9
-
L3zl13 #9 Ez a legújabb verziója annak a kompatibilitási patchnek, amire gondoltam. (Mint írtam, azt nem tudom működik-e mert nem Vistám van.)
Vista compatibility patch -
Csaba42 #8 Na jó, lehet, hogy egy kicsit durva voltam, de már az XP megjelenésekor is az új Win volt a szar, és a régi a jó, és már baromi unalmas folyton ezt hallgatni. Majd pár év múlva, kb. az SP2 körül meg az XP lesz az elavult, a ratyi, a gané, a Vista meg a legjobb rendszer; ahogy történt anno. -
Csaba42 #7 Adtak ki tavaly? Én hiába kerestem, sehol sem találtam (kb. november körül).
Risu Führer: elég szánalmas volt a kijelentésed. Ahelyett, hogy hülyeségeket beszélnél, inkább ismerd meg az eddig még nem látott ellenséged.
Branson: ami Vista only, és fut XP-n, azt a játékot eredetileg XPre írták, csak utána tértek rá a Vistára, így naná, hogy fut. De egy totálisan Vista only program neked sosem fog XP-n futni, totálisan más a két rendszer alapja (aka Dx9 és Dx10). -
#6 Hol van a hűséges eb a képekről ? :D -
L3zl13 #5 Elvileg már kiadtak egyet tavaly májusban, bár nem tudom működik-e mivel nincs Vistám.
-
Branson #4 És ha Vistára adják ki? Eddig ez nem jelentett akadályt h Xp-n fusson. ;) Előszőr amúgy is konzolon adják ki, aztán majd ha behozta a költségeket és még profitált is, kidobják pc-re is. -
#3 sztem a kettőt már csak vistára adják ki, xp-re nem hogy népszerűsítsék azt a szart.
nekem a negyedik kép kicsit emlékesztet a első részből az egyik helyszínre.ott is ugyanilyen volt az erdő. -
Csaba42 #2 Inkább adnának kis egy (egyszerű) Vista-javítást az első részhez, bár ki tudja, lehet, hogy a 2 esetleges PC-s verziója tartalmazni fogja - ha már pénz, legyen zöldhasú. :S -
Su0my #1 nem rosszak, bár nem sokat tudtunk meg a játékról (ami nem gáz, lévén képekről volt szó:) ).
a megjelenítésre nem sok panasz lesz, az hótziher :)