1656
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
css #222 Szeretem, mikor így a fejem fölött megbeszélnek (rólam) dolgokat (miközben az illető tudja, hogy olvasom a sorait). Aranyos kitérési módszer a közvetlen válaszadás alól... :)
Korábban a levelemre azt írtad, hogy nem lehetséges a törlés. Erre most kiderül, hogy mégis? Nemtán hazudtál? Vagy csak nem volt kedved a felhasználóval nyűglődni...? Mik vannak?! :)
Cifu-Cifu, csalódtam benned...! :) -
#221 Mondjuk nem értem, hogy miért a moderációs topicban offol ezzel, ugyanis ilyesmivel nem a moderátor, hanem az üzemeltető / admin az, aki foglalkozik, az elérhetőség pedig ott van az Impresszumban, vagy itt a topic fejlécében. Hogy megnyugodjon a kis lelke, továbbítottam, bár figyelembe véve a stílusát és eddigi kinyilatkozásait, sok értelmét nem látom. :) -
#220 Ha nem tetszik, séta, főzess otthon. -
#219 Nem kell ilyesmivel foglalkozni, mert semmilyen személyhez köthető adatot nem kér az SG.hu (egy email cím ritkán elegendő). Ha meg bizonygatni akarja, hogy ő azonos a nickkel, még akkor is fennáll, hogy saját elhatározásból írt a fórumra, adott véleményt, ami, ha nem törvény sértő és személyes, ha úgy tetszik alkotmány ellenes, akkor fennmarad. -
css #218 Itt van egy példa az adatvédelmi nyilatkozatra. Érdemes lenne valami hasonlót rittyentenie az SG-nek is, mert erősen megütheti a kis bokácskáját. ;) -
css #217 Ha kicsit olvasgatnád az adatvédelmi törvényt, rájönnél, hogy biza az SG fórum szolgáltatást nyújt. Tudod, csak azért vagyok ily' "jogszakjértő" (érdekes, ha te csinálod, nem gond a csipkelődés... mik vannak?), mert én is üzemeltetek honlapot.
Máskülönben minden honlapon, melyen kezelik a felhasználók személyes adatait (tehát történik regisztráció pl.), ott kellene lennie feltűnő helyen adatvédelmi nyilatkozatnak. Na, az itt nincs kanyarban sem.
De még csak regisztráláskor sincs semmi erre vonatkozó dolog.
A fórum szerkesztősége jelen esetben adatkezelő, mivel személyes adatok vannak a birtokában. Hogy most ezt önként adja meg valaki, vagy nem, az részletkérdés.
Mikor valaki mások személyes adatait kezeli, akkor köteles a kezeléssel kapcsolatos irányelveit, módszereit az érintett tudomására hozni - főleg, ha az kéri. (Erre szolgál az Adatvédelmi nyilatkozat, de legalább egy adatvédelmi rész a Szabályzatban.)
Ezt követően pedig ha az érintett kéri, hogy a személyes adatait töröljék, akkor adatkezelő tovább azt nem tárolhatja; véglegesen törölnie kell (kivéve a törvényi eseteket; pl. bírósági végzés, stb.)
Olvasgass csöppet, mielőtt csipkelődsz moderátor létedre. ;)
Tehát hogy egyértelmű legyen:
1. Ezúton kérem, hogy e-mailcímemre az SG fórum szolgáltatója a 1992. évi LXIII. törvény 11.§ (1) a) pontja alapján részletes tájékoztatást nyújtoson nekem 30 napon belül az adatkezelés módjáról és technikai feltételeiről.
2. Ezúton kérem, hogy az SG fórum szolgáltatója a 1992. évi LXIII. törvény 11.§ (1) b) pontja alapján a nála tárolt valamennyi személyes adatomat végérvényesen és visszavonhatatlanul törölje.
Köszönöm. ;) -
#216 Egy fórumon való regisztráció mióta minősül szolgáltatásnak jogszakértő úr? :) -
css #215 Én már pár hete nyaggatom őket emiatt. De képtelenek rá. Szerintem a fórum maga van úgy megírva, hogy ne lehessen törölni a nicket.
Persze megint más kérdés, hogy ez mennyire ütközik a hatályos adatvédelmi törvénybe. Hiszen kérésre köteles a szolgáltató a személyes adataimat törölni. (Pl. email cím, stb.) Ha nem teszi, lehet pereskedni.
Én pl. még várok egy kicsit. Utána ha nem történik meg, akkor irány a honlap üzemeltetője. Ha úgy sem, akkor meg az ügyvéd. -
#214 Erre nincs lehetőség. Egyszerűen ne gyere többet és kész. -
#213 Tisztelt Moderátor!
Mivel nem sikerült más formában üzenetet küldenem itt kérem Önöket, hogy engem az SG fórumozók közül törölni szíveskedjenek. Indoklás: több topicban a személyemet ért durva sértések miatt. Köszönettel és tisztelettel. Ezen sértésektől eltekintve nagyon tetszett a fórum és az SG.
