Markus Schulz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabi89
Hát bizony kár pedig megállta volna a helyét egy jó kis WT adásban 😊

Na kezdés

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

desigo
kár,hogy nem nálunk lett rögzítve :/

Global DJ Broadcast August 6th 2009
World Tour - St. Petersburg, Russia
With Markus Schulz

desigo
BLOWFISH VIDEO REPORT: MARKUS SCHULZ

gabi89
Nekem se jött be az új ATB album a nagy megváltás amit beígért hát ebbõl semmi nem lett van 1-2újrahallgatható szám de abból se lett nálam sláger. 😞
2CD viszont a chill-es hangzás világ miatt tetszik csak ennél több kellene egy ATB-tõl...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

donyyy20

Markus Schulz For President!

donyyy20
Jól van nekem 8 én konkrétan csak Myonékra meg Markus-ra mentem... DnB nem az én világom.

Szerintem sem kell pár hónapnál több és jön a Dakota remix album, ahogy a progression-nél is.. De én annál jobban várom Markus új albumát!!!

Blekk Síp
A What About Us az egyik kedvenc számom. Hatalmas lett az ATB féle új hangzás.
Lehet, hogy én is divat-trancer vagyok? :F

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

JAST
az engem is érdekelne az intro mixel együtt 😊
De mivel lassan az összes Dakota zenébõl van 1 rmx reménykedem egy remix albumban 😛

JAST
mintha csak asszonyt hallanám. A tört zenék nem buliba valók hanem utazás mellé. A 2. cd egyébként is jobb. 😛

barnie1990
A Dakota - Koolhaus (Moonbeam remix) megjelenésérõl tudni már valamit?

Zene nélkül mit érek én?

konkrétan a dnb zenék a legjobbak az új albumáról -.-

what about us -nál éreztem nagy hogy be kell rohannom a tömegbe tombolni, de végül nem vitt reá a lélek...

donyyy20
ugyanez a véleményem róla--- amikor dnb t kevert vmire csak lestünk hogy mi ez a szar.... na mind1 én régen szerettem... de mindenki azt hallgat amit akar!

desigo
Sokan voltak ATBs pólóban,voltak akik külön készítettek arcképet nyomtatva pólóra.Durván tombolt rá sok nép...
Be se fértünk volna a tömegbe ha akartunk volna se xD
nagyon látszik ezen a videón is, hogy ATB még mindig reneszánszát éli a nagy faluban

pedig sosem volt az az igazi húzónév, zeneileg is vmi gyenge közepes - jóindulattal

<#zavart2>

vagy a pestieknek mindegy, csak játsszák az illetõnek a viván a klipjét és már SZTÁR? 😊
desigo
csak ki-be kapcsolták a kamerát <#nyes>
mi az hogy vágatlan? ha nem láttam 10-15 vágást, akkor egyet sem <#vigyor3>
Blekk Síp
Markus a végén csinált egy fényképet a közönségrõl, az nincs fent vhol?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

desigo
Egy vágatlan felvétel arról, ahogy Markus Schulz megérkezik és átveszi ATB-tõl a Set-et

desigo
pro kép <#eljen>

hol a másik?
Nem tudnád elküldeni a videókat amit csináltál? 😊 Vagy felrakod valahova jutubra?
Blekk Síp
Köszi, már feltettem a FormatFactory-t, teljesen ingyenes és végre egy teljesen korrekt kis progi.
De azért köszi! (:

Írtam neked levelet! =P
az elsõ flyereken is c-vel szerepelt a neve

Blekk Síp
De ahogy írják, késõbb javították, amúgy ezt én is megfigyeltem.
De mivel helyesbítették elnézem. 😄

donyyy20

Blekk Síp
Ez elég OFF, de nem tudnátok vmi jó mp4 to avi converter-t ajánlani?
Nem tudom mivel átkonvertálni a videókat, mindenhol csak próbaverziókat találok, nekem meg vmi "okosított" mwgoldás kellene.

