1656
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Bucser
    Hi!

Szeretném kérni a Világgazdasági Válság topic 350-es HSZ-ének törlését.

Szerintem ez a jellegű agitálás és fröcsögés nem egészséges egy tudományos fórumban.
  • Bucser
    Én meg azt hogy végre bannoljanak innen téged.

Sajnos egyik sem teljesül. De az élet már csak ilyen. nem kaphatsz meg mindent. (elég nekem a frissen nyert 5-ös lottó)
  • sz4bolcs
    Erősen hajtasz mikike pár évvel ezelőtt kiérdemelt címére. :)
  • sz4bolcs
    Többek között a tanulatlanozás, ostobázás, tudatlanozás, butusozás, szellemi autizmusozás, üresfejű papagájozás, lesz@rozás, primitívezés, együgyűzés, elküldés, stb.. (ez mind a te "tolladból" származik) szerinted elősegíti a nyugodt fórumozást. :D
  • [NST]Cifu
    Had segítsek, mert úgy vélem eltévedtél. Ez a Tudományos fórum Moderátori topicja. Te a Zenei fórum egyik topicját akarod macerálni. Azon fórumrésznek saját moderátori topicja van.

Így érthető? :)
  • [NST]Cifu
    Üzenet egy moderátortól:

Akkor kezdj el nyugodtan, tárgyilagosan, tényszerűen fórumozni. Ugyanis átnéztem az utóbbi pár nap alatt termelt hsz.-eidet, és én inkább azt látom, hogy csak hangulatkeltés és provokálás a célod.
  • dav1d
    bannert légyszi tegyétek be ne töröljétek ki a kérésem ha nincs teljesítve!
  • dav1d
    bocsi ide akartam beszurni a topik bannert, légyszi rakjátok be ! az meg törölhető:)

topik
    kép
  • exy1
    A moderátorok feladata az lenne, hogy biztosítsák a nyugodt beszélgetést. Vagy nem csinálnak semmit, vagy éppen ennek ellenében hatnak. Tarthatatlan helyzet. Rendes moderálást akarunk!
  • Bucser
    Önkritikád az nincs...
  • exy1
    Nézem, hogy honnan mi van kiszedve. Több mint 100 darab beírásom hiányzik. Ez már azért
  • exy1
    Na-igen, le is írtam ezt. Szakszerű moderátor-személyzetre nincs pénz. Így meg kecskére van bízva a káposzta. A trágárkodás, a szemétkedés bentmaradt. A reklamálás a részemről, hogy mikor lesz már eltakarítva a sok kekckedő alak, az meg egyszerűen kitörlésre került. Gratulálok hozzá!
  • Bucser
    végre.
  • Bucser
    Te meg arrogáns. Ennyi.

egyébként meg írd és mond egy szimpla niemand számomra.
  • Bucser
    Bocsáss meg hogy szóltam. Te vagy a tudományok letéteményese..
  • Bucser
    Miben szóltál te rám?? Olvasom a topicokat. Miattad sajnos azt is egyre kevesebbet.
  • Bucser
    Az én nevemben is beszél. Hála az égnek a haditechnikai topicba még nem nyomtad bele a lábad...
  • Sir Quno Jedi
    Politikai szekciót is bezártuk, most akkor a tudományos jön!
  • uwu
    Szeretném felhívni a figyelmet egy bizonyos exy1 nevű fórumozóra.

Az összes tudományos topikot tönkretette, vagy épp tönkreteszi.
    Nem lehet rendesen vitázni, mert elrisztja az értelmes embereket.

Az erre tévedők téves következtetéseket vonnak le a fórum szinvonalát illetően miatta.
    Véleményem szerint minden fórumozó érdeke lenne, hogy exy1-et eltávolítsuk. Sok más fórumozó társam nevében is szólok: szeretnénk, ha bannolnák innen örökre.
  • Bucser
  • Bucser
    "egy őrült száguld szembe a forgalommal
    - Egy?? Több ezer!!"

Egyébként látszik, hogy érveid nincsennek mivel csak a helyesírásomba tudtál belekötni.
    A tanulatlan baromról meg csak annyit, hogy ne az adatlapból indulj ki.

