14
-
#14 Hát ez elég defektes. Ha jól tudom a színész bátyó anno a 3. rész után elzárkózott az esetleges forgatás ötletétől, mert megunta a karaktert, meg az egész cécót ami a Bourne filmekkel jár. De úgy tűnik kell a pénz neki...
Viszont... remélem lecserélik azt a herélt operatórt, mert a 3. részben már annyira viszketett neki és rázta a kamerát, hogy már nem volt jó érzés nézni a filmet... Leeshetne a rendező bácsinak, hogy nem attól lesz izgis egy film, hogy egyre jobban pörgetik a zenét, és rázzák a kamerát. A 3. részt szvsz már annyira túlfeszítették, hogy unalmas lett. Ennek ellenére majd meg fogom nézni a 4. részt, bár abszolút nem hiányzik... -
Oroszlánszív #13 Jöhet a 4-dik Bourne! Az első 3 nagyon jó volt! A főszereplő is jó, én azt mondom mindent bele, megér még egy részt! -
Marko001 #12 Akko kihagytál 3 jó pörgős akciófilmet. :) -
god25 #11 A sikerül a 4. rész, akkor még sorozat is lehet belőle. Lsd. Terminator... -
#10 Gondolom előzmény lesz,hogy képezték ki ügynökké. :) De teljesen felesleges...sztem. -
#9 Minek kell egy újabb rész???Pöcs kivan má hollywood pénzéhességéből:@
Teljesen elég egy trilógia -
AZTA #8 utálom ezt a majomfejű csávót ezért egyik részt sem néztem meg..
(oltást nem kérek) :D -
#7 Ez csak szerintem nem helyes így?
"mégis visszatérnek egy újabb epizód elejéig." -
#6 Nem ismerjük egymást túl jól, így a részeltektől megkíméllek, de annyit mondhatok, hogy kellően színes, tartalmas és mozgalmas!!!! :) -
winnie #5 milyen lehet ilyen negatív gondolkodással az életed?:) -
Marko001 #4 Mind a három rész nagyon el van találva, viszont kár folytatni, jól le lett zárva a trilógia. -
#3 Addig folytatják míg lesz profit-termelő-képes a filmn. -
#2 Nnnnna, az amúgyis izzadtságszagú históriát végleg koporsóba teszik...gratula -
#1 várható volt, bár már kezd leapadni a hangulata a részeknek...