DJ Tope
Vmi hivatalos tracklistet tudna vki tolni vagy kb leirni.Az ismeretlenek hejére ID-t irni😄

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

butcher20
Érdemes olvasgatni a TWITTER-t😊

just woke up from an incredible morning in Budapest. Sunrise next to the Danube while playing Perception, Nothing At All and Dakota tracks.
about 20 hours ago from TweetDeck

Showtime in Budapest. Sunrise set. I think I will save "Nothing at all" for when the sky starts to show a hint of blue.
4:29 PM Jul 30th from TwitterFon

Landed in Budapest.
3:16 AM Jul 30th from TwitterFon

Up early for a flight to Budapest. Last time I was there it was insane. I hope more of the same tonight.
11:24 PM Jul 29th from TwitterFon

Blekk Síp
Fuu gyerekek ez egyszerûen eszméletlen volt!!
ATB-re érkeztünk nekem nagyon tetszett, még így soha sem láttam. Õ is hatalmas forma, olyan pózokat bevágott, hogy csak lestem, meg a közönséget is tudja hergelni rendesen. 😄
What About Us, utána egybõl My Everything következett, nekem ez a 2 hatalmas kedvencem, az albumáról szinte csak ezeket és ebben a sorrendben hallgattam/om, mondanom sem kell amikor felcsedültek az elsõ dallamok (mellékesen vmi kegyetlen hatalmas Break Beat verzsönben) megõrült mindenki. (:
A közönségre sem lehet panasz, nagyon jó volt hallani, hogy Markus szólt hozzánk pár mondatot. (=

Elég sok videot csináltam, csak a többség közben epilepsziás rohamot lehet kapni, mert eléggé a sûrûjében voltunk középen. Meg ugye az a fránya alkohol... 😄

gabi89
Ja igen ide még beugrott egy szám
Cass & Slide - Perception (ID Remix)
Ezt is mindig letolja Markus szinten minden buliban. Tuti,hogy saját remix de már mióta ID és sose adják ki 😞

donyyy20
úristen de jó érzés volt ezt hallani!

gabi89
Legjobb számot vetted fel 😊
Hatalmas ez a mashup és persze,hogy nálunk pörgette elõször 😊

gabi89

de azért Grat a fotóhoz

Nekem is van egy videó (Chinook közben) meg pár kép majd meglesem milyen állapotban vannak. Lusta voltam többet készíteni inkább a zenére figyeltem 😛

Adaaam
videóm <#vigyor3>:

everything's better with music

DJ Tope
Nagy buli volt sztem is.Hozta a formát.Donny bakker de irigyellek.nekem már csak egy közös kép kellene😊Majd jövöre.Teccet h elõvettek a régi számokat is.Isten zene volt<#worship>

When I&#8217;m in the studio, I can&#8217;t wait to play out what I&#8217;m making and seeing people react to it- Markus Schulz

Adaaam
Nagyon jó buli volt, Markuson tényleg látszott hogy tetszik neki a közönség és persze megérdemelte a sok tapsot és ordítást 😊ATB-re értünk be ami nekem nem tetszett annyira, összevisszaságot éreztem rajta. Utána viszont Markus kellõképpen felrázott, végigtomboltam az egészet 😊 Jó hogy ilyen sokáig játszott, lehetett látni hogy kel fel a Nap. Miután Markus a színpad mellett autogramot osztott akkor ismertem fel Desit 😄 Donyval is találkoztam, remélem Arminon majd a többiekkel is összefutunk.

donyyy20

MARKUS! MEGCSINÁLTAD! xD ezt mondtam neki!!! xDDDDDDDDDDDD

donyyy20
Én nem tudok sokat írni csak azt hogy ÕRÜLETES buli volt, ha valaki megõrült este az én voltam!!!!!!!!!!!!!! MARKUS EGY ÉLÕ LEGENDA! Mindent megkaptam, még többet is mint gondoltam xD Van autogramm, beszéltem pár szót markussal, közös fotó (remélem elküldi a srác) és egy felejthetetlen buli érzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabi89
Veracocha - Carte Blanche (Cosmic Gate Remix)
Jochen Miller vs. Armin van Buuren - Lost Vocal Connection (Markus Schulz Mashup)
MS - Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
MS - Daydream (vagy ezt csak álmodtam?)