A moderátorok meg majd rendet tesznek itt is.
  • Bucser
    Akkor mi a francot keresel még itt?

Szeretem olvasni a tudományos topicotkat, de mióta te írogatsz ide minden topic maga a megetestesült gyerekes érvelés, tények elferdítése és sértődöttség.

Értelmes érveid nincsennek semmire csak az "én azt mondom hogy ez van és punktum te meg nézz utána, hogy faszág-e amit mondok."

Megjegyzem. Ha valaki PHD-t ír ott minden állításra forrást kell megjelölni egyébként egy szép nagy kerek NULAA az egész.

Na a te produkciód is egy szép kerek nulla. Mi lenne ha végre megtanulnál értelmesen vitázni? (az eddigiek alapján nem tudsz)
  • exy1
    Kihaltak a moderátorok. :(
  • exy1
    Átnéztem a moderátor topikot és a hivatkozásokat. Már tudom mi van itt. Önbíráskodás. Mindez a moderálás hiánya miatt. Az pedig azért nem komoly, mert nem akarja visszafogni a beírásszámot. Egy önmagába záruló kör, ami miatt nem látni csak csupa kekeckedő szájkaratést, vagy olyanokat akik nem győznek védekezni és védekezésből ők is felvették a szemétkedő stílust. Szörnyű ez kérem! Emiatt hiányoznak azok akikkel én szeretnék beszélgetni. Most már látom, hiába is várom őket...
  • exy1
    egetrengető topikrombolást végez szinte az összes most futó tudományos fórumban. Moderálást kérek!
  • exy1
    Fizika fórum 280-as beírásom:

"Érvek híján az érvelőt támadod. Értelmetlen bunkó viselkedés. Nem való vagy tudományos topikba való."

Hümmm, még te jössz bevádolni?

Egyébként meg én nem látok itt semmiféle moderálást, hiába kérem! kekeckedés és topikrombolás, ez megy értelmes beszélgetés helyett. Ha ez az SG tudományos fóórumain az elfogadott "normális" stílus, akkor talán én nem vagyok ideillő...
  • qetuol
    exy1 szétoffolja az egész tudományos eszmecserét imho, ami engem bánt az az , hogy a Fizika topicot is.
  • sz4bolcs
    óó, dehogynem segít. ;)
  • Pheel
    Nem hiszem, hogy segít. Én sem segítettem. Megnéztem, de szerintem exynek túl érzékeny a kis lelke.
  • sz4bolcs
    exy: Írj gz8-nak, ő majd segít. :)
  • exy1
    Na-jó, már fikázó társa is akadt. Ez nekem már sok. Elmentem innen!
  • exy1
    Most meg "rohadt köcsög zsidó"-zik. Ez egy elmebeteg ember. szabadítsatok már meg tőle légyszíves!
  • exy1
    Helló moderátor!

Kérlek valahogy tedd lehetővé, hogy ez a bunkó-kekeckedő ember, ez a dronkZero ne zavarhassa a normális fórumozást. Például nézd meg mit csinál már egy hete a Fizika topikban. Nem mernek miatta szólni azok, akikkel pedig szavesen beszélgetnék. Ki kellene tiltani a tudományos fórumokból. Csak és kizárólag szemétkedni jár oda. Egy tudományos fórum azért nem erre való!

Köszönöm!
  • nandorb
    van mar ien topik pl. ez
  • Pheel
    Szokott lenni...
  • circa
    Van itt egyáltalán moderátor?
  • kuci06
    Üdv!
    Valaki megtenné, hogy átírja ennek a topiknak a címét "Large Hadron Collider" -re?
    Nem a "nagy merevedések ütköztetéséről" szerettünk volna társalogni

Előre is köszönöm :)
  • whiskeyman
    mozdonyok topik - #3434 - skizo gyerek és a gagyi reklámja
  • Fabio Capello
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1219692004]#41[/URL]

gusztustalan....
  • Pheel
    Ahogy látom, közben mindenki megtalálta a maga helyét...