1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• Police88
    Írj rám a játékban városom a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1203599312&no=42]#42[/URL]-ben.
  • gvarga12
    nah elkezdtem a Thetan meg valaki ezen a szerveren ?
  • DarkHorSe
    EN alphan jatszam, ott most lett meg a 3. falum. Ha esetleg kell valakinek irjon nyugodtan mivel nem sok idom van mar erre a jatekra.
  • gvarga12
    en meg mindig azt keresnem van-e olyan szerver ahol tobb magyar van ,szinten esetleg klan
  • tugyiti
    Alpha-n senki
  • Babo
    neveket mondjatok :) klán van?
  • gvarga12
    I. Multi-Accounting

* Each player is allowed to control no more then a single account per World (Server).

If two or more accounts are usually, occasionally, or permanently being played from the same network a GameOperator must be notified, without exception. In these cases the accounts will not be able to have fleet contact while on the same connection.

nem teljesen egyertelmu de inkabb nem mint igen :)
  • Hyder
    én pl Delta -n vagyok
  • Police88
    Vajon tiltja azt a szabályzat h indítsak mégegy várost külön felhasználóként és kereskedjek a régebbi városommal? egy gépről...
  • Police88
    Én (Ganja Man - Amsterdam 61:14) meg a témaindító is ott vagyunk.
  • Babo
    nincs valaki a delta szerveren? már 3 városom van és bab néven futok
  • gvarga12
    hali

most nezegettem a jatekot, van valamerre nagyobb magyar tomorules ?
    szerver regio vagy mittom en mi?
    vagy kezdjek jatszogatni aztan meglatom?
  • Paul van Dick
    Az expansion-t kell kifejleszteni és azzal tudsz palotát építeni, majd utána terjeszkedni.
  • DarkHorSe
    Boros helyen kell kezdeni, aztan tavernel huzni a nepesseget, azutan mar jon magatol minden.

Szerintem ennyi :D
  • MDylan
    Üdv.
    Tegnap kezdtük el itt páran Mhelyen az Eta szerveren.
    Érdekelne, hogy jutottál ilyen hamar erre a szintre, hogy települni tudsz.
    Milyen feltételei vannak a palotának?

Köszi!
  • Paul van Dick
    Én most települök át a szomszéd szigetre :)
  • tugyiti
    Van fent innen valaki sgexperience névvel?
  • Paul van Dick
    Vki eladott nekem 300 marble-t :) Működik ez a biznisz.
  • Thanatos
    szvsz inaktivak voltak
  • Police88
    me?
  • Paul van Dick
    Hehe, tök sok játékost kiszórtak :)
  • Hyder
    nekem kell kristály, de bort tudok cserébe adni ha érdekel
  • Police88
    ha a raktárban van akkor nem tudják ellopni?
  • Police88
    A warehouse-nak mi értelme van ha am is raktározzák a nyersanyagokat?
    Vkinek a delta szerveren nem kell kristály márványért cserébe?
  • tugyiti
    phalanx az jó 24 attack meg 40 defens csak bazi sok a fentartásuk én most kezdtem el támadni slingerekkel meg swordsmanekkel csak az a gond hogy nem hoznak csak fát meg aranyat
    Egy másik hülye dolog a születés,ha kénes szigetre rak le az elején az igen csak szar dolog mert az elején semmihez nem kell kén és senki nem is veszi majd csak később a légi egységeknél lesz piaca de addig meg marha nehéz épitkezni így hogy senki nem veszi az árudat !
  • Hyder
    nem. eléggé nyugis a környékem szerencsére...

de azért már gyártom a Phalanx -okat :-)

meg persze a Ballistákat, nehogy blokád alá vegyenek
  • tugyiti
    Én is ma fogok költözni ha minden igaz ^^ nem szóltak semmit az őslakosok hogy beköltöztél?
  • Hyder
    igen, csak kell hozzá 12000 arany, 1250 fa és 40 ember
  • Hyder
    máshova csináltam Palota után
  • tugyiti
    gondolom palota készités után másik szigetre mentél nem?
  • Paul van Dick
    Másik acc v. máshol csináltál falut?
  • Hyder
    egészen*

amugy ár pár ezer nyerset eltradeltem gond nélkül, csak figyelni kell a hajók mozgását

jobban megéri mint venni és eladni az elején

majd holnap lesz meg a másik falvam, ahonnan majd tudok pl magam között nyerset forgatni
  • Hyder
    nem egésen...

én még nem találkoztam ilyennel, de amugy mindketten látjátok hogy megy hajó felétek és milyen áruval. ha egy idő után nem indul el feléd hajó visszavonod a sajátod...enny
  • Paul van Dick
    Sajnos PM-nél tényleg van egy ilyen kockázat.
    Most akkor el lehet foglalni a másik városát v. sem?
  • DarkHorSe
    Szerintem az a baj hogy nem lehet alapbol 1:1 ben kereskedni.Trading postnal csak penzert tudom eladni, Pmel meg csak az a baj hogy siman atverhetnek. Ezert hulye ez a rendszer :D
  • Hyder
    nem is kell, hogy áruljanak nyersanyagot. én azt csinéltam, hogy aki legalább lvl 4 volt írtam neki PM-et a kereskedésről. Így napi több száz nekem megfelelő nyersanyagot kapok a szomszédos szigetekről cserébe "Wine" -ért (nekem az van).

amugy én a köv "rate" el kereskedem:

wine-crystal, marble, sulphur 1:1
    wine-wood 1:5
    wine-pénz 1:10
    wood-pénz 1:5

persze a wine helyén a saját nyersed van

igaz sokkal drágábban is árulnak, de így nekem nagyon megfelelt és akikkel kereskedem azok is majdnem minden reggel visszatérnek :-)
  • DarkHorSe
    Kozosen kell fejleszteni a szigeteden talalhato nyersanyaglelohelyeket, igy azokat az embereket segited akiket kesobb le akarsz verni. Az jar a legjobban aki semmit sem rak bele, es kivarja hogy a tobbiek adakozzanak addig pedig szepen fejleszti nyugisan a falujat.
    Piacolas is elegge hulyen van megoldva, mivel a normalis jatekohoz 5alapanyag kell, es ebbol a 5bol csak 2 talalhato meg a szigeteden. Kereskedessel beszerezhetned, csak sajnos korulottem peldaul senki sem arul, igy nem is tudok normalisan fejlodni.
  • Paul van Dick
    Mikre gondolsz?
  • Paul van Dick
    El lehet foglalni másik várost v. csak kirabolni lehet? Mert ha csak rabolni akkor nem látom sok értelmét a játéknak. Egyébként eddig tetszik :)
  • DarkHorSe
    elegge idiotan van megoldva par dolog ebben a jatekban :S