1385
-
#131 lehet ebben is piacolni? -
#130 bocs vettem :D -
#129 nem volt szálkás?:D -
#128 Zajlik az élet ott..nálam nyugi van közössen építgetjük a favágót. -
#127 egészségedre XD -
#126 ettem egy kereskedöhajot -
#125 szvasz üdv itt is betámadtak de nem vittek el semmit viszont volt falam és a gyereknek meghalt 3 parittyása a 3 bol :D -
#124 Én is beta-n vagyok.
Emelő darut kifejlesztettem, most a kutat fejlesztem mert dob egy picit az elégedetségen.
Az is bug, hogy ha csökken az elégedetség 10 percenként megy le kb 0.01 -et.
Pedig azt irja hogy boldogok, és nincs semmi tényező ami végett csökkennie kellene. De mégis csökken. A gáz az, hogy már 1.51nél vagyok. 24h alatt lement majdnem 2 egész... :(
Tapasztalatok, vagy ötlet? -
#123 szigeten belül van 10 alaphely és 6 telep:) csakhát mire palotád lesz és egyéb, bár rálehet hajtani:D -
#122 és betelt mind a betan? -
#121 de rohadtul randomra pakol le ráadásul a közelben tele vannak a szigetek, ergo nem hsizem, hoyg anynira gyorsan építkeznél, majd hoyg új kolóniákat is tudj alapítani:D -
#120 16 -
#119 és szerintetek mennyi egy sziget férőhelyeinek száma? -
#118 én is betán vagyok -
#117 betan -
#116 alphán ? -
#115 má kb 2 vagy 3 orájha tolom és m,ár tele a sziget de ha traviztál már valaha akkor tudnéd hogy foglalni sem olyan nehéz(ha az az elv de a leirást olvasva igencsak az az elv) -
#114 nemazé de majdnem midnehol betelteka szigetek:) érdekes módon úgy pakol a játék, hoyg nem össze viossza hanem sorba:) -
#113 Jó tanács mindenkinek :alapon a gazdasági fejlesztést kezdi a játék tanácsos átteni a hajózásra és a terjeszkedét kifejleszteni hogy minnél előbb költözni tudj mert ha betelnek a szigetek onnantól kezdve igen harcias lesz a helyzet -
#112 remélem -
#111 valszeg scriptelési gond lesz,egyenlőre v.0.1.8 de ha figyelitek folyamatos fejlesztés van mindig debugolnak v.mit előbb-utóbb ezt is javitani fogják -
#110 egyelőre én is csak ismregeteka játékot és megkell tudni mi az amire nagyon hamar érdemes rákúszni:) -
#109 oks és miért csökken a fám mennyisége mármint nő de közben 1-1 et visszaesik -
#108 kereskedő hajókat vegyél később sok kell majd küldözgetni a nyerset a településeid közt -
#107 mit tudok csinálni az aranyaimmal? -
#106 tudsz majd segiteni ha gond lessz mia neved fennt? -
#105 jaja:) -
#104 regeltem beta szerverre van ott vki? -
#103 Cat szeritnem itt a farmolás szó más értelemt kap mint eddig:) szerintme ez előbb békés játékra és a szigetklakókkal való csaptba verődéséről szól majd onnan más szigetekre való támadás indításáról szól:P -
Cat 02 #102 Szomszédot megéri farmolni ? -
#101 -
Cat 02 #100 Megvan, sztem azért mert nincs katonám :D -
Cat 02 #99 A fosztásra nem tudok kattintani, csak a diplomáciára -
#98 Esetleg valaki a Chavois nevű Béta szigeten? -
#97 szerintem itt meg elég nehéz farmolni:) de ha a sziget összefog akkor más szigetekre leeht menni harcolni:) csak lassú:)
-
#96 adományoznia közösen kell a sziget lakóinak mert így nő a maximálisan adott bányába/fafeldolgozóba dolgoztatható munkások száma ,nincs kezdő védelem,lehet farmolni csak itt nem azonnal megy le a csata hanem akár órák is lehetnek -
#95 na ze viszont jopbbnak tűnik mint travi:)jóesetben a szigeten lakók...
Szigeten belül mindejkinek egyforma eseélyei vannak ráadásul mitn lehetnek jóba:) Faxa -
Cat 02 #94 Mire jó ha adományozok ?
Meddig van kezdővédelem ?
sry de csak most kedztem :) -
Cat 02 #93 Béta mostanába nyilt ? -
#92 tiszta travian vagy lemuria:( :)