1385
-
Cat 02 #171 Ha szerveren 2-n vagy akkor kereskedhetünk. -
#170 Én törlöm a fenébe. Rohadt szar az egész. 10 kereskedésből 8-at megszívok. Ha eladni megyek akkor elveszik a szajrét üres kézzel hazajönnek, ha venni megyek akkor meg zsebreb***ák az aranyat és üres kézzel jövök haza.
Elgem van már ebből. A népeséget nem tudom fentartani, mert nemtudok venni se bort se márványt. A kristályt meg már nem tudom hova tenni lassan.
-
#169 neparázzál:D fosztogasd majd őket ha inaktívok, akkor esetleg tudsz fejlődni gyorsan -
#168 Udv/ tegnap kezdtem betan kenes szigeten vagyok, szoval jol megszivtan szigeten is kb 3 ember aktiv a 10bol. kivancsi vagyok meddig huzom igy -
#167 Az nem is olyan vészes :D
milyen luxuscikk van a szigeteden? -
#166 :) nekem ne mondd hoyg enyni idő alatt 3.szinten 197 lakosod van:D az kamu -
#165 Ja meg másik szigetről nem lehet cserekereskedelmet fenttartani? Tehát nem szóbeli megállípodásba hogy küldök neked ennyi ezt te meg nekem ennyi azt hanem kereskedelmi menüben esetleg ilyen nem is lesz ? avgy majd olyan épület ami ezt így orvosolná, vagy marad az arany és ez amit írtak pár sorral lejjebb? -
Cat 02 #164 Több lakos miatt :)
Váá nem akar műxeni ez a kereskedés, márvány megérkezett, de a kristály nem -
#163 34:64-en vagyok :D -
#162 szeritnem javítjáka játékot hiszen nagyonúj eza szerver még :) pl az első összepontszámban 116 pontos és én 110 pontos avgyok tehéát max 2 nappal előbb regelteka betara, bár így legalább lesz némi eseélyegyenlőség:)
Én boros szigeten vagyok.P:D
Ha te fejleszted ki, hoyg tudj az ültetvényeken is dolgozni akkor azt a tövbbiek is megkapják? mert mintha ezt véltem volna felfedezni vagy csaka neveket írja , ki?
Városházát minek 7. szintre emelni? -
#161 Üdv valaki nincs esetleg bétán Zharios[28:60]szigetén vagy környékén?
Egyébként én csak tegnap kezdtem egyenlőre tetszik és estére már megindíthatom remélhetőleg a borkitermelést... -
Cat 02 #160 Remélem nem mert én is most kereskedek :) -
#159 "Sajnos a kereskedelmi flottád üres kézzel tudott elmenekülni innen: laura polisza és most visszatér ide: Jericho."
1000 aranyat buktam.
Mekkora egy szar ez a játék travianhoz képest.
Bug halmaz az egész. Elinditod a kereskedőt odamegy elveszik a pénzt aztán visszajön üresen a hajó.
Meg ugye itt piacon ugy kereskedsz, hogy árú-arany vagy arany-árú
nem lehet árú-árú kereskedelem.
Hadsereget kell küldeni egy rohadt kereskedő hajóval vagy mi???
azért ez elég bosszantó -
#158 Én kristályos szigeten vagyok, elég gagyi igy. A márványos gyorsan tud építkezni, és a márványt jó pénzért el lehet adni mert építkezéshez kell. A kristály csak az akadémia húzásához kell. Kénpor meg még anyit sem ér az elején mint a kristály. Boros sziget ugyancsak jó mer népeségedet meg tudod dobni vele. Ha sok lakosod van sok lessz a bevétel szoval tudsz venni akár 30 aranyért is egy márványt. Meg aztán a boral is jól lehet kereskedni.
Az új telep létrehozása elég költséges. 1250fa, 12.0000 arany és 40 lakos kell. (meg ugye palota)
A fejlesztés szerintem jó, hogy folyamatosan megy és nem kerül semmibe se, csak a tudósokat kell kifizetni, és nem kell indítgatni a fejlesztéseket mindig.
