490
  • Goruck
    téged Barnának hívnak? :D
  • Goruck
    úgy már nemis olyan jó :D:D
  • DJ RX7
    Tisztelt szülők!
    II.1-én Barna a tanulmányi foglalkozás alatt büfögést utánozva zavarta a társait.
  • Goruck
    a második a legjobb idáig :D:D
  • pinnacle
    bazz XD
    a tetőre nah
  • gyuri12
    Én persze osztálykiránduláson egy betétet ragasztottam a gatyámra,oda,ahova kell,és úgy fociztam,amikor a tanár látta,csak a fejét fogta,de nem kaptam semmit:)
  • Balintrial
    "mert órán az ablakon át kimászott az ablakon"

mi? :D
  • DJ RX7
    "Tisztelt szülök!
    Tájékoztatom a kedves szülőket, hogy Barna a mai napon a szünetben kiflidarabokkal dobálta társait. Kérem, beszélgessenek el vele!"
  • pinnacle
    ****** osztályfőnöki rovóban részesítem, mert társaival pirosra festett eü. betétet rugdosott a folyosón, amihez a festéket ő adta.

****** igazgatói intőben részesítem, mert órán az ablakon át kimászott az ablakon, az előzőleg kidobott repülőjéért. Azért nem rovót, mert előtte megkérdezte a tanárját, hogy kimehet-e.

:Asdadsada
  • gyuri12
  • Balintrial
    mesélj párat a sok vandalizmusból
  • Balintrial
    :ASD:ASD:ASD:SAD:asd

(pörög a topik, top10-be vigyük be :D)
  • DJ RX7
    Tisztelt szülők!
    Gyermeküket osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem sorozatos vandalizmus miatt!
  • GVG
    ha minden kötél szakad...:D xD
  • Goruck
    talán be kéne járni órára... :D
  • gyuri12
    én még elsőben,vagy másodikban kiütöttem egy gyerek fogát,vérzett rendesen,meg minden,de a tanár(ok) le se szarta(ák)
  • GVG
    én eddig csak igazolatlan órákért kaptam intőt:S
  • gyuri12
    nehazudj nekem kisfiam,vagy intőt kapsz!:|
  • Goruck
    volt osztálytársam(lány) kilencedikbe első tanítási nap kapott egy igazgatóit, mert kirúgta egy újdonsült osztálytársa fogát, mert az beszólt neki, aznap mint kis kilencedikes mentem haza és találkoztam vele és nyakambaugorva [...] és mutatta az ellenörzőjét

nem mondom h megdöntöttelek, de fizethetsz :D:D
  • zeli
    egy perc alatt két órai munka csopper, 3 szaktanári + 1 ofői
    [najó nem :| ]
  • DJ RX7
    Aztakurva S_:d-sA:dsa_:dasdada
  • DJ RX7
    Csak az éppen elmaradt és bementünk a férfi wc-be, ráálltunk az wc-re, hogy észre ne vegyenek. Nem is vettek volna észre, ha végét, azaz a kijövetelt a wc-ből nem veszik észre.
  • gyuri12
    Ha valaki megdönti azt a rekordomat,amiben 5 percen belül kaptam ugyanattól a tanártól egy figyelmeztetést,és egy dicséretet, akkor annak fizetek egy hónap víájpít!:D
  • norbi56
    még 1 fasza topic:D:Dmár mehet is a kedvencekhez am van 2 szaktanárim meg egy osztf.-im meg egy of.-i dicséret:D
  • Goruck
    ha tartod még a kapcsolatot Andrással, mond meg neki hogy ügyes volt, grtaulálok xD :D:D
  • DJ RX7
    Tisztelt szülők!
    Osztályfőnöki megrovásban részesítem Barnát az orvosi vizsgálat alatt tanúsított tiszteletlen magatartása miatt.
    [anyázott az orvosnak, mert a fütyijét akarta látni, de végül nem látta]
  • gyuri12
    lál
  • N1ggA
    Nálunk volt egy szerencsétlen tanár.
    Volt pár jó beírása, mert versenyeztünk, hogy ki kapja a legjobbat, András győzött :)
    "András az órán fekvőtámaszokat gyakorolt a padon, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem."
  • zeli
    LOÁL
  • Balintrial
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • DJ RX7
    Tisztelt szülő!
    Osztályfőnöki figyelmeztetésben részesül - áhítat órán engedély nélkül hiányzott.
    ( nem is hiányoztam csak a római templomban mentem, ez is olyan nagy gond?)
  • Dragooon #58
    lááál, régen volt olyan, hogy egy héten 3 figyelmeztetőt kaptam

most olyan suliba járok, ahol nincs ellenőrzőnk, nincs intő meg ilyesmi, így nem tudok írni, de majd a régieket előkeresem és ha van vmi jó, megosztom veletek :D
  • Goruck
    volt osztálytársam kapta tesitanártól még...5 vagy 6.ban
    "Sebestyén szétdobálta a gumilabdákat, majd elszaladt"
    más
    "Fia csúnyán köhög, kérem forduljanak orvoshoz vele" a srác órán krákogott tök hangosan vkinek h figyeljen má' oda :)

jótopic
  • DJ RX7
    Tisztelt szülő!
    Gyermekét szaktanár figyelmeztetésben részesítem magatartása miatt!
    Nem elég. hogy minden órán xxxxxx (nem lehet kiolvasni amit írt) egész órán hangosan beszél, a figyelmeztetés ellenére is. De újabban szemtelenül állandó jelleggel visszabeszél.
    Magatartása minősíthetetlen, amit azt eredményezi, hogy a fent említett magatartás lefoglalja minden figyelmét ezt a feladatot sem tudja megcsinálni!
  • Csesza
    én is pont azt basztam földhöz :D
  • gyuri12
    Az a hülye lila majom az adatlapodon miért nem hal meg akkor,amikor a földhöz csapkodom?
  • PJack

:DDDd
  • Csesza
    volt olyan, ez nem beírás hanem csak egy üzenet a szülőnek, hogy kérem fiát próbálják meg leszoktatni a dohányzásról, mert ő és tsai miatt már többször megbüntették az iskolánkat...
  • cicai
    oszt fönöki 5.ből

-Pétert osztályfőnöki figyelmeztetésben részesítem, mert berugta a tornaterem öltözőjének ajtaját.

de NEM volt meg a kulcs:D
  • DJ RX7
    Na várjatok előkeresem az ellenőrzőmet.