1385
-
#91 én is most regeltem Bétára:)
bár ez szerintem csak magyarokat foglalkoztató szerver vagy remélem:) -
Cat 02 #90 Én, kemény 2 es népeséggel. Most nézem h itt lehet-e farmolni :D -
#89 Na, regeltem ide :) Bétán vagyok, az alpha-ra már nem tudtam beregelni :( Ki van még a bétán? -
Cat 02 #88 Kivácsni vok milyen a harc, majd mek farmolni a szomszédokat :D -
#87 Az elején mikor még se múzeum se kocsma, akkor mivel tudom a kedvüket növelni vagy szintentartani? Este 3.1 népeséget növekedett űránkánt, most már csak 2.57 és szépen csökkenget. Ráadásul kristályos szigeten vagyok, igy egyhamar nem lessz borom se. -
#86 jaja haver is akáart, már csak a betát kapta el :D
Amugy pl a kocsmának mik a feltételei s hol tom megnézni?
4. szintü főépület, most tanulom a szőlőprést, már márványt is bányászok, van kereskedésem, barakkom, hajós cuccom, szal sok minden de most perpill nem tok semmit sem építeni -
#85 Ez azért durva, 1 napja van magyar oldal és pár órával ezelőtt kellett szólni a GF-nek, hogy indítsák azonnal a 2. szervert, mert már nem engedett az 1-es szerver regelni, mert betelt :)
-
#84 Miért van a kolóniámnak fenttartási költsége amikor ügyelek h ne legyen minuszba a dolgozók miatt és nincsenek is katonáim ott? -
#83 ez a travianhoz hasonló játék?:D
mert ha igen akkor hanyagolom de ha valami jó kis mókás online böngészős stuff akkor érdekel:D -
#82 melyik szigeten vagytok? :] -
#81 Igen, végre elindult az ikariam.hu is.
És nem csak elindult, de Tagfelvétel is van a Csapatba.
Ha elmúltál 18 éves, nem voltál még semelyik GameForge játékban Team tag, és hajlandó vagy kinyomtatni, kitölteni, bescannelni és a személyi igazolványod mindkét oldalát scannelve mellékelve a dokumentumhoz elküldeni a GameForge-nek, akkor jelentkezz GO-nak vagy Moderátornak!
További Részletek a játék fórumában olvashatók! -
#80 ja gondolom akkor különálló szerver nemszótam. -
#79 miért csak az alphán van? -
#78 ki játszoik ezen? én most regeltem, a grafikája egy text based mmohoz igényes, játékmenetet majd meglássuk :) -
#77 lol -
#76 Na véééégre MAGYARUL! -
#75 a grovernort még nem lehet használni, még fejlesztés alatt áll, de már dolgoznak rajta, ahogy más helyeken olvastam -
#74 epitettel palace-ot ?
akkor lehet
-
Paul van Dick #73 Sehogy, nem működik. -
Stief #72 Sziasztok hogy tudok, egy falut a bányámmá tenni, kifejlesztettem a grovernort, de nem jövök rá a dolgokra! -
#71 igen van Samuos[47:46] -
#70 REST megtalalt Thetan vagna belejuk a nyari villam
-
toto11 #69 én tegnap elött keztem el a játékot. és érdekelne van e valaki az
iota-n. -
#68 zsir nemsokara jelentkezem is -
#67 thetán van egy magyar klán: Hun - Mink magyarok
-
#66 thetan nekem is bor meg marvany mar van Phaiwios[36:81] -
#65 Nos thetan meg van a második falum. Napokon belül tudok márványt szállítani! -
Paul van Dick #64 Epsilonon vagyok, kőért bort adnék. 77.45 -
#63 aha csak nincs kenem :(
raktar epul -
Thanatos #62 nem megvédeni kell magad ilyenkor hanem arra menni hogy ne tudjon mit elvinni és akkor leszáll rólad
pl fejelszd a raktárat meg azonnal kölds el amit csak tudod
akár katonákra igy max vesztesége lessz nyeresége nem :)
-
#61 szivatnak anyam stopp
Thetan 37:81 gingerbread REST Cake Town nevu varoskajabol teljesen kipakolta a varosom (36:81 Szfvar001)
valami javallat nyersanyag nelkul hogyan vedjem meg magam ? -
#60 Nem akarok ide is regelni. Szerintem a listán nem szereplő játékosokat - akik itt vannak - fel lehetne írni. Ha szólnál neki akkor felírhatna minket: Theta, bor, Cerauos[44:24] -barazd: HUN-birodalom, berivik: Elsö Varos. -
#59 Thetan meg Iotan se kozuluk -
#58 lol deltán nincs senki? xD -
MDylan #57 Magyar játékosok listája a teljesség igénye nélkül.
A linket a HWSW fórumán találtam, ahol amúgy szép kis társaság gyűlt össze. -
#56 fa ha jol lattam minden szigeten van
nem jarnak olyan rosszul azok se akiknek nincs marvanyuk:) -
#55 Valaki felvilágosítana h müxik ez a múzeumos dolog? már kötöttem 3 játékossal is ilyen kultúrális szerződést vagy mit és mégse tom kiállítani a cuccokat... Van akinek müxik? -
#54 De akkor fa nincsen. Vagy kettő is lehet? Amúgy az szív a legjobban, aki nem olyan szigeten kezd, amin márvány van. :( -
#53 thetan nekem bor meg kristaly van a szigeteimen iotan meg marvany :) -
#52 Én is vagyok a thetán. Melletem meg egy másik magyar. Cerauos[44:24] > Hun-birodalom. Márvány kéne. Aranyat tudok érte adni. A többit játékon belül.