Egyre népszerűbb a Firefox

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BCS pixel
ff a legjobb 😊

Sose fogom megérteni a népszerûségét; én állandóan a hajamat tépem miatta...

Na, itt egy cikk a semmirõl. Teegye fel a kezét, akinek újak az alábbi ismeretek:
- az FF egyre népszerûbb
- az FF áll a második helyen

A cikk többi része egy nyilván elfogulatlan szemlélõ (Mozilla fejes), és két korábbi felmérés eredményeit tartalmazza, amibõl az egyik itt az SG-n is szerepelt.

ui: csodálom, hogy a keleti államokat (pl. Oroszország) ilyen lazán kihagyják, pedig az Opera legerõsebb bázisai 😊.

Narxis
A FireFox azért gyõzött nálam Operaval szemben mert testreszabható(Kipróbáltam kb. fél éve az Operat). Elhiszem, hogy Operaba benne van alapból sok funkció de aki nem használja ki azokat annak minek? Pl. bele lehetne tenni FF-be a NoScript kiegészítést amivel biztonságosabb lesz a böngészõ, de aki megnézi 1 nap egyszer a települését/tevéjét/mittoménmijét meg elolvas pár hírt mondjuk itt annak tök felesleges sõt idegesítõ lenne engedélyeztetni minden egyes oldalt NoScript-ben. Ugyanígy a reklámok blokkolásával is, pl. az Adblockplust is bele lehet tenni de minek? Van egy alap böngészõ és mindenki saját szájíze szerint használja. A kiegészítõket se nehéz megtalálni, telepítés után az az elsõ oldal amit megnyit + könyvjelzõk között is ott van. Nem rossz az Opera de szerintem az már az igazán geekeknek lett kitalálva.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Persze úgy tûnik, ahány piackutató, annyi eredmény." Itt a pont. Az ff vezet. Az IE vezet. Ehh. A fidesz vezet. Az mszp vezet. mikor ki?! (Mikor ki, mire kap pénzt). Mint a régi vicc: Az AMD és az intel veszekszik, h ki a jobb. Kapnak 1 feladatot. 2+2? Öt - vágja rá az Intel! Nem is, hanem 4 - mondja az AMD. Igen ám- szól az Intel - de Én voltam a gyorsabb! :S

Ott a pont, köszönöm!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

"Az elsõ packutatási eredmény egy tömény hazugság/melléfogás.... "
Az nem, csak az sg.hu hozta a szokásos színvonalat fordításban.
A grafikonon ugyanis az látszik, hogy a firefox felhasználók 29%-a az USAban leledzik, 13%-uk német, stb... Tehát nem az ország internetezõire vetített adatokat tartalmazza.
Amúgy hasonló nagyságrendû havi látogatóra nálam is ilyen arányok vannak, mint nálad.
Ja és Opera rulz 😄
CybeRick
FF párti vagyok én is. Ismerõseim egy jó részét térítettem már át az Explorer-es táborból. Nem volt nehéz feladat. <#nyes>
Az Opera használók nem váltottak. Az explorert használnók, kb 50% nincs is tisztában a lehetséges alternatív megoldásokkal.

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

lck
A torrentezõk elõnyben részesítik a Firefoxot ?
http://www.sg.hu/forumkepek/2008_02/ffstat.JPG
(ez egy torrentoldal statisztikája)
azért hazugság, mert nem azt tükrözi, amit látni szeretnél, vagy csak a levegõbe beszélsz?

crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush

várom már, hogy mikor esik egymásnak a FF és opera tábor, ahogy az ilyen hireknél az lenni szokott...<#banplz>

bocs az off-ért.

DjDano
Az elsõ packutatási eredmény egy tömény hazugság/melléfogás.... A Xiti eredményei a valósak, sõt pontosan amerika a FF egyik leggyengébb bázisa...

Amúgy az én oldalamon 90 ezer egyedi látogatóra vetítve ez a statisztika, ami szintén alátámasztja a Francia kutatócég eredményeit:

1. IE6/7 49,7% (ebbõl IE6 39%, IE7 10%)
2. Firefox 42%
3. Opera 4%
4. Maxthon/Avant bowser 1.5%

← ElőzőOldal 2 / 2