490
-
Csesza #49 általános iskola 2. hét
osztályfőnöki, mert rugdostam egy gyereket a folyosón
(megj. ma a legjobb barátom) -
lennyke #48 Osztálytársam kapta anno gimnáziumban:
"Tisztelt Szülők!
Fiuk, **** a nyitott ablakban ülve több percig kukorékolt, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem."
Amint megtudtuk, hogy ezt írták be, azonnal mentünk az ablakokhoz, hogy nekünk is legyen:)
-
#47 Tisztelt ...
GYermekét dolgozatírás köben telefonon beszélgetett, és valószinűleg segítséget kapott.Ezért szaktanári intőben részesítem.
Eggyik osztálytársam még tavaly évvégefele bukásra ált
És a dogálya 5-lett volna. -
karajjj #46 jesszus, eddig ez a legjobb :DDDDD -
#45 Hádde bazz, mérnem mondtad, hogy jó visszaszerelem ha nem kapok igazgatóit ?:D -
#44 "Tisztelt anyuka, Gábor leszerelte a fiú wc ajtaját, és nem volt hajlandó visszatenni, ezért igazgatói intőben részesítem"
Annyi azért hozzátartozik a dologhoz, hogy nem leszereltem, hanem rámdőlt, mikor brunyálni akartam menni, de a köcsög tanár nem hitte el...
Hát igen, így 16 év távlatából is hatalmas igazságtalanságnak értékelem. :( -
gyuri12 #43 Csak ennyi? Azt hittem,hogy valami durvább... -
#42 Egyszerűen csak elküldte a picsába vagy beszólt neki, hogy bazmeg vagy valami ilyesmi. Szóval semmi extra. De a gyerek emgszokta, mert ez új suliban első héten volt. Mindig sikerül hasonló módon bemutatkoznia. -
#41 nem intó vót csak beírás :Dd -
gyuri12 #40 és ez mit takar?:) -
#39 Haveromnak valami ilyesmit adott egy nanár, aki nem is tanította őt:
Tisztelt Szülők!
Gyermekük minősíthetetlen hangnemben sérti osztálytársai emberi jogait. -
#38 kegyetlenek a tanárok
am én harmadikban vagy negyedikben kaptam 1 osztályfőnöki figyelmeztetőt mer haverommal megvertünk 1 gyereket. képzelhetitek mekkora verekedés volt. igazi leszámolás -
#37 Általánosban vagy 4-5 haverom versenyzett hogy ki tud több beírást gyűjteni, jó lenne ha nálam lenne az ellenőrzőjük.
volt ilyen 20-40 db között fejenként. :D -
gyuri12 #36 "Bántó megjegyzést tett az osztálytársának édesanyára,ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem"
pedig én csak annyit mondtam,hogy bazdmeg a kurva anyád -
#35 az országos felmérésen tiszteletlenül és fegyelmezetlenül viselkedett ezért igazgatói figyelmeztetésben részesítem :D
ez nyolcadikba
technika órán ordibál, rendetlen, zavarja társait :D:D
hetedik
közetrületen és az iskolában nem illik köpködni - ezt hetedikbe iratták be velem :D:D:D
nem ment ki szünetre -.-
társaival az órán a székek dobálásával betörték a vitrint ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem
hatodik
társát a tornazsákkal fejbevágta :D
harmadik :D:D:D:D
gyaa meg másodikba már volt 2 osztáylfőnökim derossz
társára csúnya megjegyzéseket tesz, ezért szaktanári figyelmeztetést kap
ötödik
dolgozata összefirkálása miatt szaktanári......
most így ennyi -
gyuri12 #34 de kár:( -
#33 nem az osztálytársam volt :D -
gyuri12 #32 tök jó osztály lehet:D:D -
#31 nah eszembejutott mégegy...
még általánosban, nem velem történt :)
gyereknek fegyelm itárgyalása volt, nem tudom miért, de kapott 2 hónap "próbaidőt", ha nem lesz vele baj, maradhat...1 hónap után, öngyűjtóval fölgyújtotta az egyik lány haját :DDDdd
repült egyből:D
-
#30 Nálunk a tanár kurwa anyázik nekünk XD -
JackMeadow #29 XD -
#28 még 4.ben :):
Tisztelt ...
Meliton cipőjével betörte az ablakot -.-
... -
#27 na most elővettem vagy 10 ellenőrzöt keresek vmi jót -
#26 én is 4-ben :D azért mert néztem egy verekedést :DD -
#25 Nekem, általános 6.:
"Amőbázott történelem órán."
Havernak, idén (12.osztály):
szaktanári: Rendszeresen zavarja az angolórát, idétlenkedik, stb. stb.
oszt.főnöki: Megsemmisítette az angol szaktanárit. -
#24 én asszem 4-ben kaptam az elsőt.....szünetben le kurvaanyáztam az osztályfőnököt és beköptek......igazgatói lett .D Otthoni következmény is megmaradt :D -
gyuri12 #23 elsőben intőt kapni?:D -
#22 Általános iskola első osztály: "Fetrengett a földön" -
JackMeadow #21 "... és ... azzal mulatták szünetben az időt hogy egymáshoz vágták ... iskolatáskáját, Ezér szaktanári intő..."
-
#20 juj, ciki :DDD -
#19 ez még tavalyi:
tamás tűzvédelmi napon az iskola udvarán dohányzott ezért IGAZGATÓI figyelmeztetésben részesítem
-
#18 #11 #12 ezeken majdnem meghaltam :D:D:D -
#17 Tisztelt szülő!
****** Elbújt az órán a függöny mögé, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.
(osztálytársam kapta, mi meg döltünk a röhögéstől :D) -
#16 Enyém ezekhez képest tök gagyi..
Szaktanári figyelmeztetés (aláhúzva, hogy még szembetűnőbb legyen)
**** sorozatosan nem figyel és mással foglalkozik hittan órán. Érdektelenségét tudni kell visszafogni. És persze tanulhatna is valamit közben.
/Ne zavarja, hogy és-sel nem kezdünk mondatot.. :D/ -
romi8 #15 Tisztelt Szülő!
A matematika dolgozatok írásához szükséges füzet beadását ***** elmulasztotta, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesült. -
#14 Majdnem leestem a székről xD XD
karajjj, azért ez a cipődobálás sem semmi :D -
gyuri12 #13 :D:D -
#12 "Tisztelt szülők!
**** az osztálytársainak kurva anyázott az órán, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem"
(a **** nem én vagyok :d) -
karajjj #11 Tisztelt szülők!
**** cipőjét dobálva betörte az ablakot, ezért osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem! -
#10 de szar annak, akinek angolórára kell járni