Érkezőben az Internet Explorer 8 béta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blackmail the Universe
Az alfák-béták pre-jeit veszi Mozilla 5.0-nak, ugyanis a nightlyk azt a user agentet továbbítják az oldalnak.
A sok kislány rendszergazda meg ne nyavajogjon, hogy jaj a sok hülye már megint mit rontott el, azért kapja többek közt a fizetését, hogy elhárítsa a problémákat. Hozzáteszem, ha elmagyarázná a célszemélynek, hogy mi a probléma, miért van, hogy lehet ezt legközelebb orvosolni, akkor legközelebb nem is kell megdolgozni a pénzéért, mert nem fordul elõ a hiba. JAAA, hogy akkor nem tudná a nyavajgásával reklámozni A Tudását? omg... hülye barmok...<#lama>#lama><#levele>#levele><#violent>#violent>
Blackmail the Universe
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
the world is mine
te hanyi bites vagy? es hogyan is van azzal az upgrade-el?
Minden lehetseges. Csak ami lehetetlen tart tavabb.
Ha az ie6 is eltûnik,akkor könnyebb lesz az élet.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
http://magyaropera.blog.hu/2006/07/07/jogvedett_beepulok_es_az_opera
Ebbõl két következtetésem van:
- Utálom a kis haszonlesõ cégeket, akik faék szintû "talámányokért" egy évtizeddel késõbb nagy pénzt akarnak akasztani
- az FF a net szent tehene, senki nem bánthatja, mert "ópenszórsz"
*1,1 bitesnek hívom azokat melyek azt hiszik magukról, hogy értenek hozzá, és közben pedig nem.
Ha csak nem te felügyeled a gépeket, semmi garancia nincs rá, hogy úgy is fog maradni. Nagyon meglepõ dolgokat tudnak produkálni a síma egységre normált userek. Aztán persze reklamárnak, hogy nem tudom mi nem megy, stb.
"A firefox-ban mit kell bekapcsolni? "
Az ActiveX-szekkel ekvivalens bõvítéseket.
Ez csak annak köszönhetõ, hogy egy kis hülye cég csak az MS-t perelte be emiatt, a Mozilla alapítványt és a többieket valahogy elfelejtette, de az MS nem rég vett rendes liceszet, úgy hogy a problémát azóta orvosolták.
A firefox-ban mit kell bekapcsolni? én azokon az oldalakon ahol ie activx-et kér firefox símán megnyitja. Nem kapcsolgattam én semmit. Nem is emlékszem hogy valamit engedélyezni kéne firefox alatt. Jah de ha felugró ablakokat letiltja alapból, és klikkelni kell ha engedélyezni akarod😄
Ha lennének valami ezekhez hasonló pluginek FF-hez akkor azt használnám, mert sajnos mint lejjebb is említették sok weboldal nem szereti az operát. Nem tud valaki ilyesmirõl?
Én ha egybites júzernek telepítek gépet, bõségesen elegendõ hogy törlöm az IE ikonját a desktopról és a quicklaunchról, és megmondom neki hogy az a piros rókás az internet.
Mint ahogy az FF-ben a megfelelõjét.
"Ha megnézzük kik használnak IE-t nagy számban, akkor azt tapasztaljuk hogy akik 1 bites userek, és alig ismerik a gépet azoknak megfelel."
Én nem vagyok 1 bites user IE7-et használok és ha majd lesz IE8 Beta megnézem milyen.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha megnézzük kik használnak IE-t nagy számban, akkor azt tapasztaljuk hogy akik 1 bites userek, és alig ismerik a gépet azoknak megfelel. Aki már tud telepíteni egy progit, amiben next, next, finish kattintásokat kell tenni, azok 80%-a már mást használ.
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Az lenne az optimális, ha a szabványokat nagyon jól követné, de amúgy a többi része szar lenne.
Egyébként a böngészõk saját maguknak is odavernek, amíg nem vannak szabványosítva totálisan. Azabaaaaj h nem lehet õket eltiltani a megjelenéstõl, amíg egy compliant tesztnek meg nem feleltek, és lenne egy megfelelõségi bizonyítványa. Szegény Opera...
De ami még meglepett: a Top 10-ben van Media Player - 419/0.27% (ki használja a Media Playert böngészésre? LOL) meg Mozilla (nem firefox) 1021/0.65% - ez utóbbit hány éve is váltotta fel a FF?
Anomaly, a nagy gond az, hogy próbáltam foltozgatni az oldalt hogy IE-ben is tökéletes legyen, sikerült is, de akkor meg Foxban ugrott szét sokkal durvábban. Mivel a Foxot fõleg a tudatosabb netezõk használják (illetve a tudatlanabbak közül azok is, akinek a gép összerakásában az én kezem is benne volt) számomra õk a fontosabbak. A mezei júzert valószínûleg nem fogja annyira zavarni egy 15-20 pixeles elcsúszás.
Nothing Ever Changes
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Igazából még az Opera is annyira kis részt birtokol a piacból, hogy gyakran még azzal sem foglalkoznak, nagy sajnálatomra... 😞
én nem bánném egyébként ha így lenne, bár még úgy is várni kellene 2-3 évet hogy ki merészeljem jelenteni, hogy IE6-7 stb elavult.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.