találsz pl. sellert aki ad el mall pontot tudsz dolgokat venni tőle. Elég ritkán nézem ezt a fórumot ezért válaszoltam csak most.
  • Munszu
    Sziasztok, érdeklődnék hogy mennyi magyar játszik a játékkal ?
    Illetve hogy Leirren a klánotok még él, és mennyire aktív?
    Az itemshop mennyire befolyásolja a játékot, pl. mennyire maradnak le azok ,akik nem fizetnek érte?
    Előre is köszönöm a válaszokat:)
  • Leirren
    Elindult a Valdes szerver!
    Raginal karimmal vagyok fent, jöhet a pm majd!
  • Frozen Whispers
    köszi ^^ majd valameik guildbe szívesen belépnék a 69es tempestemmel ^^
  • Leirren
    http://www.requiemhun.mmoguildsites.com/
    Szoktunk raideket szervezni, egymás között guild warokat csinálunk, segítjük a kis karikat ahol tudjuk. Amúgy kérdezhettek a weboldalon is, ott is szívesen válaszolunk.
  • Frozen Whispers
    hm kis infót kaphatnék a guildekről? ^^
  • Leirren
    Van két nagyobb magyar klán is a Valdesen, a Lintrásakat várjuk szeretettel az összevonás után!
  • Brother Caine
    Szeptember 30-án összevonják a Lintra és Valdes szervereket.
  • Protector
    Akit érdekel Lintrán is van guild mindenkit szeretettel várok
  • Nuclearity
    Int klán indul a Hammerine szerveren, akit érdekel vagy esetleg szeretne többet megtudni a guildrol az jelezze.
  • kishandris
    honnan töltsem le ahol jó is?????????????????????????????
  • Frozen Whispers
    Nem is csodálom, gravitynek volt pár húzása amivel rengeteg játékost elüldözött. Meg Lintra pl teljesen kihalt, Trifriben azért vannak, néha Plancyben is de Kurt, Zakate és Nova Lux teljesen üres. Sokan csak azért maradtak ott mert várják season 3-at
  • Gubberx
    nem lepődnék meg rajta amilyen kevés már a játékos
  • Frozen Whispers
    Érdekes pletykákat hallottam tegnap s3-ról, állítólag Valdest meg Lintrát majd összevonják. Tud valaki erről valamit? o.0
  • Brother Caine
    Mi Valdesen rendezkedtünk be.
    Nemtom a többi szerón mennyi magyar játszik,de kíváncsi vagyok.
  • Crem4tor
    Értem kösz szépen!Egyébként már elkezdtem a shamanom a valdesi szerveren.
    Ti melyik szerveren nyomjátok? Inkább ott lenne kedvem játszani ahol a legtöbb magyar játszik. :)
  • Ryleh
    ahogy olvastam a samam eleg brutal,azaz kisse tul-eros(sok helyen irjak,szinte irrealisan eros),en soul hunterrrel veszodok.

kifejezetten harcos,meele karival sosem jatszok.
  • Crem4tor
    Sziasztok!!
    Most kezdtem a játékot és nem tudom eldönteni mit kezdjek.:S
    Utána néztem milyen kasztok vannak és a shaman, defender és a rogue kasztok valamelyikével akarok játszani.Léci mondjátok el véleményeteket hogy szerintetek melyiket érdemes kezdenem.Előre is köszi!
  • Frozen Whispers
    van Hammerinen is magyar guild :)
  • Brother Caine
    lvl35 ös FOC setet érdemes +10-15re felhúzni,mivel lvl55FOC-ig nincs jobb páncél(kivéve az S1 relikviák).
    A guildek nem a PK szerón vannak.
    Ott túl sok a cheater(sajnos máshol is megtalálhatók).
    Amúgy lvl 46-47ig kb. 5-6 küldit szoktunk végivinni,nem vesződünk a többivel vele,mert lassú és kevés expet ad.
    A 3 bag-es,PB és a Rex questeket érdemes megcsinálni.
    lvl46-47 től meg mehetnek lvl43< questek.
  • Ryleh
    30 ig eleg sok kveszt volt,de 30 tol baromi sok:)
    azaz elgondolkodtato,hogy erdemes e egy lvl 35 os armor set et,weapont fejlesztgetni,penzt olni bele?
    mert 30 tol nagyon gyorsan fejodik a kari(hala a plusz petnek,es a sok kuldinek,scrolloknak),igy erdemes mondjuk a 40 es szerelesik turelemmel lenni ezekkel?

