Népszerű a Google Lunar X Prize
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki nem fizet adót, az nem szabadna, hogy szavazzon, mert pld. az általa megválasztott képviselõ majd dönt annak az adónak az elosztásáról, amelyben ugye neki nincs semmilyen hozzájárulása.
Más pénzével könnyû vagánykodni.
Kara kánként folytatom tanításom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az amatõr rádiósok is fogták a visszaérkezõ rádióhullámokat és érdekes monológokat hallottak ... bizony voltak a Holdon, csak annyira féltek az esetleges kudarctól, hogy számos változatot leforgattak itt a Földön, és leadták a népnek mint élõ közvetítést. Persze vannak eredeti felvételek meg hamisítványok is, az utóbbiak többségben.
"Remélem nem vagy még szavazóképes, mert más se hiányzik mint hogy két hét múlva szavazzál agy nélkül..."
Van pár MRI felvételem, küldjem? És természetesen megyek szavazni. <#wave>#wave>
"Szted csak a NASA készitett közeli fotókat a Holdról ??? ESA - SMART 1"
Khm ... nálam a közeli fotó, a földfelszínt jelenti.
"Mindig ledöbbent hogy mennyi hülye ember van a világon, aki becumizza ezeket a tudománytalan baromságokat."
Ezzel egyet kell hogy értsek.
<#kacsint>#kacsint>
Ezt az oltást <#worship>#worship><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5>
http://csiri.blog.hu
Ennyire unalmasnak találod a világegyetemet, hogy a sok nagyfelbontású, ezerszer megismételt felvételt nem fogadod el, hanem mindenképp ahhoz az egyetlen 40x30 pixeles, szöszös, retkes kis felvétel-cafathoz ragaszkodsz, amit az ilyen oldalakon mutogatnak az okosok, hogy "nézmá, azon ott Mari néni szarik a holdkráterbe bazze".
Gratulálok...
Azzal a lézertükörrel meg nem a legjobb dolog példálozni, mivel azt egy ember nélküli szonda is felvihette.
HiddenTruth! : Szted csak a NASA készitett közeli fotókat a Holdról ??? ESA - SMART 1
Én meg a mult héten kaptam egy emailt miszerint ha továbbküldöm 10 másik embernek, akkor egy afrikai féllábú félkezü csöves hajléktalannak kinõ a 3. lábujja a hónaalján... és mivel én hiszek az emailnek tovább is adom mindig eme információt...
Vagy szerinted az a tükör ami a holdon van és bárki által megcélozható egy lézerrel és mérhetõ a visszavert fényt hogy került oda? Ja tudom már, holdutazás nem volt, hanem a zufok vitték oda az egyesült államok kormánya megbizásából hogy ezzel leplezzék a holdutazás nem létét...
Remélem nem vagy még szavazóképes, mert más se hiányzik mint hogy két hét múlva szavazzál agy nélkül...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Apollo valóság
livingmoon
Ajánlott olvasmányok. <#nezze>#nezze>
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Pl a hordozó rakétát ami az ûrbe jutattatja a robotokat, az egyik cég ingyen ajánlotta fel
De azért nem biztos, hogy jól emlékszem. Azért szerintem érdekes egy verseny lesz!
Úgy hogy tényleg csak a lelkesedés az ösztönzõ...
Jó lenne ha sikerülne, de kételkedem benne...
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C: