434
-
#74 jól kezdődött utána :DA:S:DASD, remélem feljön a színvonal. beszállok majd énis képekkel^^ +fav ofc -
gettobuxa #73 szerintem régi képet csak feladványnak lehessen tenni, megfejtésnek csak újat -
gettobuxa #72 lusta vagy lépcsőzni? :) -
#71 Én még a tanév elején voltam a Gellért hegyen, és van egy saját fotóm is arról a részről :D Kicsit más szögben.
-
#70 ha kicsit északabbra lenne a kép simán mennék :D a blaha is jó lett volna mert arra járok suliba ^^ de az erzsébet híd kisebb kitérő :D -
#69 Én már csináltam képet, de sajna még előzőhöz lusta voltam elmenni :D -
#68 hmm aranyos, a budapesti korlátozás talán 1 kicsit felesleges, ha országos lenne akkor ritkábban lenne 1 ember számára megközelithető hely igy talán több affinitást fog érezni hogy elmenjen (csak 1 tipp)
egy leendő geocachingozó (gps-re gyűjtő) -
#67 Ja bocsánat, most olvastam, hogy vége az offnak, befejeztem. -
#66 Ez a gond, hogy bizonyos környékeken csak akkor lehet nyugodt a járókelő, ha épp ott vannak a bőrfejűek, mert másban nem lehet bízni, mert azt senki ne mondja, hogy egy csoport rézbőrűvel szembeszáll egymaga. -
Szabi1991 #65 a jobbra lévő házon van webkamera :DDD
link -
#64 igen, 18 perccel a #14 után :D -
#63 Ezt a képet te csináltad?:O -
#62 /Agreee
+fav -
#61 nagyon jó topik lenne ha NEM CSINÁLNÁTOK BELŐLE SZARODÁT
[center] és most húzzon innen mindenki a gumiban aki a témát akarja folytatni!!! -
#60 ez egy qrva kreativ kis topic csak hat baromire nem jarkalok Pesten gyalogosan... -
#59 Ezt miből is szűrted le? -
#58 -
#57 Ne offoljunk már! -
#56 Rádzsör. -
#55 hát persze, azok a fránya bőrfejűek az okai mindennek...
szánalmas. -
#54 off off -
#53 A rendőrök azért voltak ott, mert féltek a lincseléstől, mert a bőrfejűek befenyítették a kölköt, meg a védelmezőit... -
#52 ha őt böknék meg a blahán és nem oda tartozik, őt se a legközelebbi kórházba vinnék, hanem a saját körzetébe:) -
#51 jah, végülis tökmind1, h 5 percet kell utazni, vagy 3 órát. akkor talán nem mondanál ilyet, ha téged vágnak meg egy artérián. -
#50 ez így igaz. botrányos volt ez az eset. de én nem csodálkoztam különösképpen rajta, qrvaországban régóta bármi megtörténhet. -
#49 Tökmindegy, hogy van e ott kórház vagy nincs, ha más körzetbe tartozik úgy is odaviszik, mindegy, hogy mennyit kell utazni. -
#48 Rókus kórház, de bezárták... -
#47 Ja hát ez valóban elképzelhető, de mi nem tudhatjuk egészen pontosan, hogy hol érte a srácot a vágás vagy szúrás, és az milyen következményekkel járhat.
A lényeg, hogy én nem irigylem, és azokat sem, akiknek esténként a Blahán kell átmenniük. -
#46 nem, én úgy értettem, hogy mondjuk nem állt fent az elvérzés esélye (mert nem talált artériát tudtommal, ettől függetlenül nyilván komoly seb volt), de mégis azt írták, hogy... -
#45 Szerintem ezt az esetet nem lehet túldramatizálni. Szinte felfoghatatlan, hogy ilyen megtörténhet egy európai országban úgy, hogy a késelő srácot ismerték a rendőrök, hónapok óta ott volt. -
#44 ezt találjátok ki!
[18+]
[én szóltam!]
[elfut] -
#43 inkább nem akarom tudni h mit melóztál ott :D -
#42 nem a balesetire, a corvin áruház (vagy mi a neve) mellett, az erzsébet híd felé menet van egy kórház. a nevét már nem tudom, pedig dolgoztam is ott régen :D -
#41 a média amúgy is túldramatizálja a dolgokat.
az viszont igaz, hogy ha az ütőeret eltalálja, cseszheti a szerencsétlen srác a 100 métert.:(
na de valaki menjen fényképezni az erzsébet hídhoz :D -
Aspyrin #40 Mi a kínod? :) -
#39 Úgy tudom, ha egy (comb)artériát döfnek át, akkor a sebesültnek jó esetben van pár perce aztán lefőtt a kávé. Valszeg nem sokkal véthette el, talán azért nyomták a majdnem meghalt szöveget az TV-k, és újságok. -
#38 -
Aspyrin #37 Ha a balesetire gondolsz az bizony nem száz méterre található ;) -
#36 előtte is volt élet a blahán és utána is lesz.
offként csak annyi, hogy amikor megbökte azt a csóri gyereket (ha valóban így történt), az újságok úgy hozták le, hogy majdnem elvérzett a gyerek. kissé hihetetlen, lévén pont a blahán van egy kórház, a metrólejárótól 100 méterre. /off -
#35 120 cm tömény erőszak xd