490
-
#89 téged Barnának hívnak? :D -
#88 úgy már nemis olyan jó :D:D -
#87 Tisztelt szülők!
II.1-én Barna a tanulmányi foglalkozás alatt büfögést utánozva zavarta a társait.
-
#86 a második a legjobb idáig :D:D -
pinnacle #85 bazz XD
a tetőre nah -
gyuri12 #84 Én persze osztálykiránduláson egy betétet ragasztottam a gatyámra,oda,ahova kell,és úgy fociztam,amikor a tanár látta,csak a fejét fogta,de nem kaptam semmit:) -
#83 "mert órán az ablakon át kimászott az ablakon"
mi? :D -
#82 "Tisztelt szülök!
Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy Barna a mai napon a szünetben kiflidarabokkal dobálta társait. Kérem, beszélgessenek el vele!"
-
pinnacle #81 ****** osztályfőnöki rovóban részesítem, mert társaival pirosra festett eü. betétet rugdosott a folyosón, amihez a festéket ő adta.
****** igazgatói intőben részesítem, mert órán az ablakon át kimászott az ablakon, az előzőleg kidobott repülőjéért. Azért nem rovót, mert előtte megkérdezte a tanárját, hogy kimehet-e.
:Asdadsada
-
gyuri12 #80 -
#79 mesélj párat a sok vandalizmusból -
#78 :ASD:ASD:ASD:SAD:asd
(pörög a topik, top10-be vigyük be :D) -
#77 Tisztelt szülők!
Gyermeküket osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem sorozatos vandalizmus miatt!
-
GVG #76 ha minden kötél szakad...:D xD -
#75 talán be kéne járni órára... :D -
gyuri12 #74 én még elsőben,vagy másodikban kiütöttem egy gyerek fogát,vérzett rendesen,meg minden,de a tanár(ok) le se szarta(ák) -
GVG #73 én eddig csak igazolatlan órákért kaptam intőt:S -
gyuri12 #72 nehazudj nekem kisfiam,vagy intőt kapsz!:| -
#71 volt osztálytársam(lány) kilencedikbe első tanítási nap kapott egy igazgatóit, mert kirúgta egy újdonsült osztálytársa fogát, mert az beszólt neki, aznap mint kis kilencedikes mentem haza és találkoztam vele és nyakambaugorva [...] és mutatta az ellenörzőjét
nem mondom h megdöntöttelek, de fizethetsz :D:D -
#70 egy perc alatt két órai munka csopper, 3 szaktanári + 1 ofői
[najó nem :| ] -
#69 Aztakurva S_:d-sA:dsa_:dasdada -
#68 Csak az éppen elmaradt és bementünk a férfi wc-be, ráálltunk az wc-re, hogy észre ne vegyenek. Nem is vettek volna észre, ha végét, azaz a kijövetelt a wc-ből nem veszik észre. -
gyuri12 #67 Ha valaki megdönti azt a rekordomat,amiben 5 percen belül kaptam ugyanattól a tanártól egy figyelmeztetést,és egy dicséretet, akkor annak fizetek egy hónap víájpít!:D -
#66 még 1 fasza topic:D:Dmár mehet is a kedvencekhez am van 2 szaktanárim meg egy osztf.-im meg egy of.-i dicséret:D -
#65 ha tartod még a kapcsolatot Andrással, mond meg neki hogy ügyes volt, grtaulálok xD :D:D -
#64 Tisztelt szülők!
Osztályfőnöki megrovásban részesítem Barnát az orvosi vizsgálat alatt tanúsított tiszteletlen magatartása miatt.
[anyázott az orvosnak, mert a fütyijét akarta látni, de végül nem látta] -
gyuri12 #63 lál -
#62 Nálunk volt egy szerencsétlen tanár.
Volt pár jó beírása, mert versenyeztünk, hogy ki kapja a legjobbat, András győzött :)
"András az órán fekvőtámaszokat gyakorolt a padon, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem."
-
#61 LOÁL -
#60 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#59 Tisztelt szülő!
Osztályfőnöki figyelmeztetésben részesül - áhítat órán engedély nélkül hiányzott.
( nem is hiányoztam csak a római templomban mentem, ez is olyan nagy gond?) -
#58 lááál, régen volt olyan, hogy egy héten 3 figyelmeztetőt kaptam
most olyan suliba járok, ahol nincs ellenőrzőnk, nincs intő meg ilyesmi, így nem tudok írni, de majd a régieket előkeresem és ha van vmi jó, megosztom veletek :D -
#57 volt osztálytársam kapta tesitanártól még...5 vagy 6.ban
"Sebestyén szétdobálta a gumilabdákat, majd elszaladt"
más
"Fia csúnyán köhög, kérem forduljanak orvoshoz vele" a srác órán krákogott tök hangosan vkinek h figyeljen má' oda :)
jótopic -
#56 Tisztelt szülő!
Gyermekét szaktanár figyelmeztetésben részesítem magatartása miatt!
Nem elég. hogy minden órán xxxxxx (nem lehet kiolvasni amit írt) egész órán hangosan beszél, a figyelmeztetés ellenére is. De újabban szemtelenül állandó jelleggel visszabeszél.
Magatartása minősíthetetlen, amit azt eredményezi, hogy a fent említett magatartás lefoglalja minden figyelmét ezt a feladatot sem tudja megcsinálni!
-
Csesza #55 én is pont azt basztam földhöz :D -
gyuri12 #54 Az a hülye lila majom az adatlapodon miért nem hal meg akkor,amikor a földhöz csapkodom? -
:DDDd -
Csesza #52 volt olyan, ez nem beírás hanem csak egy üzenet a szülőnek, hogy kérem fiát próbálják meg leszoktatni a dohányzásról, mert ő és tsai miatt már többször megbüntették az iskolánkat... -
#51 oszt fönöki 5.ből
-Pétert osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem, mert berugta a tornaterem öltözőjének ajtaját.
de NEM volt meg a kulcs:D -
#50 Na várjatok előkeresem az ellenőrzőmet.