gabi89
Pár szám MS szett alatt ami eszembe jutott volt több is hazafelé az agyamba de hát nem vagyok 100% ilyen buli után 😄

MS - New World
Johnny The Fox valamivel keverve
Rex Mundi - Nothing At All
Rex Mundi vs. Paul van Dyk - Nothing At All + For An Angel
Phynn - Spacewalk
Mr. Pit - Shana
Dakota - Chinook (Uplifting remix) meg talán sima is volt
Dakota - Sin City
Andy Moor & Ashley Wallbridge Feat. Meighan Nealon - Faces (Ben Gold Mix)
Wippenberg - Chakalaka

desigo
Markus Schulz Live @ Rio Summer Fest, Hungary 2009 part 1

több videó part 1-tõl 10-ig
desigo
csak volt egy lassú tusolás xD

Érkezés 21:00-kor (mertugye Elõdék akkor kezdenek)
Sima bejutás,pár ember lézeng,tánctér üres,egy-két ember álldogál.
Polepositionék zenélnek és még nem nagyon akarták abba hagyni.
Körülnézés,mászkálás,idõtöltés,iszogatás.
22:00-közeledtével már pár ember (mi is) táncolt,tapsolt Polepositionék hibátlan szettjének a befejezéséhez érkezve.
22:00-kor kezdtek Myonék.Ekkorra már gyûltek szépen az emberek a tánctéren és nem volt egy perc tingilingi sem.Egybõl ment a pörgés,éneklés,sikítás mind a bulizók között mint a dj pultban.
Elég sok classic track volt új remixben International Departuresben hallottak.Most nem percenként keverték át a számokat mint a legutóbbi Coldharbour Dayen.
Elõdék kb 70-80 percet zenéltek közben ugrálva,kamerázva,ökörködve.
Élmény volt.
Utánuk következett Chris Lake akit kb az elsõ számnál otthagytunk mert inni és enni kicsit pihenni akartunk.Pont ennyit is hallottam összesen belõle 😊
Autóztunk inkább egy gyrososhoz.Odaúton maxon a zene ökörködés,sikítás
néhol ki az ablakon a gyanútlan járókelõkre. xD
Kajálás,ismerõsökkel találkozás után go vissza a RIOba.
Most már ATB zenélt és a tánctérre benézve szörnyülködve láttam,hogy oda be nem férünk.Inkább iszogatás kint,pár fórumossal összefutás,Markussal fotózkodás 😊
ATBbõl nem sokat hallottam.Az embereknek akik tolongtak tetszett nagyon azt láttam.Nekem kevésbé.Volt ott House,Trance,D&B minden
Na mindegy aki szereti a zenéjét annak biztos tetszett.
ATBt Markus váltotta ha jól emlékszem 2:35 körül.
Szerencsére pár tucat ember szépen jött kifelé a tánctérrõl és így már viszonylag elférve be lehetett menni.
Markuson az elsõ pillanattól látszott,hogy nagyon jó kedvében van.
Táncolt,ugrált,énekelt,vágta a fejeket meglepõdve,hogy megõrül tõle a közönség.
A szettje az elejétõl dinamikus,pörgõs nekem kevés vokálos zenékkel.
Erre lehetett igazán tombolni.kb másfél óra után értem el egy olyan szintre,hogy a mostani számot már nem tudja überelni a következõvel.
De mindig elõvett valamit és felülmúlta az elõzõt.Ugrálás,sikítás,tapsolás ezerrel.
A harmadik órája után elkezdett világosodni,kicsit fogyatkoztak az emberek de akik maradtak azok nem engedtek le egy kicsit sem mint ahogy Markus sem.
A biztonsági õrök már gyülekeztek,hogy vége lesz de várniuk kellett szerintem még vagy 20-30 percet.Ekkor már igazi bónusz örömzenék mentek.
A vége elõtt kb 10 perccel a nap feljebb jött kaptam a sugaraiból én is bõven.Felejthetetlen érzés marad örökre.
Az utolsó track közben Markus hálálkodva megköszönte a hihetetlen közönséget (ezt korábban egy mikrofonba mondva is megtette) majd a pulttól kicsit oldalra menve elkezdett autógrammokat osztogatni.
A végére Elõd és Márió is visszajött az ivászatból és õk is csatlakoztak aláírást osztani,beszélgetni.
Ezután kb 10 perccel a biztonsági emberkék szerintem teljesen normális hangnemben megkértek kivétel nélkül mindenkit,hogy hagyja el a RIOt.

