Ötvös Tibor

Jön a negyedik Bourne-kaland

A sztrájk végeztével a Universal Pictures minden erejével a kiesett bevételek behozására törekszik. Hivatalosan is bejelentették, hogy folytatódik Bourne-kalandja, melyben visszatér Matt Damon és a rendező, Paul Greengrass is.

Az írósztrájk végeztével mindenki próbálja behozni a lemaradást. A Universal is erre törekszik és mindent megtesz, hogy bombabiztos rendezőit új filmek elkészítésére ösztönözze.

A stúdió egyik legsikeresebb franchise-a, a Bourne-széria ugyanis megkapja negyedik részét. Bár mind Matt Damon, mind pedig a rendező, Paul Greengrass kijelentette, hogy a harmadik résszel lezárták a sorozatot, mégis visszatérnek egy újabb epizód elejéig.

A stúdió támogatja a Bruno című vígjátékot is, melyet a Borattal hatalmas sikert aratott Sasha Baron Cohen készít. A legfontosabb teendőjüknek azonban Guillermo Del Toro becserkészését tartják, aki a jelen állapot szerint közel négy évre Új-Zélandra utazik, ahol A hobbit két részét forgatja a New Line számára.

A Universal azonban azt szeretné, ha a direktor először nekik készítené el H.P. Lovecraft Az őrület hegyei című történetének adaptációját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #14
    Hát ez elég defektes. Ha jól tudom a színész bátyó anno a 3. rész után elzárkózott az esetleges forgatás ötletétől, mert megunta a karaktert, meg az egész cécót ami a Bourne filmekkel jár. De úgy tűnik kell a pénz neki...
    Viszont... remélem lecserélik azt a herélt operatórt, mert a 3. részben már annyira viszketett neki és rázta a kamerát, hogy már nem volt jó érzés nézni a filmet... Leeshetne a rendező bácsinak, hogy nem attól lesz izgis egy film, hogy egyre jobban pörgetik a zenét, és rázzák a kamerát. A 3. részt szvsz már annyira túlfeszítették, hogy unalmas lett. Ennek ellenére majd meg fogom nézni a 4. részt, bár abszolút nem hiányzik...
  • Oroszlánszív #13
    Jöhet a 4-dik Bourne! Az első 3 nagyon jó volt! A főszereplő is jó, én azt mondom mindent bele, megér még egy részt!
  • Marko001 #12
    Akko kihagytál 3 jó pörgős akciófilmet. :)
  • god25 #11
    A sikerül a 4. rész, akkor még sorozat is lehet belőle. Lsd. Terminator...
  • newil #10
    Gondolom előzmény lesz,hogy képezték ki ügynökké. :) De teljesen felesleges...sztem.
  • Sabcsee #9
    Minek kell egy újabb rész???Pöcs kivan má hollywood pénzéhességéből:@
    Teljesen elég egy trilógia
  • AZTA #8
    utálom ezt a majomfejű csávót ezért egyik részt sem néztem meg..
    (oltást nem kérek) :D
  • Shep #7
    Ez csak szerintem nem helyes így?
    "mégis visszatérnek egy újabb epizód elejéig."
  • Blasta #6
    Nem ismerjük egymást túl jól, így a részeltektől megkíméllek, de annyit mondhatok, hogy kellően színes, tartalmas és mozgalmas!!!! :)
  • winnie #5
    milyen lehet ilyen negatív gondolkodással az életed?:)