-
en2 #212 Szia CIFU!
Nincs más nickem csak ez. Fórumozhatok, vagy kitiltasz megint? -
#211 Úgy is jó ^^ -
#210 Töröltem és írtam a topicnyitónak egy privit, hogy nyissa meg a megfelelő helyre a topicot újra. :) -
#209 Ezt az autós totyikot valaki tegye át a #6-ban jelzett helyre :) -
css #208 "mert nem bírtam megállni, hogy lehordjam őket. Persze jogos volt a bünti, de ezekkel nem lehet másképp beszélni."
:DDD LOL -
css #207 Jé, most nézem csak. Itt árulkodsz? :) :P -
HUmanEmber41st #206 Köszönöm, h bezártad!
Ami ott ment... -
uwu #205 Nekem nagyon piszkálja a csőröm az a topik.
Nehezen tudom megállni, hogy ne írjak oda, de ha írnék az tuti, hogy legalább 5 elekadásjelzőt kapnék érte én is.
Felháborító ami ott folyik. Személyeskedés nélkül képtelenség ilyesmire reagálni.
Egy vallási fanatikus montanosz személyében, és egy mániákus kötekedő aki css névre hallgat teljesen tönkretette.
A meglévő büntimet is azért kaptam, mert nem bírtam megállni, hogy lehordjam őket. Persze jogos volt a bünti, de ezekkel nem lehet másképp beszélni. -
#204 Lehet valóban ezt kellene, de egyelőre még egy utolsó esélyt kap a topic. Ha viszont megy tovább a jelenlegi hangulatban a téma, akkor kénytelen leszek ehhez az eszközhöz fordulni. -
HUmanEmber41st #203 Cifu! Szerintem jó lenne, ha egy kicsit bezárnád a mire mentünk a kereszténységgel topicot, mert nagyon elszabadultak az indulatok.
Előre is köszönöm -
uwu #202 mire mentünk a kereszténységgel
Ebben a topikban van egy ámokfutó reg. neve: css
Egyébként is egy unintelligens sárdobálás folyik itt, gyakorlatilg semmiről nincs szó, csak anyázás megy már vagy egy hete különböző stílusban.
A css nevű fórumozó viszont túltesz mindenkin. Az összes hozzászólóba beleköt. Szerény véleményem szerint nincs értelme megbüntetni, biztos hogy nem egészséges szegény, de akkor se kéne ezt hagyni. -
#201 Close/ban -
#200 Megtörtént. -
#199 matek feladatok
#2351-t törölni kéne.
én voltam, bocsesz. -
#198 tudományos tévedés #627 anyázás -
#197 Zárható. -
#196 Ha tudományos hírnél jelenik meg, akkor ide, amúgy meg az általános fórum moderációs részére mehetnek a jelzések, a linkkel együtt. -
#195 "Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön!" ez majdnem minden hírnél megjelenik kommentben
elején még poénos is volt, de nem lehetne megfékezni? kicsit unalmas már -
#194 A házigazda jog kiosztásának elvei résznél minden információt megtalálsz. -
#193 Házigazda jogot hány hozzászólás után lehet kérelmezni? -
#192 Ez a tudományos fórum moderátori topicja. Ha javasolhatom a Sport / általános fórumrész moderátori topicját keresd fel ez ügyben. -
#191 Sziasztok!
Itt a 1370-es és az 1369-es hozzászólások gazdái megérdemelnék a figyelmeztetést. -
#190 Kipróbálva, nálam sem működik, de ezt inkább itt jelentsd.
A feltöltött képeket ettől függetlenül bármikor újra meg tudod nézni és kimásolni a szerkesztő mező alján lévő Képfeltöltés gombra kattintva, a felnyíló ablak tetején lévő Feltöltött fájlok link alatt. Itt csak jelöld ki a megfelelő linket (jobb klikk -> minden kijelölése), és utána már ki tudod másolni (jobb klikk -> másolás vagy kivágás).
A képfeltöltéssel felmásolt képeket tudomásom szerint nem lehet törölni, csak azokat, amiket a galériádba töltesz fel. -
#189 Hali!
Nem tudom hova kellene jelezni, de ha képet töltök föl, nem működik a vágólap...
Meg lenne egy kérdésem is, ha képet töltök fel, azt hogyan tudom később letörölni? -
#188 Törölhető topic. -
uwu #187 © OKkultist ma 13:42 | privát | válasz erre | #703
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1223460274
-
#186 jólvan engem nem érdekel,csak már kapott érte büntetőpontot -
#185 és a zsidó csillag tiltott jelkép? szerintem nem, izrael zászlaján is az van. -
#184 Ebben a topikban van egy Montanosz nevü user aki már kapott büntetőpontot a logója miatt,most újra az van neki . (Zsidó csillag) -
#183 Zárjátok már a 2 idióta topikot légyszives.