A helyszín nekem nagyon tetszett,fedett elég sok asztallal,székkel a szabadban fotelekkel,nyugágyakkal.Italpultokkal,kajáldákkal.
A fények bár volt elég sok technika nem nagyon érvényesül de ezt betudtam a szabad égnek.
A hang (bár Elõdéken halk volt kicsit) nagyon jó volt.Meglepõen kevés hangfalból korrekt hangosítást készítettek.Egy srác sûrûn hallgatta,hogy torz-e és állított is rajta.
Közel álltunk a hangfalakhoz és nem cseng a fülem egyáltalán.
A ki-be mászkálás mindig zökkenõmentes és gyors volt pedig nem kevés feketeruhás állt mindenütt.

A közönség nagyon szimpatikus volt!Nem láttam a sok extrém fiatalt és nem nagyon találkoztam kétes egyénekkel sem.Akik pedig pedig táncoltak azok az elsõ sortól az utolsóig nagy lelkesedéssel tették.

Örülök,hogy találkoztam a fórumosokkal bár párral csak pár szót ejtettem.Vagy mászkáltunk vagy épp Markus szettje tartott egy helyen.

Arminon már nem fogok se korán érkezni se elmászkálni 😊

Jó pihenést nektek!

u.i: viizo :A füredi azért más jellegû buli volt.Nem hasonlítanám ehhez.
Inkább a White Angeleshez.
Chicane és a helyszín a látvány hatalmas volt persze
azt sem feledem jóideig
gabi89
Röviden:
Ez év legnagyobb bulija Markus még mindig nagyon nagy arc és kibaszott jó zenéket tol még mindig xD
Nothing at all + For an ANGEL (mashup) valami kegyetlen volt és ha még ott élõbe is rakta össze akkor <#worship>

inkább élménybeszámolót most 😊

bár nálam úgysem tolta volna le chicane-t az év partyja címrõl 😊
desigo
Global DJ Broadcast July 30th 2009
Ibiza Summer Sessions
With Markus Schulz

Markus Schulz
01. Dakota - Roxy 84 (Michael Cassette Remix)
02. Julie Thompson - It Only Hurts (Kid Massive Remix)
03. Josh Gabriel Presents Winter Kills - Deep Down
04. Project MC - Triton (M.I.K.E. Presents Caromax Remix)
05. Arcane Science Featuring Rhysoris - Should Have Told Me (MaRLo Remix)
06. Lolo - Trampoline
07. Nathan Red - Shine
08. White Stars - Like a Wind
09. Breakfast - Air Guitar
10. Phynn - Spacewalk
11. Tempo Guisto - Crusader
12. Smart Apes vs. Anna Lee Featuring Kate Miles - Perfect (Mobilize Remix)
13. Markus Schulz - Do You Dream
14. Temple One Presents Tu Casa - Betelgeuse (Barnes & Heatcliff Remix)
15. Simon & Shaker as The Sunday Prayers - La Noche Del Cometa
16. Dakota - Sin City (Cosmic Gate Remix)
17. Enrico de Luca - Abyss
18. F. Massif - Understatement (Skytech vs. Rick Valentine 2009 Rework)
19. Rex Mundi Featuring Susana - Nothing at All (Elevation Remix)
20. The Universe - The Universe
21. Unexpected - The Age of Love

torrent

fúúj torrent
shad0w
na mi most értünk fel pestre, most csinálunk kaját meg mittom, shanék nekünk kimaradnak így, de majd megyünk. nemtom vki olvassa-e még, de felhívhattok ha arra vagytok, majd én is próbállak keresni titeket.

don't give a fuck

gabi89
Spacewalk nagyon nagy jóság

Na indultam

gabi89
Myon -ékat kihagyni ejnye 😄

Adaaam
Én se fogok egyhamar ott lenni, kb. éjfél körül megyek.

desigo
rendben...