1385

Acc árulása szigorúan TILOS!

• madass
    lehet ebben is piacolni?
  • madass
    bocs vettem :D
  • tarti19
    nem volt szálkás?:D
  • gabo91
    Zajlik az élet ott..nálam nyugi van közössen építgetjük a favágót.
  • tugyiti
    egészségedre XD
  • madass
    ettem egy kereskedöhajot
  • madass
    szvasz üdv itt is betámadtak de nem vittek el semmit viszont volt falam és a gyereknek meghalt 3 parittyása a 3 bol :D
  • gabo91
    Én is beta-n vagyok.
    Emelő darut kifejlesztettem, most a kutat fejlesztem mert dob egy picit az elégedetségen.

Az is bug, hogy ha csökken az elégedetség 10 percenként megy le kb 0.01 -et.
    Pedig azt irja hogy boldogok, és nincs semmi tényező ami végett csökkennie kellene. De mégis csökken. A gáz az, hogy már 1.51nél vagyok. 24h alatt lement majdnem 2 egész... :(

Tapasztalatok, vagy ötlet?
  • tarti19
    szigeten belül van 10 alaphely és 6 telep:) csakhát mire palotád lesz és egyéb, bár rálehet hajtani:D
  • tugyiti
    és betelt mind a betan?
  • tarti19
    de rohadtul randomra pakol le ráadásul a közelben tele vannak a szigetek, ergo nem hsizem, hoyg anynira gyorsan építkeznél, majd hoyg új kolóniákat is tudj alapítani:D
  • madass
    16
  • tugyiti
    és szerintetek mennyi egy sziget férőhelyeinek száma?
  • madass
    én is betán vagyok
  • tarti19
    betan
  • tugyiti
    alphán ?
  • madass
    má kb 2 vagy 3 orájha tolom és m,ár tele a sziget de ha traviztál már valaha akkor tudnéd hogy foglalni sem olyan nehéz(ha az az elv de a leirást olvasva igencsak az az elv)
  • tarti19
    nemazé de majdnem midnehol betelteka szigetek:) érdekes módon úgy pakol a játék, hoyg nem össze viossza hanem sorba:)
  • tugyiti
    Jó tanács mindenkinek :alapon a gazdasági fejlesztést kezdi a játék tanácsos átteni a hajózásra és a terjeszkedét kifejleszteni hogy minnél előbb költözni tudj mert ha betelnek a szigetek onnantól kezdve igen harcias lesz a helyzet
  • madass
    remélem
  • tugyiti
    valszeg scriptelési gond lesz,egyenlőre v.0.1.8 de ha figyelitek folyamatos fejlesztés van mindig debugolnak v.mit előbb-utóbb ezt is javitani fogják
  • tarti19
    egyelőre én is csak ismregeteka játékot és megkell tudni mi az amire nagyon hamar érdemes rákúszni:)
  • madass
    oks és miért csökken a fám mennyisége mármint nő de közben 1-1 et visszaesik
  • tugyiti
    kereskedő hajókat vegyél később sok kell majd küldözgetni a nyerset a településeid közt
  • madass
    mit tudok csinálni az aranyaimmal?
  • madass
    tudsz majd segiteni ha gond lessz mia neved fennt?
  • tarti19
    jaja:)
  • madass
    regeltem beta szerverre van ott vki?
  • tarti19
    Cat szeritnem itt a farmolás szó más értelemt kap mint eddig:) szerintme ez előbb békés játékra és a szigetklakókkal való csaptba verődéséről szól majd onnan más szigetekre való támadás indításáról szól:P
  • Cat 02 #102
    Szomszédot megéri farmolni ?
  • tugyiti
  • Cat 02 #100
    Megvan, sztem azért mert nincs katonám :D
  • Cat 02 #99
    A fosztásra nem tudok kattintani, csak a diplomáciára
  • tarti19
    Esetleg valaki a Chavois nevű Béta szigeten?
  • tarti19
    szerintem itt meg elég nehéz farmolni:) de ha a sziget összefog akkor más szigetekre leeht menni harcolni:) csak lassú:)

• tugyiti
    adományoznia közösen kell a sziget lakóinak mert így nő a maximálisan adott bányába/fafeldolgozóba dolgoztatható munkások száma ,nincs kezdő védelem,lehet farmolni csak itt nem azonnal megy le a csata hanem akár órák is lehetnek
  • tarti19
    na ze viszont jopbbnak tűnik mint travi:)jóesetben a szigeten lakók...
    Szigeten belül mindejkinek egyforma eseélyei vannak ráadásul mitn lehetnek jóba:) Faxa
  • Cat 02 #94
    Mire jó ha adományozok ?
    Meddig van kezdővédelem ?

sry de csak most kedztem :)
  • Cat 02 #93
    Béta mostanába nyilt ?
  • tarti19
    tiszta travian vagy lemuria:( :)