aztan: a pk szeron van magyar guild?
  • Brother Caine
    Üdv mindenkinek!
    Ajánlom figyelmetekbe a valdesi magyar guildek közös honlapjátBL&HH
    A site még elég friss van még mit finomítani rajta,de már működőképes.
    Nézzetek be hozzánk ha van kedvetek.
  • Frozen Whispers
    úgy tudom betámadhatsz bárkit, mert mikor soul hunteremmel red stoneban gyilkolásztam, egy sámi betámadta kazarámat kihívás nélkül, és a végén én kaptam a negatív rangot mert kazarám bizonyult erősebbenk -.-'
  • Leirren
    Kisebb kihagyásokkal ;)
  • Ryleh
    ok,,megvan..

mas:

idezet :"ami nagyon hianyzik egy gameban(ezt szerettem az RFO-ban)hogy felszolitas nelkul lehetett mas fajt/jatekost olni,tehat nem "kihivni" hanem adott volt a veszelyzona,aztan lesz ami lesz..
    itt ilyen van?

erre adott valasz:
    "És véggül uccsó kérdésedre a válasz van, Hammerinen, az a pvp szeró. Valdes meg lintra sima pve. Bár mindhárom szerón van guild war."

naszoval,siman,kinezek egy karakert,es elkezdem,probalom lenyomni,,ez muxik?..es nem a battlefielden,nem valami eventen,,hanem jottom,mentemben?

mert ez a kihivasos buli eleg gazos...azaz amivel regen jatszottam,(elbaxtak azota:((..azon alap volt ho betamadhattal akarkit,aki mas faju volt,,de a sajat fajodat is ,ha vettel itemet hozza(nem shopost)
  • Ryleh
    hmm,,forgotten relics final..party quest..
    ez most a nehezsege miatt,vagy siman igy lehet csak ?
    lvl31 vagyok,az altarban arconvert a kapuor,meg a 2 csicskaja,eztan halalom utan benn vagyok a korfolyoson...
    a kulonbozo szobak elrhetetlenek,uvegfal mogott lihegnek a mobok.
    mindenkeppen party kell?
    a kapunyitok,es a kozponti trigger sem reagal.
  • Gubberx
    lol te még azóta is nyomod? :D
  • Ryleh
    ok,,,kozben elkedtem a kuldit...lvl30 lettem:)
  • Ryleh
    barmerre keresem Eliant,a neten megadjak a locationt,napszakmegkotes nincs hozza,de nem lelem.a megadott jeloletlen szobaban egy Rucia nevu tag van,nem beszel velem.
    tulkeppen a posseseison kvesztet szeretnem lenyomni,igy fel sem tudtam venni-eddig.

aki tudja a starter adatokat ,kerem irja be,,,koszi
  • Number
    hát én 76os vagyok és freen
  • Frozen Whispers
    csak 70et elérni enyhe képtelenség premium+xp scroll+pet nélkül nélkül
  • Number
    üdv a 66os black sunál sokkal jobb a 70 set
  • Frozen Whispers
    jó kérdés :D nyisd meg quest logot, majd dupla katt a questre, kijön a szöveg és alul lesz hogy search map vagy valami ilyesmi és megmutatja a térkép
  • Leirren
    Szép jó napot mindenkinek! Örömmel látom, hogy itt is éledeznek az emberek.:) A Valdesen várjuk a legnagyobb magyar guildbe a jelentkezőket, bár most, hogy itt a nyár elég kevesen vagyunk. A játékhoz segítségre lehet a wiki
    Ha valaki szeretne csatlakozni, írjátok meg ki mikor online, megpróbálok feljönni vagy szólok valakinek!
  • Ryleh
    hol van Ellian nevu NPC?a posseseison questhez.

• Frozen Whispers
    Lintra azt hiszem a 2.