434

megadott helyre kell eljutnod és ezt fotóval bizonyítani, szabályok és ranglista itt
  • BiG G
    jól kezdődött utána :DA:S:DASD, remélem feljön a színvonal. beszállok majd énis képekkel^^ +fav ofc
  • gettobuxa
    szerintem régi képet csak feladványnak lehessen tenni, megfejtésnek csak újat
  • gettobuxa
    lusta vagy lépcsőzni? :)
  • Balumann
    Én még a tanév elején voltam a Gellért hegyen, és van egy saját fotóm is arról a részről :D Kicsit más szögben.

• BlackShadow
    ha kicsit északabbra lenne a kép simán mennék :D a blaha is jó lett volna mert arra járok suliba ^^ de az erzsébet híd kisebb kitérő :D
  • wordsworth
    Én már csináltam képet, de sajna még előzőhöz lusta voltam elmenni :D
  • Saddalim #68
    hmm aranyos, a budapesti korlátozás talán 1 kicsit felesleges, ha országos lenne akkor ritkábban lenne 1 ember számára megközelithető hely igy talán több affinitást fog érezni hogy elmenjen (csak 1 tipp)

egy leendő geocachingozó (gps-re gyűjtő)
  • Taranov
    Ja bocsánat, most olvastam, hogy vége az offnak, befejeztem.
  • Taranov
    Ez a gond, hogy bizonyos környékeken csak akkor lehet nyugodt a járókelő, ha épp ott vannak a bőrfejűek, mert másban nem lehet bízni, mert azt senki ne mondja, hogy egy csoport rézbőrűvel szembeszáll egymaga.
  • Szabi1991
    a jobbra lévő házon van webkamera :DDD

link
  • N o N a m e
    igen, 18 perccel a #14 után :D
  • Csirke4
    Ezt a képet te csináltad?:O
  • Csirke4
    /Agreee
    +fav
  • VRSDM
    nagyon jó topik lenne ha NEM CSINÁLNÁTOK BELŐLE SZARODÁT

[center] és most húzzon innen mindenki a gumiban aki a témát akarja folytatni!!!
  • PeeTeR
    ez egy qrva kreativ kis topic csak hat baromire nem jarkalok Pesten gyalogosan...
  • JAG1
    Ezt miből is szűrted le?
  • N o N a m e
  • Smicy2
    Ne offoljunk már!
  • JAG1
    Rádzsör.
  • 5c0rp330n
    hát persze, azok a fránya bőrfejűek az okai mindennek...
    szánalmas.
  • Csabesz6
    off off
  • JAG1
    A rendőrök azért voltak ott, mert féltek a lincseléstől, mert a bőrfejűek befenyítették a kölköt, meg a védelmezőit...
  • passatgt
    ha őt böknék meg a blahán és nem oda tartozik, őt se a legközelebbi kórházba vinnék, hanem a saját körzetébe:)
  • 5c0rp330n
    jah, végülis tökmind1, h 5 percet kell utazni, vagy 3 órát. akkor talán nem mondanál ilyet, ha téged vágnak meg egy artérián.
  • 5c0rp330n
    ez így igaz. botrányos volt ez az eset. de én nem csodálkoztam különösképpen rajta, qrvaországban régóta bármi megtörténhet.
  • Met
    Tökmindegy, hogy van e ott kórház vagy nincs, ha más körzetbe tartozik úgy is odaviszik, mindegy, hogy mennyit kell utazni.
  • JAG1
    Rókus kórház, de bezárták...
  • Taranov
    Ja hát ez valóban elképzelhető, de mi nem tudhatjuk egészen pontosan, hogy hol érte a srácot a vágás vagy szúrás, és az milyen következményekkel járhat.
    A lényeg, hogy én nem irigylem, és azokat sem, akiknek esténként a Blahán kell átmenniük.
  • Dragooon #46
    nem, én úgy értettem, hogy mondjuk nem állt fent az elvérzés esélye (mert nem talált artériát tudtommal, ettől függetlenül nyilván komoly seb volt), de mégis azt írták, hogy...
  • Taranov
    Szerintem ezt az esetet nem lehet túldramatizálni. Szinte felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet egy európai országban úgy, hogy a késelő srácot ismerték a rendőrök, hónapok óta ott volt.
  • 5c0rp330n
    ezt találjátok ki!
    [18+]
    [én szóltam!]

[elfut]
  • kulabácsi
    inkább nem akarom tudni h mit melóztál ott :D
  • cSuwwi
    nem a balesetire, a corvin áruház (vagy mi a neve) mellett, az erzsébet híd felé menet van egy kórház. a nevét már nem tudom, pedig dolgoztam is ott régen :D
  • Dragooon #41
    a média amúgy is túldramatizálja a dolgokat.
    az viszont igaz, hogy ha az ütőeret eltalálja, cseszheti a szerencsétlen srác a 100 métert.:(

na de valaki menjen fényképezni az erzsébet hídhoz :D
  • Aspyrin
    Mi a kínod? :)
  • Z
    Úgy tudom, ha egy (comb)artériát döfnek át, akkor a sebesültnek jó esetben van pár perce aztán lefőtt a kávé. Valszeg nem sokkal véthette el, talán azért nyomták a majdnem meghalt szöveget az TV-k, és újságok.
  • RIZLA
  • Aspyrin
    Ha a balesetire gondolsz az bizony nem száz méterre található ;)
  • cSuwwi
    előtte is volt élet a blahán és utána is lesz.
    offként csak annyi, hogy amikor megbökte azt a csóri gyereket (ha valóban így történt), az újságok úgy hozták le, hogy majdnem elvérzett a gyerek. kissé hihetetlen, lévén pont a blahán van egy kórház, a metrólejárótól 100 méterre. /off
  • Rockynhooo
    120 cm tömény erőszak xd