Kereskedés viszont pocsék szerintem. Travian kereskedés szempontjából jobb.
-
#157 nekem már tul sok van :D csak elfogyot a márvány mert a 7es szint 93márvány :S Alpha -
Cat 02 #156 Jó neked, én most kaptam 50 et mindeből, béta -
#155 Hello
holnapra meglesz a 7es szintű városházam :P
cat02 meik szigeten vagy??
+fav -
Cat 02 #154 Nekem most nagyon "belassult"
Nem tudok tovább építkezni, mert nem tudok nyersit cserélni. Szal most kb várhatok 2 napot mire kifejlesztek mindet -
Cat 02 #153 Ha építessz kikötőt és veszel hajót akkor nem csak ott -
mpio #152 mért csak a szigeten tudok fosztogatni? -
mpio #151 THX -
Cat 02 #150 Városházára kattintassz és ott van -
mpio #149 SZisztok ,h tudom megváltoztatni a városom nevét? -
#148 én most regeltem:)
béta szerveren vagyok, kiírta hogy alfa tele van xD
de még eléggé zavaros minden mjad beletanulok:DD -
#147 nem katonázom:D
egyelőre minek:D falon nem mennek át a parittyások :) -
Cat 02 #146 Áh köszi, én is pont most néztem (tényleg :D)
Elküldtem szomszéd szigetre rabolni katonákat, esetleg tudod h hol lehet nézni merre járnak, mikor érkeznek vissz A? -
#145 de lehet:)
Hatás: Engedélyezi a kereskedelmi javak bányászását és a kereskedelmi posztok építését ez a VAGYON
Név: Piac
Leírás: A legkülönösebb cikkek érkeznek messzi szigetekről a boltjainkba. Itt üzletelhetünk a kereskedőkkel, így szerezhetünk megfelelő nyersanyagokat is.
Engedélyezi: Kereskedelmi Egyezmények
-
Cat 02 #144 Hm h tudnák márványt beszerezni ? Márványos szigeten falut alapítok és küldöm magamnak ? Mert kereskedni nem lehet úgy mint travianban -
#143 Kiderült hogy az egész sziget amin vagyok, nem tud nyersanagot küldeni!! -
#142 mindegy neki:)
nekem csak bor van aszigeten de gondlom máshová is kimehetsz nyersiért és uyganúgy fejleszteheted mitn a többit ezért jó ez ebbena játékban:)
-
Cat 02 #141 Oh jee, már lvl 3 as ra se tudom húzni a főépületet mert nincs márvány ezen a szigeten =| -
#140 ennek is van irc elérhetősége?:P -
#139 bugos a regem!
másik regemmel müxik, minden megvan ami kell, ircen most próbálják megcsinálni -
#138 :)
jaja kikőtő és teherhajó:) amjd ott nyersanyag szálíltása:) -
Cat 02 #137 Ezzel települni tudsz, kikőtőt építs sztem -
#136 Mi kell ahoz hogy tuggyak más szigeten levővel nyersanyagot cserélni?
ha rákattintok más városra, csak diplkomáciát ir ki, nincs nyersanyag szállítás...
havernak engedi, igaz ő beta serveren van, de gondolom nem számít.
fejlesztésnél találtam egy ilyet, de havernak ez nincs is kifejlesztve:
Fejlesztési Terület: Hajózás
Név: Terjeszkedés
Leírás: Odakint nem csak az óceán van! Más Szigetek várják hogy felfedezzük őket. Nem vagyunk egyedül! Akár földet is szerezhetünk egy újonnan felfedezett szigeten, és megismerhetünk más népeket! A hivatalnokaink pedig alig várják hogy többet adminisztrálhassanak!
Engedélyezi: Paloták építése, telepek létrehozása -
#135 ennyi:) -
Cat 02 #134 Jaja, szerintem ez lesz. Max az olyanokat támadom be a szigeten akiknek 1es a népessége és Polisz a faluneve :D -
#133 és azt hol tudok? -
#132 persze, kereskedés a neve:)