Szoftvercéggel hadakozik az államkincstár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem láttátok a szerzõdést és a vonatkozó tv-i feltételeket sem ismeritek. Itt kifejezetten egy helyre (cégnek), feladatra lett elkészítve szoftver. Nem tömeggyártásra! Ha Te megkapnád a MÁK forráskódját, mint tennél vele? (Költõi kérdés.)
Ne viccelj, én nem vagyok a MÁK, teljesen más kategória. Nem is értem ezt az összehasonlítást.
De egyébként már cégként sem vennék ilyen feltételekkel szoftvert, pedig még az is hol van az Államtól: ha ilyen szerzõdést köt az állam, azzal nem snorbi, nem egy cég, hanem egy egész ország mûködését kockáztatja.
De egyébként már cégként sem vennék ilyen feltételekkel szoftvert, pedig még az is hol van az Államtól: ha ilyen szerzõdést köt az állam, azzal nem snorbi, nem egy cég, hanem egy egész ország mûködését kockáztatja.
Te is így veszel szoftvert, vagy filmet, vagy zenét, vagy könyvet, vagy...
És vajon a MÁK-nál mindenki teljesen dilettáns?
Hogy a fenébe lehet olyan szerzõdést kötni, hogy a továbbfejlesztésre ne legyenek jogosultak?
Ki venne úgy autót, hogy nézheti és használhatja, de javítani vagy tuningolni már nincs joga?
Na ezért - is - tart ez az ország ott, ahol...
Hogy a fenébe lehet olyan szerzõdést kötni, hogy a továbbfejlesztésre ne legyenek jogosultak?
Ki venne úgy autót, hogy nézheti és használhatja, de javítani vagy tuningolni már nincs joga?
Na ezért - is - tart ez az ország ott, ahol...